حمید نوشته است:
آقا سعید شاید در مورد مکمل حق با شما باشه! اونجا شما گفتین با سینوسی میشه یک سری خطاها رو پوشش داد. در ابتدا هم قضیه خیلی مبهم بود. در نهایت هم فقط آزمایش سایرین ثابت کرد که این مساله جواب میده. با این حال هنوز هم بحث استفاده از موج سینوسی برای حذف خطاهای مغناطیس نهایی نیست!
حالا اگر ما چیزی رو هم از نظر علمی نتونیم ثابت کنیم ؛ حداقل باید در تست ثابت بشه که درست کار میکنه و یک طرح مشخص باشه که بقیه بتونن استفاده کنن. وگرنه اینکه من چون چیزی رو در ردیابی متوجه نمیشم پس سایر حرفام هم اشتباهه ؛ این مطلب اصلا منطقی نیست! ردیابی هر چند نکات مجهول و عجیب زیاد داره ولی وقتی بحث وارد مدار الکترونیک میشه و میبینیم که مدار درستی پیاده نشده و بر اساس هیچ قاعده ای جز فریبکاری کار نمیکنه ؛ دلیل نمیشه تمام دانسته های الکترونیکمون رو زیر پا بذاریم و بگیم نه حتما داره کاری میکنه که ما متوجه نمیشیم!!!
در هر صورت شما مثل مکمل الان هم اگر طرحی دارین خب پیشنهاد بدین همه روش کار کنن. این روش که فقط بخواین من رو به چالش بکشین روش درستی نیست! چون بارها گفتم من دیگه روی پروژه ردیاب کار رو ادامه نمیدم. شما اگر احساس میکنین معماهای باقیمونده رو میتونین حل کنین ؛ راه برای شما بازه.
ااقا حمید حرف من هم از اول همینه. میگم مثلا یکی میگه فلان طرح خوبه واسه ردیابی سریع نگیم میشه و یا نمیشه.
بگیم اقا اینو تست کن ببینیم جریان چیه.من قصدم به چالش کشیدن کسی نیست. من قصدم کمکه.
و اگه فکر میکنید قصد دیگه ای دارم من دیگه تو این بحثها شرکت نمیکنم و نظری نمیدم.
در مورد حذف کننده هم تقریبا طرح نهایی رو رسیدیم یعنی تو این سیستم دیگه بیشتر از این کاری نمیشه کرد اگه خطایی باقی بمونه که باید تست بشه. ولی ...
اینم در نظر بگیرید چون حذف کننده از چند قطعه مجزا تشکیل شده احتمال داره که یه مورد داشته باشه که نتیجه نهایی رو مختل کنه.و همچنین به عنوان تاپیک حذف کننده هم توجه کنید که نوشتم حذف بیشتر خطاها نه همه خطاها. خودم هم تا حالا بیشتر خطاها رو حذف کردم یعنی از حدود 14مکانی که 35میگرفت همش رو حذف کردم. ولی این احتمال رو باقی میزارم که شاید در اینده جایی رو خطا بزنم.