انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 25 اردیبهشت1404 - 9:17pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 538 , 539 , 540 , 541 , 542 , 543 , 544 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
systembbp نوشته است:
مهندس احتیاج به استفاده از یک مقاومت مثلا 100 اهم بصورت سری با بلندگوی پیزو که نیست؟هدفون استفاده نمیکنم

نه نیازی به مقاومت نیست. بلندگوی پیزو بصورت مستقیم بخوبی جواب میده.

مهندس جان سلام. ایام به کام

بعد کلی کلنجار بلاخره مدار دوباره راه افتاد .اما هر چی میکرو دارم رو میزارم مقدار ولتاژ رو 28 نشون میده . امکانش هست راه نمایی بفرمایید .ممنون از شما

یکشنبه 2 فروردین1394 - 11:21pm
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
در ادامه فرمايشات برادر اميري ، عرض كنم كه دوستان هميشه از چهار جهت نقطه مشكوك رو مورد سنس قرار بديد ، چون فلزاتي كه چندين سال در خاك مدفون هستن بايد وقتي فلز سنس ميشه از چهار طرف مقداري حجم سنس بدست بياريد ، بنده فلزي ورق آهني به ابعاد 12 در 10 سانت كه به گفته دوستمون حدود 10 سال دفن بوده در عمق حدود 70 سانت و موقعي كه بالوپ 40 سانتي عنكبوتي محل دفن رو پيدا كردم و از چهار طرف لوپ رو بر روي نقطه نزديك كردم كه در نهايت زمان اولين بوق شروع سنس فلز از چهار طرف باعث ايجاد يك مربع سنس با اضلاع حدود 70 الي 80 سانت شده ! كه اين مقدار حجم سنس توسط نقطه زن باعث كشف حجم و اندازه فلز داخل خاك خواهد شد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 2 فروردین1394 - 11:23pm
مدیر کل
مدیر کل

quester عزیز بد نبود میفرمودین ایراد از کجا بود که بفهمیم اشکالات رایج دوستان چی هست و به بقیه هم که مشکل مشابه دارن کمک بشه! وگرنه این نمیشه که دوستان تا زمانیکه مشکل در مدارشون دارن پستهای زیادی در زمینه استمداد از دیگران میزنن ولی وقتی درست شد فقط میگن درست شد! حالا چطور درست شد دیگه توضیح نمیدن! :D این خودش یکی از پایه های اصلی همکاری در انجمن هست و باید رعایت بشه تا همه استفاده ببرن.
در خصوص ولتاژ باطری عرض کردم به مقاومتهای 19 و 20 بستگی داره ولی اگر قبلا درست بوده دلیلی نداره الان اشکال پیدا کرده باشه! در عین حال جامپر بزرگ زیر میکرو مربوط به همین مساله هست و باید درست متصل شده باشه. شما مدارتون رو چک کنین و در نهایت با ولت متر ولتاژ خود باطری رو حین کار بگیرین تا ببینیم اختلاف چقدر هست و از چی میتونه باشه.

یکشنبه 2 فروردین1394 - 11:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

نقل قول:
amiri11 نوشته است:
b6868 نوشته است:
سلام سال نو رو خدمت مهندس حمید و همه دوستان تبریک میگم..
من امشب رفتم تا یه جایی ،تو زمین کشاورزی بود.که از قبل بهش مشکوک بودم و دستگاه زدم که یه نقطه با لوپ 60 سنس شد با دیلی 50+18 تا اتومات هم گرفت،حساسیت هم از یک شروع کردم و روی 15 شروع به سنس کرد عدد سنس تا جایی که یادمه 22 اون حدودا بود...
بعد که شروع حفاری کردیم بعد نیم متر زمین سفت شد تا 90 سانت کندیدم چند بار هم لوپ رو گذاشتم بالا و داخل چاله هیچ سنسی نداشت روی خاک های کنده شده هم چیزی نزد.حالا به نظر شما چرا بعد کندن زمین دیگه سنس نداشتم خودم کلا قاطی کردم.
دیگه دست از کار کشیدیم فعلا گفتم از مهندس و دوستان بپرسم که چکار باید بکنم که در داخل چاله سنس داشته باشم یا روشی چیزی هست بفرمایید..
ممنون

......................................................
با سلام و تبریک سال نو به همه دوستان : دوست عزیز احتمال اینکه پیچ و مهره ناشی از ادوات کشاورزی بوده باشه نیز هست و موقع کندن زمین انرا ندیده اید و زیر خاکهای بیرون ریخته شده قرار گرفته ، قبل از ادامه حفاری مطمئن شو زیر خاکهای بیرون ریخته شده چیزی نباشه ، بنابراین خاکها را زیر و رو کن و با هر بار زیر و رو کردن به دقت با چشم نگاه کن ، از دستگاه هم برای پیدا کردن شی مورد نظر درون خاکها کمک بگیر ، ببین چیزی درون خاکها پیدا می کنی یا نه ، اگر نهایتا چیزی پیدا نکردی ابعاد بیشتری را به منظور کاوش انجا بکن و انجا را دستگاه بزن.
در ضمن همیشه برای اطمینان بیشتر و بیگاری نکشیدن ابتدا 10 سانت را بکن و خاک انرا بیرون بریز ببین چیزی درون خاک سطحی هست یا نه ! چون می گویی زمین کشاورزی بوده املاح و ریشه و مواد الی نبوده.دوحالت دارد یا چیزی زیر خاکهای بیرون ریخته شده هست یا اینکه واقعا چیزی ان زیر هست :D
در ضمن یک کار دیگه هم چنین جاهایی میتونی انجام بدی : لوپت را 30 سانت بالای چاله قرار بده با سنس 17 تا 20 دستگاه را بالانس کن . گروند را 5 بگذار و بعد کم کم لوپ را پایین بیار اگر چیزی باشه باید مقداری سنس داشته باشی و اینجوری عدد منفی هم نشون نمیده و از کندن بیخود زمین هم نجات پیدا می کنی. با تشکر

سلام آقای امیری ممنون بابت راهنمایی و بیان تجربه هاتون حتما روش شمارو هم تست میکنم.

یکشنبه 2 فروردین1394 - 11:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
quester عزیز بد نبود میفرمودین ایراد از کجا بود که بفهمیم اشکالات رایج دوستان چی هست و به بقیه هم که مشکل مشابه دارن کمک بشه! وگرنه این نمیشه که دوستان تا زمانیکه مشکل در مدارشون دارن پستهای زیادی در زمینه استمداد از دیگران میزنن ولی وقتی درست شد فقط میگن درست شد! حالا چطور درست شد دیگه توضیح نمیدن! :D این خودش یکی از پایه های اصلی همکاری در انجمن هست و باید رعایت بشه تا همه استفاده ببرن.
در خصوص ولتاژ باطری عرض کردم به مقاومتهای 19 و 20 بستگی داره ولی اگر قبلا درست بوده دلیلی نداره الان اشکال پیدا کرده باشه! در عین حال جامپر بزرگ زیر میکرو مربوط به همین مساله هست و باید درست متصل شده باشه. شما مدارتون رو چک کنین و در نهایت با ولت متر ولتاژ خود باطری رو حین کار بگیرین تا ببینیم اختلاف چقدر هست و از چی میتونه باشه.

عرض کنم خدمت شما از انجایی که دوستان ماهر تر هستن نگفتم وگرنه خدایی ناکرده قصدی نبود
. من کریستال. ال سی دی و 7812 رو عوض کردم درست شد.
ولتاژ ها طبق فرمایش شما و دستورالعملی که در راهنمای راه اندازی و مونتاژ بود، به درستی دریافت میشه. الانم فقط مشکل نایش بالای ولتاژ دارم . باطری در موقع اتصال به مدار و موقع قطع 18.7 هستش که 28.7 نمایش داده میشه. ولی سنس دارم حتی به نوعی قویترم شده(یه فیبر مسی 10*15 که اسید کاری و سوراخکاری شده برای تی ال رو تو 60 سانت داخل اپارتمان با وجود انواع مزاحمتها (اسکلت اهن. گوشی تلفن بی سیم 50 هرتزی. وای فای ووووو دارم سنس میکنم با قدرت ،ال سی دی کار میکنه (قبلاحدود45 -50 سانت بود) با کویل 20 سانتی که فقط برای ارور پیچیدم و دقیق نیست. و مشکلی نیست و فقط گیر این نمایش ولتاژ هستم

دوشنبه 2 فروردین1394 - 12:00am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام و عرض ادب وتبریک سال نو به همه عزیزان
دوستان بنده دوتا فلزیاب fpi ساختم (اولی رو مامورای محترم نیروی انتظامی ازم گرفتن)و در این جریان به چند تا تجربه و نکته رسیدم که خدمت عزیزان عرض میکنم:
1- اگه در حالتی که لوپ به دستگاه وصل باشه دستگاهو روشن کنیم و رگلاتور 12 ولتی به شدت داغ کنه و lcd روشن نشه حنما اشگال از bs170 و irf840 هست که من خودم توی فلزیاب اولم با تعویض 170 و فلزیاب دوم با تعویض 840 این مشگلو حل کردم
2-اگه وقتی فلزیاب رو روشن میکنید خرچنگ قورباقه روی lcd نوشته بشه حتما اشگال از lcd هست و دلیلشم بد بودن کیفیتش هست که تنها راهش تعویض lcd هست.به عنوان مثال دستگاه دوم من طوری بود که باید چندین بار دستگاهو روشن خاموش میکردم تا نوشته ها درست بشن و توی همین روشن خاموش کردنا یه بار به پیغام DEMO ! ! ! برخورد کردم
3-یکی از راهای تشخیص تقلبی بودن lf357 داشتن دیلی های متفاوته البته تو بیابون که پارازیت نباشه
4-بهترین سوکت ارتباطی لوپ و دستگاه که تونستم بعد از تعویض چند مدل مختلف پیدا کنم سوکت گرد نظاهی 5 پین هست که سه تا از پینهاشو واسه مغزی و دوتاشو واسه شیلد گذاشتم .
5-یه نکته خیلی مهم که حلش خیلی وقتمو گرفت اینه که کابل ارتباطی لوپ از روی فیبر تا سوکت (داخل جعبه) و همین طور خود سوکتی که روی بدنه دستگاه وصل میشه رو حتما حتما باید با چسب حرارتی محکم کنید(داخل جعبه) تا تکون های کمتر از میلیمتر هم نداشته باشه . این حرکات باعث ایجاد بوف اضافی توی حساسیتهای بالا میشه(19 و 20)
6-عزیزایی که از پروگرمر TNM 2000 استفاده میکنن این نکته رو مد نظر داشته باشن که گذینه EEPROM Erase Protection رو روی حالت no protect بگذارن چون اگه protect باشه بعداز پروگرم مجدد دوباره به پیعام demo برخورد خواهند کرد
سربلند و پیروز باشید :)

بنده آنیم که در بند آنیم

دوشنبه 2 فروردین1394 - 12:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون جناب sabbas . بنده هم به این نتیجه رسیدم که بدون استفاده نگه داشتن پینهای کانکتور کابل لوپ ، به منزله ی قرار دادن یک تکه فلز کوچک کنار کابل میباشد که خودبخود در حساسیت بالا تاثیر مخرّبی خواهد داشت . حتی خود بدنه کانکتور هم که فلزی هست مطلوب نیست واسه همین موضوع هست که سازنده ی لورنز از کانکتور مخصوص با ساختار پلاستیکی استفاده نموده است . امیدوارم یکی از واردکنندگان وطنی اقدام به وارد نمودن کانکتورهایی با بدنه پلاستیکی و پینهای آبکاری طلا یا برنجی بنمایند . الان این کانکتورهای ما کانکت خوبی برای مورد کار ما ندارند . دست اون آلمانیها و ژاپنیها درد نکنه که ساختار کانکتوراشون همگی آبکاری طلاست . چیزی مشابه این کانکتورها . به هر حال باید دونه دونه مسائل ریز و درشت دست بدست هم بدند تا محصول کارآمدی بدست بیاد .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

آخرین بار توسط hoshyar191 در دوشنبه 2 فروردین1394 - 12:55am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 2 فروردین1394 - 12:34am
کاربر فعال
کاربر فعال

معمولا عجق وجق شدن ال سی دی مربوط به خود ال سی دی نیست و تا یه جایی هم با اطمینان میتونم بگم ال سی دی سالمه

وقتی ال سی دی به این شکل در میاد یعنی فرکانس کاری میکرو با فرکانس ال سی دی مچ نشده.

پس اول اتصالات چک بشه .
بعد کریستال و خازنهای کنار اون چک بشه
بعد پروگرام میکرو در مد درست چک بشه .چون احتمالا خود میکرو هم کاملا سالمه
در خصوص ظاهر شدن مربع در سطر اول معمولا از پروگرام نشدن درست میکرو هست و در نهایت اتصالات

دوشنبه 2 فروردین1394 - 12:43am
کاربر فعال
کاربر فعال

در خصوص کویل ارور هم دوستان میتونن در ابتدا یک بیزر به جای لوپ وصل کنن.باید یک لحظه صدای بیب داشته باشن.اگر نداشتن سعی کنن اول مسیر رو چک کنن تا پلیسه ای نباشه اتصالی نباشه بعد اقدام به تعویض قطعه کنن

دوشنبه 2 فروردین1394 - 12:47am
کاربر فعال
کاربر فعال

kamal857 نوشته است:
lalash نوشته است:
سلام
مدار من با حساسیت 1 هم سروصدا داره .تک بوق و جفت بوق
بازی کردن علامت سنس واسه چیه؟
من با حساسیت 4 به زور تونستم یه تستی بگیرم.سکه 500 ,35 سانت .پاکت سیگار 37 و سینی 30 در 30 همچنان 54 سانت
لوپ 30 عنکبوتی.تنظیمات پایین تر از پیشفرض.
لوپ 60 رو که نمیشه بهش وصل کرد.
راهکار دوستان ؟:((

دوست من ،گزینه انتگرال رو هم یه مقدار کم کن،ببین سروصدا کم میشه?

سلام دوست عزیز
بله باز هم همونجوره
یه تیکه کابل پنج نخ تلفن رو پیچیدم دور یه سطل اشغالی و وصل کردم به مدار .دیلی رو 6 میشناسه و نتیجه همون نتیجه ایه کا با لوپ 60 گرفتم .
دیگه کلاقه شدم
همین سیم پیچه سطلی روی یک بدون صداست ولی لوپ 60 روی حساسیت یک هم بوق بوق داره
عکس لوپ 60 :
پیوست:
5.JPG

عکس لوپ سطل اشغالی :D 25 در 20 :
پیوست:
11.JPG

یه تیکه فیلم کوتاه رو هم پیوست میکنم از تست سکه و فیبر و ...

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 2 فروردین1394 - 3:06am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 538 , 539 , 540 , 541 , 542 , 543 , 544 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 153 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure