googeh نوشته است:
سلام اقا حمید عزیز.طبق تستی که انجام دادم دستگاه در نزدیکی دکلهای برق فشار قوی تا حتی فاصله 300 متری نویز داشت و بیخودی بوق اخطار اتمام باطری میزد که با فاصله گرفتن بیشتر از دکلها تقریبا حل شد در هنگام کارکرد مجاور دکل دستگاه علاوه بر ایراد ذکر شده عدد نمایش قدرت سیگنال در هر ثانیه 2 بار خود به خود تغییر میکرد.اما سنس داشتم.یک تجربه راجع به گراند اینکه با قرار دادن تنظیم گراند روی اعداد 1تا5 با بالا و پایین شدن لوپ هنگام حرکت حتی به طور اندک بالانس به هم میخورد و باید دوباره دکمه بالانس رو میزدم که خسته کننده بود اما با خاموش کردن گراند و بدست اوردن قلق کاری در حمل لوپ نتیجه خیلی خوب بود و تونستم بدنه یک ماشین رو از فاصله 4متر و نیم با لوپ 1در1 سنس کامل کنم با فرکانس200 وعرض پالس 160 و دیلی اتومات 22 ودستی 30 و گراند خاموش و سنس17.اما باز اندکی تغییرات میتر نمایشگر با نزدیک شدن دست به بدنه دستگاه وجود دارد که هنگام بالانس صفر میشود اما وقتی دستم رو از دستگاه فاصله میدم تا عدد 10 تا 15 به نمایش در میاد.واقعا از زحمتی که بابت این طرح کشیدید تشکر میکنم و برای بر طرف شدن ایراداتم ازتون کمک میخام .ممنون
خسته نباشین. ممنون از شما.
این چندمین موردی هست که مساله اخطار باطری در چنین شرایطی توسط دوستان گزارش میشه! بنظر من مشکل خاصی وجود داره. چون واقعا بعید هست بخاطر ایجاد نویز روی لوپ اخطار باطری نمایش داده بشه. لذا باید بدون لوپ هم در همون شرایط تست کنین و اگر باز هم چنین اتفاقی رخ داد دیگه باید گفت نویز روی خود مدار میفته و باید مدارتون رو توسط فویل الومینیوم شیلد کنین.
نویزی هم که اشاره کردین راه زیادی نداره جز اینکه ممکنه بتونین با تغییر فرکانس رفعش کنین. همینطور شیلد کردن لوپ در اون شرایط کمی تاثیر خواهد داشت.
تنظیم گراند در صورتی درست کار میکنه که سایر تنظیمات هم مناسب باشن و بخصوص درجه حساسیت رو در حدی که بالانس بر هم نخوره پایین بیارین. در اون صورت جواب خیلی خوبی میده.
نتیجه تست برد شما هم بسیار خوب بوده. چون با لوپ 1 در 1 به برد 4.5 برابر سایز لوپ رسیدین که با توجه به کیفیت پایین تر لوپ 1 در 1 نسبت به لوپ عنکبوتی نتیجه خیلی خوبی محسوب میشه.
با نزدیک شدن دست بهیچ وجه نباید روی حساسیت 17 چنین اتفاقی بیفته! ممکنه در جعبه کردن یا سیمکشی لوپ اشتباهی کرده باشین.