انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 25 اردیبهشت1404 - 5:04am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 547 , 548 , 549 , 550 , 551 , 552 , 553 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود دوستان ممنون حمید جان بابت راهنمایی های خوبتون

دوستان حمید جان قید کردن مقاومت های سعی کنیم که خطای 1 درصد باشه من هر چی گشتم اکثر مقاومت ها خطای 5 درصد داشتن ایا این تو کار فلز یاب مشکل بوجود می اره؟
اگه سایتی سراغ دارید که شما هم مداراتونو از اونجا تهیه کردید اینجا بزارید تا ما هم خرید کنیم ممنون می شیم و یه سوال در مورد ال سی دی حمید جان یه سایت معرفی کرید
http://simaelec.ir/cat.php?category=%DA ... 8%B1%DB%8C
من رفتم چند مدل ال سی بودش کدومش بدرد این فلزیاب می خوره ممنون می شم.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 9:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز باید ال سی دی 16*2 بگیری
رنج کامل مقاومت یک درصد یا تکی انها را می توانی از ایران میکرو یا چهره الکترونیک بگیری . چهره زودتر می فرسته
http://chehrehelec.com/index.php?route=common/home

http://iran-micro.com/رنج-کامل-مقاومت-های-درصد-وات-رنج-بسته-تایی-p-5836.html

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 9:24pm
مدیر کل
مدیر کل

amir6777 نوشته است:
ببخشید اقا حمید یکی از دوستان میگفتن همین نقطه زن پالسی فلزجو که طرحش مال شما بود یه فلز 30 در30 رو توی دومتر و چهل سانت سنس میکنه.و میگفتن امکان نداره صداش دربیاد و فلز نباشه و به غیر فلز به هیچ چیز دیگه ای حساس نیست..شما تایید میکنید این قابلیت ها رو؟؟؟؟؟؟؟
همچنین گفتن که عمق رو هم میزنه و تنها نقص این دستگاه این هست که قابلیت تفکیک نداره....استاد حمید و دیگر دوستان نظرتون رو بفرمایید؟

خدمت شما عرض کنم یک مقدار هم بگذره دیگه کم کم باید بنده شک کنم که اصلا این مدار رو من طراحی کرده باشم! :D بارها گفتم وقتی نتیجه تست فلزی رو با هر فلزیابی اعلام میکنین ؛ سایز فلز و جنس فلز و سایز لوپ و حتی نوع لوپ باید عنوان بشه تا قابل مقایسه با نتایج مشخص موجود باشه. چون همه این فاکتورها دخیل هستن. مثلا فلز 30 سانتی با لوپ 1 در 1 میتونه در عمقی که گفتین سنس بشه و در صورتیکه لوپ همین بوده نتیجه درست هست و این دستگاه کاملا تواناییش رو داره. ولی اگر لوپ کوچکتر از 1 متر بوده باشه خیر چنین قدرتی نمیتونه داشته باشه!
اینکه صداش در نیاد بیشتر به جنس خاک و تنظیمات مختلف دستگاه بستگی داره. بله اگر همه چیز درست و میزون باشه صداش هم در نمیاد و در واقع از نظر طراحی این مسائل در نظر گرفته شده.
اما اینکه گفته شده عمق رو هم میزنه خیر! فقط یک میتر درجه سنس دیجیتال داریم که قدرت سنس رو نشون میده. احتمالش هست به دروغ تبلیغ کرده باشن عمق رو نشون میده. وگرنه بطور مستقیم بهیچ وجه نمیشه عمق رو فهمید و فقط تجربه اپراتوری میخواد که در اون صورت میشه بصورت حدودی عمق رو هم تخمین زد.
تفکیک نداشتن حداقل در برابر اکثر مداراتی که دوستان تا قبل از این براش سر و دست میشکستن نقص محسوب نمیشه! بخصوص که تفکیک هیچ فلزیابی نه قطعیت داره و نه تا عمق نهایی برد فلزیاب جوابگو هست. حالا شما اگر برای لورنز و مینلب هم هزینه بالایی کنین باز هم به همین مساله برخورد میکنین! در هر صورت تفکیک امکانپذیره و قسمتهاییش انجام شده و کماکان مشغول کار هستم. ولی جزئیات موثر بقدری پیچیده هست که برای نتیجه مطلوب باید زمان زیادی صرف بشه.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 9:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود
ممنون دوست عزیز گم.نم این سایتی که گفتین جامع تر هستش من ال سی دی رو هم تو این سایت پیدا کردم
ایا این همون ال سی دی هست که حمید جان گذاشتن؟

