انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 29 اردیبهشت1404 - 4:45am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 499 , 500 , 501 , 502 , 503 , 504 , 505 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید من همین حالا تو خونه چندتا تست با دیلی دستی دادم که با دیلی دستی 50برای فلزات کوچک مثل سکه 500را حدود 5تا10سانت کمتر سنس میکنه که این به هیچ وجع خوب نیست یعنی دیلی دستی درواقع هیچ کاریو انجام نمیده یا مال من مشکل داره
ولی تو چنس اینتور نیست تک به تک بالا میبری برای فلزات کوچک عمق بصورت چشم گیری کم میشه
مهندس لطفا یک بازنگری در قسمت دیلی دستی انجام بدید
تشکر مهندس

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

شنبه 23 اسفند1393 - 6:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
آقای omidbazargan بابت فیلم ممنون ماشالا خیلی خوب هم تدوین شده بود!

شنبه 23 اسفند1393 - 7:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
در مورد حذف سکه 500 تومنی با لوپهای کوچک و متوسط این کار تقریبا غیر ممکنه! چون با دقت به شکل موج متوجه میشیم که سکه 500 تومنی در حدی روی شکل موج تاثیر میذاره که اصلا قابل حذف توسط دیلی نیست. در واقع سکه 500 تومنی حتی برای لوپ 60 سانتی هم هدف قابل ملاحظه ای محسوب میشه و نمیشه کاریش کرد. این دیگه به مدار و تنظیمات ارتباطی نداره.

سلام
مهندس جان لوپ 1در 1 بهتره هانریش بین چند تا چند باشه.اکثر فروم های خارجی زدتن حدود 380 میکرو با اهم 2تا 3اهم.حالا اگه هانریش بشه 500 موردی داره؟

شنبه 23 اسفند1393 - 7:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام دوست عزیز omidbazarganشما روی کیفیت لوپ کار کنیین و با سیم افشان درست کنین نتیجه بهتری میده راستی میکست خوب بود

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

شنبه 23 اسفند1393 - 8:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
omidbazargan نوشته است:
سلام خدمت همه ی دوستان گرامی . منم بااجازه دوستان عزیز بخصوص استاد حمید گرامی مدار استاد حمید عزیز رو ساختم و بصورت فیلم نتیجه ش رو خدمتتون اعلام میکنم . البته من تمام سعیم رو کردم که از تمامی یادداشتهای مهندس حمید عزیز نهایت دقت رو در پیاده سازی این مدار بکار ببرم که البته با بکارگیری همان نکات بدون هیچ مشکلی مدار شروع بکگار کرد که لازمه در اینجا حتما از مهندس عزیز تشکر کنم . البته من تابحال هیچ دستگاه فلزیابی نساختم و این اولین تجربه ی بنده در زمینه مدار فلزیابیست که بعد ساخت این مدار مدار چنس استاد حمید رو هم ساختم که اونم بدون هیچ مشکلی شروع بکار کرد فقط یک مشکلی داشت که در اولش که وقتی کویل رو به مدار وصل میکردم با هیچ درجه گراندی لوپ رو نمیشناخت که با بازبینی مجدد متوجه شدم بجای ترانزیستور ۳۳۷ از ۹۴۵ استفاده کرده بودم که اونم بدلیل فشردگی کارم بود و ساعاتی زیاد که از نیمه شب گذشته بود دچار این مشکل شده بودم البته در مدار (چنس ). و در این مدار اصلا به هیچ مشکلی برنخوردم و تنها مشکلی که بهش برخوردم شاید مشکل برد مدار باشه که دوستان همگی روی ۳۵۷ تمرکز دارند .بنابرای منم بااینکه از چند سایت مختلف خرید داشتم هم بصورت حضوری و هم اینترنتی همگی به من همان ۳۵۷ بدل رو میفرستادند که درنهایت یه آی سی ۳۵۷ قابلمه ای (فلزی ) هم خریدم که بنظر من تقریبا با مشابهات آی سیهای سری قبل من از نظر من یکی هستند . فقط در بعضی از آی سیها به فشار دکمه ی بالانس دیلی به هیچ عنوان (البته بدون جابجایی لوپ ) دیلی تغییر نمیکرد وتو یکی دو موردشون دیلی تغییر داشت که طبیعتا اونایی که اصلا تغییر نداشتند برام ملاک بودند . فقط بعد گذاشتن این ۳۵۷ فلزی مدار رو با چندتا ماسفت دیگه هم تست کردم که دیلی از ۲۴و ۲۶ شروع میشد و در نهایت با تغییر ماسفت اورجینالی که از ایران میکرو خریده بودم لوپ رو با دیلی ۱۶ شناخت .که هم لوپ ۴۰ و هم لوپ ۶۰ منو با دیلی ۱۶ میشناسه و لوپ ۲۳ من رو که بایک کابل رابط ۱۶ میشناسه و بااین کبلی که فیلمشو واستون گذاشتم ۱۸ میشناسه .
حالا سوالم از استاد حمید و سایر دوستان مجرب تواین زمینه پس از مشاهده این فیلم اینه که آیا باید برد دستگاهم با این آی سی بیشتر ازاین باشه یانه .ضمنا من تو فایل ووردی که جناب مهندس گذاشته بودن خونده بودم که ایشون با لوپ ۲۰ سانتی سکه ۵۰۰ از 35 سانتی سنس میکردند که تقریبا مال بنده هم به همین صورت عمل میکنه . با نهایت تشکر از استاد حمید گرامی و سایر دوستان عزیز این انجمن
آدرس زیر جهت دانلود فیلم تست بنده .
http://uplod.ir/c58lb4u4smpp/felezjoo.3gp.htm

