انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 28 اردیبهشت1404 - 8:43pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 517 , 518 , 519 , 520 , 521 , 522 , 523 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
غضنفر نوشته است:
رضا جان روى يک بدنه خوب کار کردم که واقعا شيک شده به صورتى که بدنه (اسکلت )جمع ميشه السيدی از رو هم با دکمه ها رو گيره دسته جاساز کردم که شکل شرکتی بهش داده دقيقا مثل عکسى که يکی از دوستان از گرت گذاشتن انشاالله تکميل که شد عکس ميزارم

سلام محسن جان خوبی
بالاخره برگشتی ؟!

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 1:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sabbas نوشته است:
سلام و عرض ادب به همه دوستان خصوصا مهندس حمید عزیز
چند روز قبل از خدمت اساتید در مورد بوقهای بی مورد و عدم ثبات دستگاه پرسیدم که مهندس حمید گرامی راهنمایی کردند بیشتر روی دیلی دستی کار کنم
امروز میخوام نتایج و تجربیاتم رو خدمت دوستان عرض کنم
دوستان رطوبت زمین و تغییر فاصله لوپ و تغییر جنس زمین به نظر من سه تا عامل اساسی برای به وجود اومدن بی ثباتی در این فلزیابه اما
با افزایش دیلی تا حدود 35 یا 40 میشه به نتایج بسیار عالی رسید

به عنوان نمونه عرض کنم من چند روز قبل توی یه منطقه بسیار باستانی کاوش داشتم . یکی دو روز قبل از کاوش من یه بارون حسابی زده بود و زمین نم داشت اما گل نبود .بالوپ 130*130 که اصلا نمیشد کار کرد حساسیت 15و16و17و18-پهنای 135-و گراند3 و دیلی دستی 10+ .حدود 10 روز بعد و بعد از اینکه مهندس حمید راهنمایی کردند باز به محل برگشتم هرچند این بار رطوبت زمین از دفعه قبل بیشتر بود اونم به خاطر یه برف دو سه سانتی که سه روز قبلش اومده بود اما این بار دیلی دستی رو 40 - پهنای 135 -حساسیت 15و16 - گراند 4و3 -و بازه 40 گذاشتم واقعا عالی جواب داد و خیلی کمتربه اون صداهای بی مورد برخوردم
دیشب هم جایی دیگه رفتم که از همین تنظیمات استفاده کردم هرجند زمین خوب بود و رطوبش نرمال بود در هر حال بسیار بسیار با ثبات و بدون بوق اضافی بود.تنها عاملی که باعث میشد بوق بی مورد داشته باشم تغییر ارتفاع لوپ و تغییر ناگهانی جنس خاک (مثلا از خاک نمدار به سنگ یک پارچه) بود که چندین بار تستش کردم

درود بر شما دوست گرامی
این تنظیماتی که فرمودین درسته که توی ثبات و بی سرو صدا شدن دستگاه تاثیر محسوسی داره ولی متاسفانه کاهش برد شدیدی هم بهمراه داره #:-s به فرموده خود مهندس حمید پهنای پالس زیر 150 بلحاظ فنی برد رو کم میکنه چه برسه به اینکه کنارش حساسیت رو هم پایین بیاریم. در کل میشه تو بدترین شرایط زمین با تنظیمات خاصی نویز دستگاه رو از بین برد ولی دیگه نباید انتظار برد زیادی رو از دستگاه داشت، کما اینکه با تنظیماتی که شما فرمودین شاید به نصف برد عادی دستگاه هم نرسیم. پس بهتر اینه که اگر حداکثر برد رو از دستگاه میخواهیم در زمینهای تقریبا خشک کار کنیم :-BD
پیروز باشید @};-

