reza2490 نوشته است:
ببین اقا ارش یا هر کسی دیگر که هستی تا یک هفته اگر تونستی خودتو ثابت کنی که من اشتباه می کنم که هیچ هم این تور نیست تو همون ام دی ال من می دونستم شما هستید ولی نمیشد ثابت کر دولی اینجا به همه ثابت می کنم که شما کی هستید.
تنها کاری که باید خودتو ثابت کنی اینه که این نرم افزاری که میگی رو اینجا بزاری به یکی که کامپیوتر حرفعی بلده نمی تونی بگی که با ریکاوری بر نمی گرده گوشیتو بده من تا از زمانی که گوشی را گرفتی تا امروز همه چیزهای حذف شده را بر گردانم.
شما باید یک دروغ دیگری میگفتی گوشیمو دزدیدن یا افتاد توی اب .......
از اقا مجتبی خاهش میکنم اگه این کارو نکردن که چنین چیزی وجود نداره وبا یک دوربین گوشی نمیشه .ای پی ایشونو پیدا کنند وتمام نام کاربری های این شخص را حذف کنند
آقای محترماینجا کسی مجبور نیست برای جنابعالی خودشو به آب و آتیش بزنه و برای شما و امثال شما مدارک گوناگون جور کنه تا بلکه ذات ظاهربین شما و امثال شما بتونن قضیه رو باور کنن یا شاید هم بعد از دیدن مدارک بازهم بهانه های بنی اسرائیلی بیارید که کم نیارید.
آقای محترمکه با چنین لحن طلبکارانه و تندی سخن میرانی من اطمینان میدم حتی اگه مدرک رو هم ببینید نمیتونید باور کنید و بازم یه چیزی خواهید گفت که از مهلکه نجات یابید.
فرض کن که مدرک قانع کننده آوردن اونوقت جنابعالی با چه رویی حاضر به عذرخواهی میشوی؟!!!
آقای محترمجنابعالی وکیل وصی هیچ کسی اینجا نیستی و هیچ حقی نداری برای دیگری تعیین تکلیف کنی!!! اگه اینطوره منم از مدیریت میخوام به علت برخورد بسیار ناشیانه تون شما و امثال شمارو اخراج کنند تا بفهمی با دیگری چطوری رفتار کنی.
آقای محترماگه نمیتونی باور کنی هیچ اجباری نیست بیا بخون و رد شو و اعتنایی نکن.
آقای محترماگه این قضیه تا اینحد جنابعالی رو آزار داده در مقابل دستگاه ماهواره ایی و کوتوله و زالوت و همه مزخرفات دیگه چه جوابی داری؟ چرا اونجا وکیل وصی نشدی اون کاربران رو اخراج کنن.
آقای محترمکمی حیا کن و رفتارتو درست کن.