سلام خدمت همه ی دوستان گرامی . منم بااجازه دوستان عزیز بخصوص استاد حمید گرامی مدار استاد حمید عزیز رو ساختم و بصورت فیلم نتیجه ش رو خدمتتون اعلام میکنم . البته من تمام سعیم رو کردم که از تمامی یادداشتهای مهندس حمید عزیز نهایت دقت رو در پیاده سازی این مدار بکار ببرم که البته با بکارگیری همان نکات بدون هیچ مشکلی مدار شروع بکگار کرد که لازمه در اینجا حتما از مهندس عزیز تشکر کنم . البته من تابحال هیچ دستگاه فلزیابی نساختم و این اولین تجربه ی بنده در زمینه مدار فلزیابیست که بعد ساخت این مدار مدار چنس استاد حمید رو هم ساختم که اونم بدون هیچ مشکلی شروع بکار کرد فقط یک مشکلی داشت که در اولش که وقتی کویل رو به مدار وصل میکردم با هیچ درجه گراندی لوپ رو نمیشناخت که با بازبینی مجدد متوجه شدم بجای ترانزیستور ۳۳۷ از ۹۴۵ استفاده کرده بودم که اونم بدلیل فشردگی کارم بود و ساعاتی زیاد که از نیمه شب گذشته بود دچار این مشکل شده بودم البته در مدار (چنس ). و در این مدار اصلا به هیچ مشکلی برنخوردم و تنها مشکلی که بهش برخوردم شاید مشکل برد مدار باشه که دوستان همگی روی
۳۵۷ تمرکز دارند .بنابرای منم بااینکه از چند سایت مختلف خرید داشتم هم بصورت حضوری و هم اینترنتی همگی به من همان ۳۵۷ بدل رو میفرستادند که درنهایت یه آی سی ۳۵۷ قابلمه ای (فلزی ) هم خریدم که بنظر من تقریبا با مشابهات آی سیهای سری قبل من از نظر من یکی هستند . فقط در بعضی از آی سیها به فشار دکمه ی بالانس دیلی به هیچ عنوان (البته بدون جابجایی لوپ ) دیلی تغییر نمیکرد وتو یکی دو موردشون دیلی تغییر داشت که طبیعتا اونایی که اصلا تغییر نداشتند برام ملاک بودند . فقط بعد گذاشتن این ۳۵۷ فلزی مدار رو با چندتا ماسفت دیگه هم تست کردم که دیلی از ۲۴و ۲۶ شروع میشد و در نهایت با تغییر ماسفت اورجینالی که از ایران میکرو خریده بودم لوپ رو با دیلی ۱۶ شناخت .که هم لوپ ۴۰ و هم لوپ ۶۰ منو با دیلی ۱۶ میشناسه و لوپ
۲۳ من رو که بایک کابل رابط ۱۶ میشناسه و بااین کبلی که فیلمشو واستون گذاشتم ۱۸ میشناسه .
حالا سوالم از استاد حمید و سایر دوستان مجرب تواین زمینه پس از مشاهده این فیلم اینه که آیا باید برد دستگاهم با این آی سی بیشتر ازاین باشه یانه .ضمنا من تو فایل ووردی که جناب مهندس گذاشته بودن خونده بودم که ایشون با لوپ ۲۰ سانتی سکه ۵۰۰ از 35 سانتی سنس میکردند که تقریبا مال بنده هم به همین صورت عمل میکنه . با نهایت تشکر از استاد حمید گرامی و سایر دوستان عزیز این انجمن
آدرس زیر جهت دانلود فیلم تست بنده .
http://uplod.ir/c58lb4u4smpp/felezjoo.3gp.htm