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 1:37pm
مدیر سایت
مدیر سایت

asadof نوشته است:
راه پيشگيريش اينه كه قبل از اقدام به رفتن به مكاني به گوش صاحب جا خيلي محكم وجدّي برسونيد كه اگر اومديم ومال بود و سركاربازي ودبّه بازيو اينا بخواد در بياد ما جا رو ميپّرونيم و نميذلريم از گلوي تو هم پايين بره اينكه ميريم سراغ هركي اون نزديكياست و ميگيم فلان نقطه رو دستگاه زديم مال داره و...... اونموقع همه چشمشون روي اونجاست و اين كارو قبلاً هم كرديم و....... اگر همه چيز رديفه وميشه پشت دستگاه كند، بياييم و.....
بدين ترتيب اگر طرفتون ريگي در كفش داشته باشه از همون اول دست خودشو رو ميكنه و بهانه تراشيا قبل از راه افتادن شما شروع ميشه. :D حد اقل كلّي زمان، عدم ريسك جاده وجون ، حمل دستگاه وعدم اضمحلال اعصاب براتون ذخيره ميشه.
در اينمورد اگر يك جي پي اس خوب هم داشته باشيد كه بعد از نقطه يابي مختصاتشو ثبت كنيد چه بهتر. در اينصورت ميتونيد همون اول به طرف بگيد كه ما بياييم حتي مختصات دقيقش رو هم ثبت ميكنيم. وبا ديدن تيپ كارتون ديگه فكري تو سرش نمياد.

حالا كه رفته ايد واينطوري شده، اگر ميخواهيد واقعاً حال طرفو جا بياريد همين كارپيشگيرانه روبالواقع وعملي پياده كنيد( در صورتيكه حالشو داريد برگرديد اونجا و صاف برويد بالاسر نقطه). كافيه چندتا از جوون پووناي بيكار اونجارو گير بياريد كه مشخصن.......... بقيشو ديگه خودتون بخونيد....البته اگر كاملاً قيد اون مالو زديد. ما چند سال پيش همچين كاري كرديم وجواب داد و هنوز همونطوري سرجاشه[/size]

درود
محمود خان جوون الاف کجا بود بابا :)) اگه واقعا میخوای ادب شن یه زنگ بزن 110 و آدرس جا و مکان و بیل و کلنگاشونو اسم و فامیل رو طوری بده که نتونن انکار کنن بگو همین الآن یه سکه پیدا کردن دیگه خودشون میراث رو خبر میکنن و پای وزارت اطلاعاتم باز میشه و بعدشم آگاهی اونقد میزننشون تا به هرچی اسکندر مقدونی غارت کرد اعتراف کنن اونوقت حالیشون میشه عاقبت طمع چیه
ضمنا همچین کسایی واقعا لایق ثروت نیستن! و حیفه بزاری میراث پادشاهان گذشته بیفته دست همچین هیولاهایی =(([/quote]

زنگ بزنه 110 :)) اصلا میاد =)) اگه در جریان باشید قسمت تی ال نتیجه پزشک قانونی رو گذاشتم رفتم بالای جنگل جهت تست دستگاه همسایمون از الکی شروع به داد و فریاد کرد از عمد خواست منو لو بده اومدم پایین لتو پارش کردم :D زنگ زد پاسگاه اومد بعدش رفتیم دادگاه پزشک قانونی هم گرفته بود به قاضی گفت داشت بالا گنج در میاورد و هرشب میره بالا حفاری میکنه جنس در اورده وضعش خوبه قاضی بهش خندید گفت خوب الان من باید چیکار کنم =)) خودش هم تعجب کرد @-) بعدش هم قاضی گفت اشتی کنید همونجا قاضی بهش گفت چقدر هزینه ات شده گفت 3 میلیون بهش گفت چه خبره در نهایت 500 بهش دادم رضایت داد مگه الکی هر کسی زنگ بزنه بگه فلانی سکه در اورده بعدش بگیرند ببرند اگاهی مگه اینکه طرف هالو باشه وگر نه اگه تهدیدشون کنید بگید الان اگه تو اگاهی زدید و هیچ مدرکی پیدا نکردید بعدش میرم دادسرای انتظامی ازتون شکایت میکنم و حالتونو میگرم موضوع دستشون میاد میفهمه اونقدرها هم هالو نیستید. مگر اینکه مدرک محکمی داشته باشند. یا حق @};-[/quote]
عزیزم شما درمورد چیزیکه نمیدونی الکی اظهار نظر نکن!
با این اظهار نظر ممکنه کسی از جمع همین دوستان گرفتار بشه!
اولا هر تماسی با 110 گرفته بشه ضبط و بایگانی میشه و اگه آدرسی داده بشه باید و باید و باید پیگیری بشه این از این!
ثانیا موضوع طرح دعوی همسایه شما گاز گرفتن و گیس و گیس کشی بوده نه گزارش مردمی درباره قاچاق میراث فرهنگی!
ثالثا اگه سواد خوندن داری بالا عرض کردم دقیق آدرس بده طوریکه نتونن انکار کنن! یعنی کافیه فقط با چاله روبرو بشن اونوقت تا چالش نکنن ولکن نیستن!
رابعا وقتیکه طرفت دولته و با گزارش مردمی اومده واسه تحقیق کیو میخوای تهدید کنی!؟ از قاضی شکایت میکنی؟ از افسر نگهبان؟ یا از رییس کلانتری که حکم بازرسی و تحقیق داده؟ یا از مامور تجسس !؟
فقط جلوگیری از انجام وظیفه مامور تجسس و بازرسی 6 ماه زندان داره حالا چه رسد به تهدید و درگیری!
فیلم زیاد میبینی!؟
با این حرفا ملتو بدبخت نکن!
اون حرفی که آقا محمود زد و بحث تف سربالا کرد عین حقیقت بود و تاییدش میکنم و معلومه که حسابی توی این کار مو سفید کرده!
فکر کردی همسایته!؟ نه عزیزم از این خبرا نیست دعوای حقوقی با گاز گرفتن و گیس کشی فرق میکنه !
رستم دستان باشی بری تو آگاهی اول چشت به اون عکس خروسی میفته که یه چشش خونه یه چشش اشک و تخم طلا گذاشته!
حالا بازم بخند و قضیه همسایتو تعریف کن!

