انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 29 اردیبهشت1404 - 4:57pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 497 , 498 , 499 , 500 , 501 , 502 , 503 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

reza2490 نوشته است:
سلام. خدمت همه دوستان وهمچنین مهندس حمید عزیز
بعد از چند کاوش واقعی فهمیدم که دستگاه برای کاوش حرفعی به درد نمی خوره دوستان ببخشید که اینو میگم قصد نا امید کردنتونو ندارم.فکر کنم نرم افزار دستگاه باید یه کم اصلاه بشه خوب بریم روی کاوشهای که انجام دادم.
رفتم طرف خوزستان ویه جای که زمین کاملا خوشک بود را با لوپ عنکبوتی60سانت شروع به کاوش کردم خیلی به عملاه واکنش نشون میده حتی خیلی بیشتر از چنس جای که کاوش کردم بیشتر جاهاش مثل زمین جچمن بود که از فلز بهتر سنس میشد وهمینطور فلزات بسار ریز به اندازه سوزن را که در اونجا فراوان بود را با دیلی دستی 50هم سنس میشد برای املاه هم همینطور مثلا در یک جا که اتیش روشن کرده بودن اونو با دیلی دستی50به راحتی سنس میکرد خلاصه چند جای دیگه رفتم همینطور بود هرطور تنظیماتی که فکر کنید انجام دادم که اونا رو رد کنه نشد همه را حفاری کردیم ودوستانم وهمچنین خودم کاملا نا امید شدیم و من جز سکوت جلوی دوستانم کاری نتوانستم انجام بدم چند جای دیگه هم داشتن که دیگه کلا بی خیال ما شدن..............................خیلی خسته هستم ببخشید حال تایپ کردن ندارم.
مهندس حمید ببخشید رک همچی و میگم...فکر کنم بیشترین قسمتی که باید اصلاه بشن قسمت دیلی هست که با بالا بردن دیلی فلزات ریز حذف بشن طوری باشه که حد اکثرش یک سکه 500را به لوپ بچسبانی تا سنس بشه
:-s

دوست عزيز يا دستگاه مورد داره يا لوپ وگرنه همجين چيزي تاحالا براي كسي پيش نيومده !

جمعه 22 اسفند1393 - 10:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

برای منم پیش اومده

جمعه 22 اسفند1393 - 11:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال

reza2490 نوشته است:
سلام. خدمت همه دوستان وهمچنین مهندس حمید عزیز
بعد از چند کاوش واقعی فهمیدم که دستگاه برای کاوش حرفعی به درد نمی خوره دوستان ببخشید که اینو میگم قصد نا امید کردنتونو ندارم.فکر کنم نرم افزار دستگاه باید یه کم اصلاه بشه خوب بریم روی کاوشهای که انجام دادم.
رفتم طرف خوزستان ویه جای که زمین کاملا خوشک بود را با لوپ عنکبوتی60سانت شروع به کاوش کردم خیلی به عملاه واکنش نشون میده حتی خیلی بیشتر از چنس جای که کاوش کردم بیشتر جاهاش مثل زمین جچمن بود که از فلز بهتر سنس میشد وهمینطور فلزات بسار ریز به اندازه سوزن را که در اونجا فراوان بود را با دیلی دستی 50هم سنس میشد برای املاه هم همینطور مثلا در یک جا که اتیش روشن کرده بودن اونو با دیلی دستی50به راحتی سنس میکرد خلاصه چند جای دیگه رفتم همینطور بود هرطور تنظیماتی که فکر کنید انجام دادم که اونا رو رد کنه نشد همه را حفاری کردیم ودوستانم وهمچنین خودم کاملا نا امید شدیم و من جز سکوت جلوی دوستانم کاری نتوانستم انجام بدم چند جای دیگه هم داشتن که دیگه کلا بی خیال ما شدن..............................خیلی خسته هستم ببخشید حال تایپ کردن ندارم.
مهندس حمید ببخشید رک همچی و میگم...فکر کنم بیشترین قسمتی که باید اصلاه بشن قسمت دیلی هست که با بالا بردن دیلی فلزات ریز حذف بشن طوری باشه که حد اکثرش یک سکه 500را به لوپ بچسبانی تا سنس بشه
:-s