http://chehrehelec.com/%D8%A7%D9%84-%D8 ... 8%A8%D8%B2

و در رابطه با برد یا همون فیبر انداره رو می گید چند در چند هست و چه چیزهایی نیاز هست مثلا اسید و ماژیک و
... چون خیلی تازه کارم و این اولین مداری هست که راره بسارمش ممنون می شم راهنمایی کنید.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 9:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درسته ال سی دی همینه لینکش را گذاشته ای . یک فیبر 10در 10 یا 20 در 20 بگیر بعد خودت به اندازه ببرش.
اسید مایع- ماژیک - هویه 40 وات - سیم لحیم - مته 0.7 و 1 - دریل یا موتور کوچک سوراخکاری و ......هم بگیر . پارت لیست اول صفحه هست

آخرین بار توسط amiri11 در سه شنبه 4 فروردین1394 - 9:56pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 9:51pm
مدیر کل
مدیر کل

amiri11 نوشته است:
حمید نوشته است:
جناب amiri11 و Ancient عزیز اگر امکان داره تصویر واضحی از کابل اتصال لوپتون که توضیح دادین بذارین تا دوستان استفاده کنن. لطفا مغزی و شیلد و ترجیحا نوشته روی کابل هم مشخص باشه. ممنون.

این هم تصویر مهندس عزیز

خیلی ممنون امیری عزیز.
خب سیم از نوع شیلد استریو و صد نویز با مارک max هست که معمولا برای میکروفن استفاده میشه. بنده از نوع دیگری کابل شبیه به این استفاده کرده بودم که نتیجه از کابل آنتن کرمان ضعیف تر بود! هر چند سیم شیلد استریو اگر با روشی که توضیح دادم متصل بشه کمی نویز کمتری جذب میکنه و از این حیث بهتر هست. اما توجه داشته باشین برای تست هر نوع کابلی مراحل زیر رو باید به ترتیب طی کنین:
1- بررسی مقاومت کابل: توجه داشته باشین قبل از هر چیز باید چک کنین مقاومت کابل چه برای مغزی ها و چه برای شیلد باید در حد دهم اهم و حتی کمتر باشه! مثلا هر متر سیم لاکی 1 میل مقاومتی حدود 0.02 اهم داره! حالا خودتون در نظر بگیرین ما از سیم 1 میل معمولا برای ساخت لوپمون استفاده میکنیم. کابل رابط اگر دارای سیم مناسبی باشه نباید مقاومت بالایی داشته باشه. وگرنه قسمتی از توان ارسالی برای لوپ در مقاومت کابل رابط تلف میشه و همه توان به لوپ منتقل نمیشه!!! این نکته بسیار مهمی هست که متاسفانه دوستان زیاد روش دقت نمیکنن. توجه هم داشته باشین هر کابلی که دارای مقاومت بالایی باشه بخودی خود دیلی رو هم کاهش میده! پس کاهش دیلی که بدلیل مقاومت کابل رابط باشه دیگه نکته مثبتی محسوب نمیشه.
2- دیلی لوپ: تنها در صورتیکه ثابت شد مقاومت کابل در هر دو قسمت مغزی و شیلد نزدیک به صفر هست ؛ در اون صورت دیلی پایین تر با تعویض کابل رابط نشانه مثبتی تلقی میشه و نشون میده حالت خازنی بین سیمهای داخل کابل در حد پایینی هست که مطلوب تر محسوب میشه.
3- اثر تکان خوردن کابل در سنس: این نکته هم مهم هست که با تکان دادن کابل رابط و ثابت بودن لوپ هیچ نشانی از بر هم خوردن بالانس و یا سنس مشاهده نشه. این موضوع باید روی حساسیت 19 تست بشه و اگر حرکت کابل دستگاه رو از بالانس خارج کرد دیگه اون کابل نمیتونه زیاد مناسب کاوش باشه. بخصوص برای لوپهای بزرگتر که معمولا جداگانه حمل میشن.
4- اثر نویز: این نکته البته در کاوش بسیار کمتر اهمیت داره چون اگر هم حتی در محیط نویزی وجود داشته باشه بیشتر از طریق لوپ جذب میشه نه کابل. با این حال بخصوص برای تستهای داخل منزل که نویز بیشتر وجود داره ؛ ضد نویز بودن کابل هم موثر هست.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 9:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون مهندس : مقاومت حدود 2 متر کابل میکروفن یا همان max ژاپنی به صورت تکی اگر مقاومت سیم ها را اندازه گیری کنیم 0.4 اهمه. ولی مقاومت کابل کرمان خیلی بیشتر بود الان یادم دقیقا نیست چند بود ولی کابل میکروفن مقاومت قابل قبولی داشت و به همین علت گفتم بهتر از کابل کرمان است.
...............................................
الان دوباره مقدار اهم را گرفتم .مهندس این اهمتر وکتور 88 برای مقاومت های کم خیلی خطا داره و عدد ثابت نمیشه. الان با یک اهمتر دیگه تست کردم مقاومت های هر دو کابل تقریبا برابره.ولی کابل میکروفن max بهتره و برد بهتری هم داره

آخرین بار توسط amiri11 در سه شنبه 4 فروردین1394 - 10:10pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 10:03pm
مدیر کل
مدیر کل

در خصوص ثابت دی الکتریک که دوستان بحثشو کردن ؛ دقت کنین تنها برای لوپ عنکبوتی این نکته مهم هست! وگرنه حتی برای لوپ تخت هم جنس قالبی که در نظر میگیرین چندان مهم نیست! علتش هم مشخصا اینه که در لوپ عنکبوتی عملا سیمها در طرفین لایه های قالب لوپ شما قرار میگیره و چون جنس قالب بین سیمها هست مفهوم دی الکتریک خازنی به میان میاد. وگرنه برای لوپی که بنده در تصویر جناب امیری دیدم مساله دی الکتریک قالبشون اهمیتی نداره.
پلی کربنات یا پلاستیک یا حتی بهتر از اینها که تفلون باشه ؛ هیچ کدوم از نظر دی الکتریک خازنی بخوبی چوب نیستن! پس برای لوپ عنکبوتی اگر دنبال بهترین قالب هستین فقط روی انواع چوب فکر کنین و همونطور که قبلا توضیح دادم بین انواع چوب هم چوب بالسا نه تنها بهترین دی الکتریک رو داره بلکه سبک ترین هم هست! البته اگر بصورت ورقه صفحه ای گیر بیاد. در هر صورت باز هم تاکید میکنم اهمیت جنس قالب لوپ فقط برای لوپ عنکبوتی و کلا هر نوع لوپی هست که سیمها در دو طرف صفحه قالب لوپ قرار بگیرن.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 10:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سپاس و درود مهندس @};- @};- @};- :ymhug: :x

سه شنبه 4 فروردین1394 - 10:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان من گشتم اکثر مقاومت های 5 درصد خطا دارن چی کار کنم به نظرتون هم چهره الکتریک و هم میکرو الکتریک با 5 درثد خطا بودن

مقاومت 1 کیلو اهم - 1/4 وات - 5 درصد | بسته 10 تایی

منظورش نیم درصده؟

آخرین بار توسط badboy در سه شنبه 4 فروردین1394 - 10:26pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 10:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 547 , 548 , 549 , 550 , 551 , 552 , 553 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mojtaba617 و 299 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure