سلام مهندس حمید عزیزم.عصر بخیر
واقعا نمیدونم چی بگم ، بخدا چند پست اخیرت رو که خوندم مثل خودت دلم شکست و بخدا بغض گلومو گرفت.منم این تجربه رو داشتم که حقم رو ضایع کردن و کاری کردن که حس کردم همه زحمات شبانه روزیم بیخود بوده...
فکر نمیکردم جناب ابی گلد همچین فردی باشه ، قبلا در جریان کامل فروشندگی تی ال و زمین شناسی ایشون بودم ، اما با خودم گفتم شاید روش زحمت کشیده و تغییرات داده.
اما الان که این پست شمارو مطالعه کردم و باخبر شدم که وقاهت رو به نهایت رسونده و طرح و ایده انحصاری شمارو به اسم خودش زده و آشکارا هم این بی شرمی رو داره فریاد میزنه یاد جریان 3سال قبل خودم افتادم ، طرحی که ماهها نخابیدم و روش کار کردم تا ثبتش کنم رو یه نامرد چنان از دستم درآورد که تا 1هفته تو شک بودم...
هرکاری کنی و هر تصمیمی برای آینده این مدار بگیری ما همه بچه های انجمن بهت حق میدیم و هر دستوری بدی اطاعت امر میکنیم.بخدا قسم اگه الان بگی راضی نیستی کسی حتی این مدار رو روشن کنه ، اولین نفری ام که مدارمو نابود میکنم و ازکارم فیلم میگیرم و میزارم انجمن...
واقعا برای انسانهای بی شرفی کهدنیا و آخرتشون رو به مادیات میفروشن متاسفم.قبلا هم گفتم چه بسیار آدمهایی رو دیدم که این پولها رو سر سفره خانوادشون بردن ، ولی متاسفانه همراه با فساد خانواده و هزار تا درد و مرض بوده...
از خدا میخوام دل آشفتت رو آروم کنه داداش حمید.به خدایی که بالا سر هممونه اینو از ته دلم میگم ، خیلی مردی...