نویسنده |
پیغام |
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام به دوستان عزیز. دوستان من نیاز به یک مداری دارم که فرکانس 1 هرتز تا 9 کیلو هرتز برام تولید کنه و به انتن وصل بشه . واین رو هم بگم که برای ساخت ردیاب نمیخام ازش استفاده کنم فقط تولید کنننده این رنج از فرکانس باشه اگر امکانش هست با دقت ترین مدار رو بهم معرفی کنید با تشکر
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
سه شنبه 31 تیر1393 - 12:01pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز باید تو بخش مربوط به مدارات ردیاب دنبالش باشی
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
سه شنبه 31 تیر1393 - 12:30pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
micro نوشته است: با سلام به دوستان عزیز. دوستان من نیاز به یک مداری دارم که فرکانس 1 هرتز تا 9 کیلو هرتز برام تولید کنه و به انتن وصل بشه . واین رو هم بگم که برای ساخت ردیاب نمیخام ازش استفاده کنم فقط تولید کنننده این رنج از فرکانس باشه اگر امکانش هست با دقت ترین مدار رو بهم معرفی کنید با تشکر میکرو جان میخای چه موجی رو تولید کنی ؟ یه فانکشن هست که دوستان تو قسمت ردیاب دارن روش کار میکنن هر چی بخای با دقت بالا برات تولید میکنه یه سر بزن
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 31 تیر1393 - 1:50pm |
|
|
mohandes1
کاربر حرفه ای
|
مدار توليد فركانس برنامه نويسيش به اون راحتي نيست كه فكرش رو ميكنيد تا جايي كه ميدونم سيگنال ژنراتورهاي ديجيتال قيمتشون بالاي 4 ميليون تومان هست هركسي هم كه پستهاي من رو سانسورش ميكنه دستش درد نكنه به همين خاطره كه من دير ميام اينجا من هم كه نباشم شورو شوق تاپيكها كم رنگ ميشه مگه نه؟
|
سه شنبه 31 تیر1393 - 6:42pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آقاي مهندس سلام شما چه باشي چه نباشي وجود شما فرقي به حال كاوشگران انجمن نداره چون وجود شما كاملاً در اين انجمن خنثي بوده و كار خيري ازتون نديديم ! توي اين چند سال كه نشان از زيركي شماست كه علم خودتون رو با كسي به اشتراك نميگذاريد ! به هرحال موفق باشيد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 2 مرداد1393 - 12:58am |
|
|
karajniaz
کاربر حرفه ای
|
مهدی جان کم لطفی نکنید جناب مهندس (همون آقا ناصر عزیز) گاهی اوقات پارازیتای خوبی میندازه همچین هم خنثی نیست! به هر حال امیدواریم لا اقل یه مهندسی معکوس حرفه ای در حد لالیگا از ایشون شاهد باشیم شاید کبری gpr یا شایدم دستگاه بهتر از اون
به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری بسا کسا! که به روز تو آرزومندست ----------------------------------------- زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه کرا زبان نه به بندست پای دربندست
|
یکشنبه 5 مرداد1393 - 6:44am |
|
|
mohandes1
کاربر حرفه ای
|
جناب مهدي همونطور كه خودتون هم ميدونين اينجا انجمن فروشنده ها هست و بهتره كه اصلا هيچ مدار بهينه شده اي در اينجا گزاشته نشه چون نمونه بارزش رو ديديم همين چنس مهندس حميد و tl12000 مهندس مهدي از طرف فروشندگان يا به اصطلاح كاربران همين انجمن با قيمت نجومي تا 12 ميليون به هموطنان غالب شد
|
یکشنبه 5 مرداد1393 - 2:42pm |
|
|
Kani
استادیار
|
حقیقتی تلخ
|
یکشنبه 5 مرداد1393 - 3:15pm |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
۱۲ ملیون
دوستان مطمئن باشین این پولا خوردن نداره. کلاهبرداری محض!!!!!!!!!!!!!!
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
یکشنبه 5 مرداد1393 - 4:55pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
mohandes1 نوشته است: جناب مهدي همونطور كه خودتون هم ميدونين اينجا انجمن فروشنده ها هست و بهتره كه اصلا هيچ مدار بهينه شده اي در اينجا گزاشته نشه چون نمونه بارزش رو ديديم همين چنس مهندس حميد و tl12000 مهندس مهدي از طرف فروشندگان يا به اصطلاح كاربران همين انجمن با قيمت نجومي تا 12 ميليون به هموطنان غالب شد 12 میلیون .....
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
سه شنبه 6 مرداد1393 - 12:01am |
|
|
|