سلام دوست من.شب بخیر
ممنون کارتون جالب بود ، کلا آدمای با ذوق و سلیقه رو دوست دارم :ymhug:
در مورد نتیجه تست باید بگم خدمتت خیلی خوب بود.ولی چون مدار قدرتمند فلزجو قدرتش از این بیشتره ، باید بگم جای کار بیشتری داری هنوز و میتونی امیدوار باشی ;)
بنظر من 1 لوپ 60 انکبوتی با حداکثر دقت و کیفیت بساز ، اونوقت بازم نتایجت رو مرور میکنیم.
امیدوارم همیشه موفق باشی . سوالی داشتی میتونی رو همه ما حساب کنی ;)
پاینده باشی @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

شنبه 23 اسفند1393 - 8:38pm

مهندس حمید یه سوال داشتم اگه دوتا از این دستگاه مدارشون بسازیم و دراخر باهم سری کنیم چه تفاوتی به وجود خواهد امد؟

شنبه 23 اسفند1393 - 8:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

امید بازرگان عزیز ممنون از فیلم تستی که گذاشتی ولی یه نکته بود که برا من هم هم جالب هم قابل تامل بود اینکه سیستم شما به سفال حساسه ام دستگاهی که بنده ساختم به خاطر یکی از تستها که باعث شده بود به حساسیت دستگاه مشکوک اونو با انواع سفالهای قدیمی طر فهای ما فراوونه مورد تست قرار دادم اما اصلاً حساسیت نداشت و میزان بردش برای سکه 500 تومنی برای لوپ 45 سانتی دقیقاً 54 سانت هست .شما لطفاً قسمت های ماسفت و اپ امپ و مقاومت های 390 اخمت رو یه بازنگری بکن .

شنبه 23 اسفند1393 - 8:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ayaz mb نوشته است:
امید بازرگان عزیز ممنون از فیلم تستی که گذاشتی ولی یه نکته بود که برا من هم هم جالب هم قابل تامل بود اینکه سیستم شما به سفال حساسه ام دستگاهی که بنده ساختم به خاطر یکی از تستها که باعث شده بود به حساسیت دستگاه مشکوک اونو با انواع سفالهای قدیمی طر فهای ما فراوونه مورد تست قرار دادم اما اصلاً حساسیت نداشت و میزان بردش برای سکه 500 تومنی برای لوپ 45 سانتی دقیقاً 54 سانت هست .شما لطفاً قسمت های ماسفت و اپ امپ و مقاومت های 390 اخمت رو یه بازنگری بکن .

سلام دوست گرامی لطفا یه فیلم از سنس سکه تو 54 بزارید ممنون

شنبه 23 اسفند1393 - 9:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
omidbazargan نوشته است:
سلام خدمت همه ی دوستان گرامی . منم بااجازه دوستان عزیز بخصوص استاد حمید گرامی مدار استاد حمید عزیز رو ساختم و بصورت فیلم نتیجه ش رو خدمتتون اعلام میکنم . البته من تمام سعیم رو کردم که از تمامی یادداشتهای مهندس حمید عزیز نهایت دقت رو در پیاده سازی این مدار بکار ببرم که البته با بکارگیری همان نکات بدون هیچ مشکلی مدار شروع بکگار کرد که لازمه در اینجا حتما از مهندس عزیز تشکر کنم . البته من تابحال هیچ دستگاه فلزیابی نساختم و این اولین تجربه ی بنده در زمینه مدار فلزیابیست که بعد ساخت این مدار مدار چنس استاد حمید رو هم ساختم که اونم بدون هیچ مشکلی شروع بکار کرد فقط یک مشکلی داشت که در اولش که وقتی کویل رو به مدار وصل میکردم با هیچ درجه گراندی لوپ رو نمیشناخت که با بازبینی مجدد متوجه شدم بجای ترانزیستور ۳۳۷ از ۹۴۵ استفاده کرده بودم که اونم بدلیل فشردگی کارم بود و ساعاتی زیاد که از نیمه شب گذشته بود دچار این مشکل شده بودم البته در مدار (چنس ). و در این مدار اصلا به هیچ مشکلی برنخوردم و تنها مشکلی که بهش برخوردم شاید مشکل برد مدار باشه که دوستان همگی روی ۳۵۷ تمرکز دارند .بنابرای منم بااینکه از چند سایت مختلف خرید داشتم هم بصورت حضوری و هم اینترنتی همگی به من همان ۳۵۷ بدل رو میفرستادند که درنهایت یه آی سی ۳۵۷ قابلمه ای (فلزی ) هم خریدم که بنظر من تقریبا با مشابهات آی سیهای سری قبل من از نظر من یکی هستند . فقط در بعضی از آی سیها به فشار دکمه ی بالانس دیلی به هیچ عنوان (البته بدون جابجایی لوپ ) دیلی تغییر نمیکرد وتو یکی دو موردشون دیلی تغییر داشت که طبیعتا اونایی که اصلا تغییر نداشتند برام ملاک بودند . فقط بعد گذاشتن این ۳۵۷ فلزی مدار رو با چندتا ماسفت دیگه هم تست کردم که دیلی از ۲۴و ۲۶ شروع میشد و در نهایت با تغییر ماسفت اورجینالی که از ایران میکرو خریده بودم لوپ رو با دیلی ۱۶ شناخت .که هم لوپ ۴۰ و هم لوپ ۶۰ منو با دیلی ۱۶ میشناسه و لوپ ۲۳ من رو که بایک کابل رابط ۱۶ میشناسه و بااین کبلی که فیلمشو واستون گذاشتم ۱۸ میشناسه .
حالا سوالم از استاد حمید و سایر دوستان مجرب تواین زمینه پس از مشاهده این فیلم اینه که آیا باید برد دستگاهم با این آی سی بیشتر ازاین باشه یانه .ضمنا من تو فایل ووردی که جناب مهندس گذاشته بودن خونده بودم که ایشون با لوپ ۲۰ سانتی سکه ۵۰۰ از 35 سانتی سنس میکردند که تقریبا مال بنده هم به همین صورت عمل میکنه . با نهایت تشکر از استاد حمید گرامی و سایر دوستان عزیز این انجمن

دوست عزیز
به نظر من دستگاه شما مشکل داره چون وقتی بالانسش میکنی اعداد فرکانس و پهنای پالس مشاهده نمیشند فکر کنم میکروتون خوب پروگرام نشده
موفق باشید

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

شنبه 23 اسفند1393 - 9:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

omidbazargan نوشته است:

امید عزیز بابت فیلم ممنون خیلی جالب بود
به قول دوستمون سیستمت به سفال حساسه که نباید به این صورت باشه البته اگر مقدور هست شما با لوپ بزرگتر 50 یا 60 هم تست کن ببین باز به سفال حساسه یا نه چون شاید با لوپ کوچیک این مدار به خاطر قدرتش به اینصورت باشه
بازم از فیلم ممنون برادر

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

شنبه 23 اسفند1393 - 9:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 499 , 500 , 501 , 502 , 503 , 504 , 505 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 298 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure