سلام و عرض ادب وتبریک سال نو به همه عزیزان
دوستان بنده دوتا فلزیاب fpi ساختم (اولی رو مامورای محترم نیروی انتظامی ازم گرفتن)و در این جریان به چند تا تجربه و نکته رسیدم که خدمت عزیزان عرض میکنم:
1- اگه در حالتی که لوپ به دستگاه وصل باشه دستگاهو روشن کنیم و رگلاتور 12 ولتی به شدت داغ کنه و lcd روشن نشه حنما اشگال از bs170 و irf840 هست که من خودم توی فلزیاب اولم با تعویض 170 و فلزیاب دوم با تعویض 840 این مشگلو حل کردم
2-اگه وقتی فلزیاب رو روشن میکنید خرچنگ قورباقه روی lcd نوشته بشه حتما اشگال از lcd هست و دلیلشم بد بودن کیفیتش هست که تنها راهش تعویض lcd هست.به عنوان مثال دستگاه دوم من طوری بود که باید چندین بار دستگاهو روشن خاموش میکردم تا نوشته ها درست بشن و توی همین روشن خاموش کردنا یه بار به پیغام DEMO ! ! ! برخورد کردم
3-یکی از راهای تشخیص تقلبی بودن lf357 داشتن دیلی های متفاوته البته تو بیابون که پارازیت نباشه
4-بهترین سوکت ارتباطی لوپ و دستگاه که تونستم بعد از تعویض چند مدل مختلف پیدا کنم سوکت گرد نظاهی 5 پین هست که سه تا از پینهاشو واسه مغزی و دوتاشو واسه شیلد گذاشتم .
5-یه نکته خیلی مهم که حلش خیلی وقتمو گرفت اینه که کابل ارتباطی لوپ از روی فیبر تا سوکت (داخل جعبه) و همین طور خود سوکتی که روی بدنه دستگاه وصل میشه رو حتما حتما باید با چسب حرارتی محکم کنید(داخل جعبه) تا تکون های کمتر از میلیمتر هم نداشته باشه . این حرکات باعث ایجاد بوف اضافی توی حساسیتهای بالا میشه(19 و 20)
6-عزیزایی که از پروگرمر TNM 2000 استفاده میکنن این نکته رو مد نظر داشته باشن که گذینه EEPROM Erase Protection رو روی حالت no protect بگذارن چون اگه protect باشه بعداز پروگرم مجدد دوباره به پیعام demo برخورد خواهند کرد
سربلند و پیروز باشید