سلام. خدمت همه دوستان وهمچنین مهندس حمید عزیز
بعد از چند کاوش واقعی فهمیدم که دستگاه برای کاوش حرفعی به درد نمی خوره دوستان ببخشید که اینو میگم قصد نا امید کردنتونو ندارم.فکر کنم نرم افزار دستگاه باید یه کم اصلاه بشه خوب بریم روی کاوشهای که انجام دادم.
رفتم طرف خوزستان ویه جای که زمین کاملا خوشک بود را با لوپ عنکبوتی60سانت شروع به کاوش کردم خیلی به عملاه واکنش نشون میده حتی خیلی بیشتر از چنس جای که کاوش کردم بیشتر جاهاش مثل زمین جچمن بود که از فلز بهتر سنس میشد وهمینطور فلزات بسار ریز به اندازه سوزن را که در اونجا فراوان بود را با دیلی دستی 50هم سنس میشد برای املاه هم همینطور مثلا در یک جا که اتیش روشن کرده بودن اونو با دیلی دستی50به راحتی سنس میکرد خلاصه چند جای دیگه رفتم همینطور بود هرطور تنظیماتی که فکر کنید انجام دادم که اونا رو رد کنه نشد همه را حفاری کردیم ودوستانم وهمچنین خودم کاملا نا امید شدیم و من جز سکوت جلوی دوستانم کاری نتوانستم انجام بدم چند جای دیگه هم داشتن که دیگه کلا بی خیال ما شدن..............................خیلی خسته هستم ببخشید حال تایپ کردن ندارم.
مهندس حمید ببخشید رک همچی و میگم...فکر کنم بیشترین قسمتی که باید اصلاه بشن قسمت دیلی هست که با بالا بردن دیلی فلزات ریز حذف بشن طوری باشه که حد اکثرش یک سکه 500را به لوپ بچسبانی تا سنس بشه