اقا رضا میشه داداش مشخصات لوپ و تنظیمات دستگاه را هم بگید.اما در مورد املاح و حساس بودن به سفال من خودم همین الان با یه کوزه امتحان کردم نمیگم حساس نبود اما به اون حساسیتی که شما میگید نبود حدود 5سانت سنس میکرد در حالی که من همین کوزه را تو دلتا پالس 20سانت تو کلون 5سانت و چنسم یکم بیشتر سنس میکردم و با توجه به قدرت مدار فکر کنم این مورد طبیعیه و مورد قبوله و در مورد ذغال من خودم بشخصه چندتا دستگاهی که دیدم همشون به ذغال خیس مونده و قدیمی حساس بودن.امادر مورد املاح خودم بشخصه به این نتیجه رسیدم که اگه فلزیابی باشه که بخواد املاح را حذف کنه مسلما از طرفی یا بردش کم میشه یا خیلی از فلزات دیگم را حذف میکنه فلزیاب مثل مغز ادم نیست که بتونه همه چیز را تحلیل کنه و بگه این سنسی که شده ماله ذغاله و این سنسم ماله فلزه فلزیاب براساس موج برگشتی تحلیل میکنه و مسلما خیلی از املاح با فلزات هم گین هستن که باعث میشه دستگاه اون چیز را بعنوان فلز تشخیص بده و این مورد فکر کنم طبیعیه و مسلما دستگاهی که با پالس کار میکنن همشون همین مشکل را دارن و طبیعیه.

جمعه 22 اسفند1393 - 11:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزيز در رابطه با سنس سفال بايد خدمت همه دوستان عرض کنم که هيچ فلزيابی وجود نداره که به سفال حساس نباشه مخصوصا سفالى خيس که در مجاورت ذغال بوده و سياه شده باشه و مثل فلز سنس ميکنه ،ديشب با لوپ 1*1جايی رو سنس داشتم که با قدرت ميزد بعد از حفاری درعمق 160به يک تنور که داخلش ذغال بود رسيديم اما به يک قطعه فلز که ما ترکها بهش ارسين ميگيم دست پيدا کرديم با خارج کردن فلز آهنک زنگ زده دوباره دستگاه زدم که باز هم بوق داشت دستگاه و مطمئن شدم دستگاه گل پخته دورتا دور داخلی تنور که با حرارت پخته شده و کاملا غرق در گل و خيسی بود سنس کرده اما هرجا سنس داشتم فلز موجود بوده در کنارش سفال هم بوده اگه قبل از عيد تفکيک ميبود چى بود و چی ميشد

خدايا مددی کن

جمعه 22 اسفند1393 - 11:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

غضنفر نوشته است:
دوست عزيز در رابطه با سنس سفال بايد خدمت همه دوستان عرض کنم که هيچ فلزيابی وجود نداره که به سفال حساس نباشه مخصوصا سفالى خيس که در مجاورت ذغال بوده و سياه شده باشه و مثل فلز سنس ميکنه ،ديشب با لوپ 1*1جايی رو سنس داشتم که با قدرت ميزد بعد از حفاری درعمق 160به يک تنور که داخلش ذغال بود رسيديم اما به يک قطعه فلز که ما ترکها بهش ارسين ميگيم دست پيدا کرديم با خارج کردن فلز آهنک زنگ زده دوباره دستگاه زدم که باز هم بوق داشت دستگاه و مطمئن شدم دستگاه گل پخته دورتا دور داخلی تنور که با حرارت پخته شده و کاملا غرق در گل و خيسی بود سنس کرده اما هرجا سنس داشتم فلز موجود بوده در کنارش سفال هم بوده اگه قبل از عيد تفکيک ميبود چى بود و چی ميشد

درود بر شما دوست گرامی
نمیدونم اینکار رو کردید یا خیر ولی بهتر بود کف تنور رو هم بطرف پایین کنکاشی میکردید چون در برخی موارد هدف در زیر کف تنور جاسازی شده است :YMPEACE:

شنبه 22 اسفند1393 - 1:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان اون پودر سفیدمانند که درداخل کابل رشته ای وجود داره چیه تاثیرمنفی نداره؟
منظورم کابل دسته پلی استیشن هست که رشته هاش قلع اندوده قصد دارم باهاش لوپ بپیچم.

شنبه 23 اسفند1393 - 9:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shakib نوشته است:
دوستان اون پودر سفیدمانند که درداخل کابل رشته ای وجود داره چیه تاثیرمنفی نداره؟
منظورم کابل دسته پلی استیشن هست که رشته هاش قلع اندوده قصد دارم باهاش لوپ بپیچم.

خیر تاثیر نداره اون پودر از مشتقات پودر بچه است جهت جذب رطوبت و کاهش اصطکاک حین تولید و نرم بودن کابل در زمان استفاده.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

شنبه 23 اسفند1393 - 9:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون هوشیارعزیز.

شنبه 23 اسفند1393 - 9:44am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام...من با کابل مخابرات که اقای ارچیلو گفته بود یه لوپ درست کردم.اهمش خوبه..شده 0.8 ولی ظرفیتش 0.063 میلی هانریه

شنبه 23 اسفند1393 - 11:06am
کاربر فعال
کاربر فعال

اقا شکیب این سیمی که فرمودین اهم و ظرفیتش چنده؟

شنبه 23 اسفند1393 - 11:09am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 497 , 498 , 499 , 500 , 501 , 502 , 503 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 237 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure