amir6777 نوشته است:
ببخشید اقا حمید یکی از دوستان میگفتن همین نقطه زن پالسی فلزجو که طرحش مال شما بود یه فلز 30 در30 رو توی دومتر و چهل سانت سنس میکنه.و میگفتن امکان نداره صداش دربیاد و فلز نباشه و به غیر فلز به هیچ چیز دیگه ای حساس نیست..شما تایید میکنید این قابلیت ها رو؟؟؟؟؟؟؟
همچنین گفتن که عمق رو هم میزنه و تنها نقص این دستگاه این هست که قابلیت تفکیک نداره....استاد حمید و دیگر دوستان نظرتون رو بفرمایید؟
خدمت شما عرض کنم یک مقدار هم بگذره دیگه کم کم باید بنده شک کنم که اصلا این مدار رو من طراحی کرده باشم!

بارها گفتم وقتی نتیجه تست فلزی رو با هر فلزیابی اعلام میکنین ؛ سایز فلز و جنس فلز و سایز لوپ و حتی نوع لوپ باید عنوان بشه تا قابل مقایسه با نتایج مشخص موجود باشه. چون همه این فاکتورها دخیل هستن. مثلا فلز 30 سانتی با لوپ 1 در 1 میتونه در عمقی که گفتین سنس بشه و در صورتیکه لوپ همین بوده نتیجه درست هست و این دستگاه کاملا تواناییش رو داره. ولی اگر لوپ کوچکتر از 1 متر بوده باشه خیر چنین قدرتی نمیتونه داشته باشه!
اینکه صداش در نیاد بیشتر به جنس خاک و تنظیمات مختلف دستگاه بستگی داره. بله اگر همه چیز درست و میزون باشه صداش هم در نمیاد و در واقع از نظر طراحی این مسائل در نظر گرفته شده.
اما اینکه گفته شده عمق رو هم میزنه خیر! فقط یک میتر درجه سنس دیجیتال داریم که قدرت سنس رو نشون میده. احتمالش هست به دروغ تبلیغ کرده باشن عمق رو نشون میده. وگرنه بطور مستقیم بهیچ وجه نمیشه عمق رو فهمید و فقط تجربه اپراتوری میخواد که در اون صورت میشه بصورت حدودی عمق رو هم تخمین زد.
تفکیک نداشتن حداقل در برابر اکثر مداراتی که دوستان تا قبل از این براش سر و دست میشکستن نقص محسوب نمیشه! بخصوص که تفکیک هیچ فلزیابی نه قطعیت داره و نه تا عمق نهایی برد فلزیاب جوابگو هست. حالا شما اگر برای لورنز و مینلب هم هزینه بالایی کنین باز هم به همین مساله برخورد میکنین! در هر صورت تفکیک امکانپذیره و قسمتهاییش انجام شده و کماکان مشغول کار هستم. ولی جزئیات موثر بقدری پیچیده هست که برای نتیجه مطلوب باید زمان زیادی صرف بشه.