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 1:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza.1286 نوشته است:
والا محسن جان من تقریبا با هر سیمی پیچیدم خوب در اومد ولی بعضیا عالی در میان
فکر میکنم برا لوپ 50 سیم نیم و مخصوصا سیم 0.75 افشان خوب جواب بده
یه لوپ 36 با سه لایه 0.6 ساختم که اونم خیلی خوب در اومد
در کل دوستان اگه عین دستورات مهندس حمید رو انجام بدن دستگاه عالی در میاد من به دانش این مرد ایمان دارم نیاز به هیچ کار اضافه سیم دیگه قطعه دیگه... هم نیست
محسن جان شمام که مثل من دست به تستت خوب بود! بپیچ ببین چی در میاد فقط چسب نزن که اگه خوب نبود بازش کنی
رو چی میخوایی سوار کنی؟ فرم لوپ 50 چیه؟

رضاجان تقريبا تو مايه های اين ساختم
www.ganjyar.net/wp-content/uploads/ATX1.jpg،

خدايا مددی کن

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 1:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza68 نوشته است:
غضنفر نوشته است:
رضا جان روى يک بدنه خوب کار کردم که واقعا شيک شده به صورتى که بدنه (اسکلت )جمع ميشه السيدی از رو هم با دکمه ها رو گيره دسته جاساز کردم که شکل شرکتی بهش داده دقيقا مثل عکسى که يکی از دوستان از گرت گذاشتن انشاالله تکميل که شد عکس ميزارم

سلام محسن جان خوبی
بالاخره برگشتی ؟!

سلام داداش فردا قزوينم اگه کارى پىش نياد

خدايا مددی کن

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 1:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
زنگ بزنه 110 :)) اصلا میاد =)) اگه در جریان باشید قسمت تی ال نتیجه پزشک قانونی رو گذاشتم رفتم بالای جنگل جهت تست دستگاه همسایمون از الکی شروع به داد و فریاد کرد از عمد خواست منو لو بده اومدم پایین لتو پارش کردم :D زنگ زد پاسگاه اومد بعدش رفتیم دادگاه پزشک قانونی هم گرفته بود به قاضی گفت داشت بالا گنج در میاورد و هرشب میره بالا حفاری میکنه جنس در اورده وضعش خوبه قاضی بهش خندید گفت خوب الان من باید چیکار کنم =)) خودش هم تعجب کرد @-) بعدش هم قاضی گفت اشتی کنید همونجا قاضی بهش گفت چقدر هزینه ات شده گفت 3 میلیون بهش گفت چه خبره در نهایت 500 بهش دادم رضایت داد مگه الکی هر کسی زنگ بزنه بگه فلانی سکه در اورده بعدش بگیرند ببرند اگاهی مگه اینکه طرف هالو باشه وگر نه اگه تهدیدشون کنید بگید الان اگه تو اگاهی زدید و هیچ مدرکی پیدا نکردید بعدش میرم دادسرای انتظامی ازتون شکایت میکنم و حالتونو میگرم موضوع دستشون میاد میفهمه اونقدرها هم هالو نیستید. مگر اینکه مدرک محکمی داشته باشند. یا حق @};-

تازه خیلی موارد خود قاضی کلّی جا سراغ داره و سعی میکنه با دستگاهدار بریزه رو هم :D و.... :)] ولی اگر خدای نکرده کسی با جنس لو بره کار مقدار زیادی سخت میشه. اون روش پیشنهادی بنده کارگره. دوستان امتحان کنن.

