asadof نوشته است:
راه پيشگيريش اينه كه قبل از اقدام به رفتن به مكاني به گوش صاحب جا خيلي محكم وجدّي برسونيد كه اگر اومديم ومال بود و سركاربازي ودبّه بازيو اينا بخواد در بياد ما جا رو ميپّرونيم و نميذلريم از گلوي تو هم پايين بره اينكه ميريم سراغ هركي اون نزديكياست و ميگيم فلان نقطه رو دستگاه زديم مال داره و...... اونموقع همه چشمشون روي اونجاست و اين كارو قبلاً هم كرديم و....... اگر همه چيز رديفه وميشه پشت دستگاه كند، بياييم و.....
بدين ترتيب اگر طرفتون ريگي در كفش داشته باشه از همون اول دست خودشو رو ميكنه و بهانه تراشيا قبل از راه افتادن شما شروع ميشه.

حد اقل كلّي زمان، عدم ريسك جاده وجون ، حمل دستگاه وعدم اضمحلال اعصاب براتون ذخيره ميشه.
در اينمورد اگر يك جي پي اس خوب هم داشته باشيد كه بعد از نقطه يابي مختصاتشو ثبت كنيد چه بهتر. در اينصورت ميتونيد همون اول به طرف بگيد كه ما بياييم حتي مختصات دقيقش رو هم ثبت ميكنيم. وبا ديدن تيپ كارتون ديگه فكري تو سرش نمياد.
حالا كه رفته ايد واينطوري شده، اگر ميخواهيد واقعاً حال طرفو جا بياريد همين كارپيشگيرانه روبالواقع وعملي پياده كنيد( در صورتيكه حالشو داريد برگرديد اونجا و صاف برويد بالاسر نقطه). كافيه چندتا از جوون پووناي بيكار اونجارو گير بياريد كه مشخصن.......... بقيشو ديگه خودتون بخونيد....البته اگر كاملاً قيد اون مالو زديد. ما چند سال پيش همچين كاري كرديم وجواب داد و هنوز همونطوري سرجاشه[/size]
درود
محمود خان جوون الاف کجا بود بابا

اگه واقعا میخوای ادب شن یه زنگ بزن 110 و آدرس جا و مکان و بیل و کلنگاشونو اسم و فامیل رو طوری بده که نتونن انکار کنن بگو همین الآن یه سکه پیدا کردن دیگه خودشون میراث رو خبر میکنن و پای وزارت اطلاعاتم باز میشه و بعدشم آگاهی اونقد میزننشون تا به هرچی اسکندر مقدونی غارت کرد اعتراف کنن اونوقت حالیشون میشه عاقبت طمع چیه
ضمنا همچین کسایی واقعا لایق ثروت نیستن! و حیفه بزاری میراث پادشاهان گذشته بیفته دست همچین هیولاهایی

[/quote]
زنگ بزنه 110

اصلا میاد

اگه در جریان باشید قسمت تی ال نتیجه پزشک قانونی رو گذاشتم رفتم بالای جنگل جهت تست دستگاه همسایمون از الکی شروع به داد و فریاد کرد از عمد خواست منو لو بده اومدم پایین لتو پارش کردم

زنگ زد پاسگاه اومد بعدش رفتیم دادگاه پزشک قانونی هم گرفته بود به قاضی گفت داشت بالا گنج در میاورد و هرشب میره بالا حفاری میکنه جنس در اورده وضعش خوبه قاضی بهش خندید گفت خوب الان من باید چیکار کنم

خودش هم تعجب کرد

بعدش هم قاضی گفت اشتی کنید همونجا قاضی بهش گفت چقدر هزینه ات شده گفت 3 میلیون بهش گفت چه خبره در نهایت 500 بهش دادم رضایت داد مگه الکی هر کسی زنگ بزنه بگه فلانی سکه در اورده بعدش بگیرند ببرند اگاهی مگه اینکه طرف هالو باشه وگر نه اگه تهدیدشون کنید بگید الان اگه تو اگاهی زدید و هیچ مدرکی پیدا نکردید بعدش میرم دادسرای انتظامی ازتون شکایت میکنم و حالتونو میگرم موضوع دستشون میاد میفهمه اونقدرها هم هالو نیستید. مگر اینکه مدرک محکمی داشته باشند. یا حق

[/quote]
عزیزم شما درمورد چیزیکه نمیدونی الکی اظهار نظر نکن!
با این اظهار نظر ممکنه کسی از جمع همین دوستان گرفتار بشه!
اولا هر تماسی با 110 گرفته بشه ضبط و بایگانی میشه و اگه آدرسی داده بشه باید و باید و باید پیگیری بشه این از این!
ثانیا موضوع طرح دعوی همسایه شما گاز گرفتن و گیس و گیس کشی بوده نه گزارش مردمی درباره قاچاق میراث فرهنگی!
ثالثا اگه سواد خوندن داری بالا عرض کردم دقیق آدرس بده طوریکه نتونن انکار کنن! یعنی کافیه فقط با چاله روبرو بشن اونوقت تا چالش نکنن ولکن نیستن!
رابعا وقتیکه طرفت دولته و با گزارش مردمی اومده واسه تحقیق کیو میخوای تهدید کنی!؟ از قاضی شکایت میکنی؟ از افسر نگهبان؟ یا از رییس کلانتری که حکم بازرسی و تحقیق داده؟ یا از مامور تجسس !؟
فقط جلوگیری از انجام وظیفه مامور تجسس و بازرسی 6 ماه زندان داره حالا چه رسد به تهدید و درگیری!
فیلم زیاد میبینی!؟
با این حرفا ملتو بدبخت نکن!
اون حرفی که آقا محمود زد و بحث تف سربالا کرد عین حقیقت بود و تاییدش میکنم و معلومه که حسابی توی این کار مو سفید کرده!
فکر کردی همسایته!؟ نه عزیزم از این خبرا نیست دعوای حقوقی با گاز گرفتن و گیس کشی فرق میکنه !
رستم دستان باشی بری تو آگاهی اول چشت به اون عکس خروسی میفته که یه چشش خونه یه چشش اشک و تخم طلا گذاشته!
حالا بازم بخند و قضیه همسایتو تعریف کن!