نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
reza.1286 نوشته است: حمید خان لوپهای مونوی لورنز اینطور که تو عکس پیداست تخت نیستن! به نظر شما از چه روشی استاده شده؟ من دو تا مدارم اماده هستن و دارم رو لوپ کار میکنم! در مورد سیم لیتز به نتیجه نهایی رسیدید؟ و بنظرتون اگه چند سیم لاکی رو با هم موازی کنیم (البته با محاسبات تعداد) نتیجه میده؟ دوستانی که تهران تشریف دارن لطف کنن سمت لاله زار و پامنار پرسوجو کنن ببینن سیم لیتز پیدا میشه مگه میشه تو مملکت به این بزرگی یه سیم گیر نیاد!! ممنون بنده در مورد لوپ لورنز اطلاعات زیادی ندارم. ولی فکر میکنم بیشتر نکته این لوپها در سیم استفاده شده هست! سیم لیتز بنظر میاد قطعا نتیجه بهتر میده. این مساله بیش از اونکه در زمان ارزیابی سیگنال در قسمت گیرنده باشه ؛ در زمان ارسال پالس هاست! در واقع سیم لیتز بدلیل اثر پوستی کمتری که داره پالس ها رو قویتر منتقل میکنه و این مساله منجر به میدانی قوی تر از سیم معمولی میشه. طبیعتا اندکی برد افزایش پیدا میکنه.
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 6:18pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
mani1063 نوشته است: سلام دوستان مهندس حمید گل با تشکر از راهنمایی شما مدارم راه افتاد رفتم بیرون برای تست البته چون هنوز مدار رو تو جعبه ننداختم نتونستم تست خوبی بگیرم ولی برای تشکر از زحمات شما سعی خودم رو کردم ... با لوپ 60 که ظرفیتش 485 و اهمش 1 شده دستگاه لوپ رو با دیلی 22 شناسایی کرد یک فیبر مسی 20*22 رو با تظیمات فرکانس201و پهنای پالس 170 و گراند خاموش توی هوا 145 سانت و با همین تنظیمات و گراند 2 توی 110 سانت سنس میشد ... البته این تنظیمات که شما زحمت کشید میشه راحت عمق زیادتری بدست آورد حتی باکمی تنظیمات تونستم توی 2 متری فیبر روسنس کنم ان شاءالله وقتی دستگاه کامل شد تست توی خاک هم میگیرم .... یک سوال هم داشتم فکر کنم ایسی 357 تغلبی باشه هیچ راهی وجود نداره تشخیص بدیم که اصل یا بدلی.... خیلی ممنون خسته نباشین. بنظر من نتایج تست شما کاملا خوب بوده. ایشالا موفق باشین. در مورد 357 عرض کردم راهش بیشتر بررسی از طریق خروجی شکل موج اپ امپ توسط یک اسکوپ درست و حسابیه! با این حال با توجه به نتیجه شما بعید میدونم مشکلی در خصوص 357 داشته باشین.
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 6:21pm |
|
 |
shahab454545
کاربر فعال
|
سلام دوستان عزیز خسته نباشید
اگر ممکنه تست زیر خاک بگیرد و تو سایت اعلام کنید من میخوام این مدار رو درست کنم فقط منتظر اینم کسی تست زیر خاک رو اعلام کنه برای فلزات نرم مس.مفرق طلا که درستش کنم
ممنونم
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 6:25pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خب دوستان عزیز هنوز که کسی فیلم نگرفته و نتایج تست خاک هم ظاهرا محدود به 2-3 تست بیشتر نبوده! با توجه به اینکه به نتایج خوبی در مورد تغییر سیستم گراند رسیدم ؛ لااقل بصورت شفاهی جواب سوال بنده رو بطور دقیق بدین! از دوستانی که تستهای کافی چه تست در هوا و چه تست در خاک و چه حتی کاوش روی زمین با این دستگاه بدست آوردن تقاضا میکنم هر کدوم به نوبه خودشون عدد تنظیم گراندی که مناسب تشخیص میدن عنوان کنن. در انتخاب شماره تنظیم گراند ؛ هم به ثبات در هنگام کار روی خاک باید توجه داشته باشین و هم حداقل میزان افت برد نسبت به حالت گراند خاموش! منتظر هستم طی ساعات آینده دوستان همگی شماره گراند پیشنهادی خودشون رو اعلام کنن تا بتونیم به نتیجه ای بهتر در تغییر سیستم گراند برسیم.
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 6:34pm |
|
 |
reza2490
کاربر حرفه ای
|
دست گلت درد نکنه مهندس همین حالا از کاوش برگشتم یک خط لوله نفت را تست زدم تو 3.5راحت زد وحودود دوساعت کاملا ساکت بود وروی برف هم تست کردم کاملا با حساسیت 17 کاماکت بود تشکر
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 6:51pm |
|
 |
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: reza.1286 نوشته است: حمید خان لوپهای مونوی لورنز اینطور که تو عکس پیداست تخت نیستن! به نظر شما از چه روشی استاده شده؟ من دو تا مدارم اماده هستن و دارم رو لوپ کار میکنم! در مورد سیم لیتز به نتیجه نهایی رسیدید؟ و بنظرتون اگه چند سیم لاکی رو با هم موازی کنیم (البته با محاسبات تعداد) نتیجه میده؟ دوستانی که تهران تشریف دارن لطف کنن سمت لاله زار و پامنار پرسوجو کنن ببینن سیم لیتز پیدا میشه مگه میشه تو مملکت به این بزرگی یه سیم گیر نیاد!! ممنون بنده در مورد لوپ لورنز اطلاعات زیادی ندارم. ولی فکر میکنم بیشتر نکته این لوپها در سیم استفاده شده هست! سیم لیتز بنظر میاد قطعا نتیجه بهتر میده. این مساله بیش از اونکه در زمان ارزیابی سیگنال در قسمت گیرنده باشه ؛ در زمان ارسال پالس هاست! در واقع سیم لیتز بدلیل اثر پوستی کمتری که داره پالس ها رو قویتر منتقل میکنه و این مساله منجر به میدانی قوی تر از سیم معمولی میشه. طبیعتا اندکی برد افزایش پیدا میکنه. مهندس جان نظرتونو در مورد استفاده از سیم لاکی نفرمودید!؟ با سپاس از زحماتتون
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 7:04pm |
|
 |
amiri11
کاربر حرفه ای
|
مهندس عزیز : به نظرت اگر همه بهت خصوصی اعلام کنیم بهتر نیست ؟چون شاید اینجا بصورت عمومی بیان کردن درصد خطا به دلایلی بالاتر بره و نتیجه دقیق و قابل اطمینانی بدست نیاد. بعدا شما خودت مختارید میتونی نتایج را اعلام کنی. من اماده ام ارسال کنم . منتظر شماییم. با تشکر
آخرین بار توسط amiri11 در سه شنبه 7 بهمن1393 - 7:29pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 7:25pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
چند رشته سیم لاکی موازی هم میتونه مشابه سیم لیتز جواب بده! ولی احتمالا به خوبی سیم لیتز نیست. بخصوص که مجبور هستیم سیمهای لاکی رو بسیار نازک در نظر بگیریم و به هم بتابونیم! بنظر بنده که حتی ممکنه گرونتر هم در بیاد! در عین حال تابوندنشون به هم کارایی رو کاهش میده. در حالیکه رشته ها در سیم لیتز اصلی کاملا موازی و در عین حال چسبیده به هم هست و به هم تابیده نشدن.
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 7:27pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
amiri11 عزیز هدف بنده بیشتر یک نتیجه گیری برای خودم هست چون سیستم گراند رو کلا میخوام تغییراتی بدم که در مورد مقیاسش کمی شک دارم! حالا فرق نمیکنه خصوصی بفرستین یا عمومی بفرستین! هر جور که صلاح میدونین. 
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 7:29pm |
|
 |
amiri11
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: amiri11 عزیز هدف بنده بیشتر یک نتیجه گیری برای خودم هست چون سیستم گراند رو کلا میخوام تغییراتی بدم که در مورد مقیاسش کمی شک دارم! حالا فرق نمیکنه خصوصی بفرستین یا عمومی بفرستین! هر جور که صلاح میدونین.  ................................................ شرمنده مهندس منظورم اینه همه به صورت خصوصی اعلام کنیم . چون مسئله مهمی است برای مدار این پیشنهاد را دادم شما بهتر و با اطمینان بیشتر بتوانید تصمیم بگیرید.زبانم لال  شاید خدای ناکرده بعضی از بدخواهان این نتایج را ببینند و همین نتایج را اعلام کنند و.........و تصمیم خوبی نشه گرفت. من که خصوصی اعلام کردم .با تشکر مجدد
آخرین بار توسط amiri11 در سه شنبه 7 بهمن1393 - 7:45pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 7:30pm |
|
 |
|