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 1:55pm
مدیر کل
مدیر کل

kurosh نوشته است:
درود بر شما دوست گرامی
این تنظیماتی که فرمودین درسته که توی ثبات و بی سرو صدا شدن دستگاه تاثیر محسوسی داره ولی متاسفانه کاهش برد شدیدی هم بهمراه داره #:-s به فرموده خود مهندس حمید پهنای پالس زیر 150 بلحاظ فنی برد رو کم میکنه چه برسه به اینکه کنارش حساسیت رو هم پایین بیاریم. در کل میشه تو بدترین شرایط زمین با تنظیمات خاصی نویز دستگاه رو از بین برد ولی دیگه نباید انتظار برد زیادی رو از دستگاه داشت، کما اینکه با تنظیماتی که شما فرمودین شاید به نصف برد عادی دستگاه هم نرسیم. پس بهتر اینه که اگر حداکثر برد رو از دستگاه میخواهیم در زمینهای تقریبا خشک کار کنیم :-BD
پیروز باشید @};-

کورش جان به عرض شما برسونم کاهش پهنای پالس روی برد تاثیر خیلی زیادی نداره! در واقع چند درجه حساسیت کمتر یا بیشتر تاثیرش روی برد فراتر از بحث پهنای پالس هست. بخصوص که بنده پهنای پالس رو حداقل 100 در نظر گرفتم که در خیلی از مداراتی که شما تا حالا ساختین در همین حدود در نظر گرفته شده. اگر بنده عرض کردم سعی کنین حداقل 150 بذارین بدلیل این بود که ولتاژ فلای بک بتونه به مقدار نهایی 500 برسه و اندکی برد بیشتر بدست بیاد وگرنه تفاوت برد آنچنان نیست.
از نظر افزایش دیلی هم اتفاقا اگر هدف سنس فلزات بزرگ باشه که قاعدتا برای اکثریت همینطوره ؛ افزایش دیلی میتونه کمی افزایش برد رو به همراه داشته باشه.
در خصوص نصف شدن برد هم موافق نیستم. شما با حساسیت 15 نسبت به 19 فقط 15 درصد برد از دست میدین و پهنای پالس رو هم اگر کمی پایین بیارین حداکثر 10 درصد برد کم میشه. اینکه چون شرایط اون مکان اینطوره پس اصلا نباید کار کرد و باید حتما در زمین خشک کار بشه خب سلیقه و نظر شماست! وگرنه کسی که به هر دلیل قصد داره زمینی با شرایط نا مطلوب رو مورد کاوش قرار بده مجبوره با تنظیمات مختلف به ثبات قابل قبول دست پیدا بکنه ولو اینکه کمی برد هم از دست بده.

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 2:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
kurosh نوشته است:
درود بر شما دوست گرامی
پیروز باشید @};-

کورش جان به عرض شما برسونم کاهش پهنای پالس روی برد تاثیر خیلی زیادی نداره! در واقع چند درجه حساسیت کمتر یا بیشتر تاثیرش روی برد فراتر از بحث پهنای پالس هست. بخصوص که بنده پهنای پالس رو حداقل 100 در نظر گرفتم که در خیلی از مداراتی که شما تا حالا ساختین در همین حدود در نظر گرفته شده. اگر بنده عرض کردم سعی کنین حداقل 150 بذارین بدلیل این بود که ولتاز فلای بک بتونه به مقدار نهایی 500 برسه و اندکی برد بیشتر بدست بیاد وگرنه تفاوت برد آنچنان نیست.
از نظر افزایش دیلی هم اتفاقا اگر هدف سنس فلزات بزرگ باشه که قاعدتا برای اکثریت همینطوره ؛ افزایش دیلی میتونه کمی افزایش برد رو به همراه داشته باشه.
در خصوص نصف شدن برد هم موافق نیستم. شما با حساسیت 15 نسبت به 19 فقط 15 درصد برد از دست میدین و پهنای پالس رو هم اگر کمی پایین بیارین حداکثر 10 درصد برد کم میشه. اینکه چون شرایط اون مکان اینطوره پس اصلا نباید کار کرد و باید حتما در زمین خشک کار بشه خب سلیقه و نظر شماست! وگرنه کسی که به هر دلیل قصد داره زمینی با شرایط نا مطلوب رو مورد کاوش قرار بده مجبوره با تنظیمات مختلف به ثبات قابل قبول دست پیدا بکنه ولو اینکه کمی برد هم از دست بده.

درود بر شما مهندس حمید گرامی @};-
از راهنماییهاتون بسیار سپاسگزارم، کاملا مفید و هوشمندانه مثل همیشه، البته من هم منظورم این بود که بلاخره با امکانات بالایی که فلزجو داره میشه تو هر شرایطی کاملا اون رو باثبات کرد فقط اگر انتظار برد حداکثری هست بهتره تو شرایط ایده ال و زمین خشک با دستگاه کار کرد و در نهایت اینکه فلزجو pi یک فلزیاب بسیار بسیار فوق العاده ایست که تا بحال توی نت بصورت عمومی نظیرش رو نداشتیم. من خودم برای ساخت لوپ 1*1 خیلی جستجو کردم تا در نهایت کابل 1*12 آلمانی لپ اشتوتکارت پیدا کردم با برش اون و کم کردن 2 رشته (1*10)به اندوکتانس 427 و اهم 0.62 رسیدم و کابل رابط هم از کابل دوربینهای مدار بسته کواکسیال زیمنس آلمانی با شیلد آلومینیومی گرفتم، دیلی اتوماتیک هم 18 شد که نتیجه تست روی زمین فوق العاده بود با حساسیت 15 و دیلی10+ فرکانس 201 پالس 160 انتگرال 42 گراند خاموش اسپید 4 یک سینی استیل 50 سانتی رو توی 2.70 میزد با بوق فوق العاده قوی البته چون لوپ روی زمین بود قد دوستمون که بسیار هم قد بلند بود نرسید بالاترو تست کنیم ولی فکر کنم تا حداقل 3.5 هم میگرفت، حتی کابلو دولا جمع کردم بقطر 50 سانت در اومد که باز توی 2.70 سینی 50 رو پر قدرت گرفت در ضمن این تستها توی حیاط منزلی که 2 متریش یک ستون فلزی بود انجام شد ولی کف پاک بود.
باز هم از سخاوت شما سپاسگزارم مهندس جان @};- @};- @};-

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 5:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با درود
اقا کوروش نتیجه تست شما بنظرجالب میاد میشه بفرمایید این کابل را کجا میشه پیدا کرد ؟ ایا سیمهاشو ۲به۲ موازی و بعد سری کردی یا نه
از ۴متر برا ۱در۱ استفاده شده یا بیشتر با سپاس

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 5:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رضا شاه نوشته است:
با درود
اقا کوروش نتیجه تست شما بنظرجالب میاد میشه بفرمایید این کابل را کجا میشه پیدا کرد ؟ ایا سیمهاشو ۲به۲ موازی و بعد سری کردی یا نه
از ۴متر برا ۱در۱ استفاده شده یا بیشتر با سپاس

درود بر رضاشاه بزرگ
کابل لپ اشتوتکارت آلمانی رو من توی لاله زار تهران از کابل فروشیهایی که کابلهای تیکه خارجی دارن تهیه کردم البته 1*10 میخواستم چون موجود نداشتن مجبور شدم 1*12 بگیرم و خیلی هم گرون هست مغازه هایی که متری میفروختن متری 18000 تومن میدادن ولی یه فروشگاه بود که یک تیکه 8.5 متری داشت متری 10000 تومن حساب کرد.از 4 متر کابل برای 1*1 استفاده شده و رشته ها بصورت تک رشته و سری بسته میشن. کابل 1*10 ایرانی هم داشتن متری 4000 تومن ولی این کجا و آلمانی کجا :-BD
پیروز باشید @};-

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 5:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 517 , 518 , 519 , 520 , 521 , 522 , 523 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 235 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure