interlock نوشته است:
tola17 نوشته است:
adnistor_6 نوشته است:
قبل از هر كاري به نظر من يك گربه يا سگي رو وارد غار كنيم تا از امنيت غار كمي خيالمون راحت بشه و بعد با ماسك و همون جور كه دوستمون گفتن با طناب دور كمر وارد غار بشيم
آرین نوشته است:
در ورود به چاه یا تونل طناب به دور کمر بسته بشه
و چند نفر بیرون از اونجا آماده و مواظب باشن
سلام به همگی دوستان خوب اینکه چیز عجیبی نیست
فرق نمیکنه کجا باشی یا به چه چاه یا غاروارد میشین
فرستادن حیوون هم هیچ فایده ای توی این مورد نداره اگر تله بود میشود یه چیزی بگیم ولی خوب مشخصه عمق زیاد میشه هموا نمیرسه
موفق باشید
اولین مورد اینکه یکی از دوستان سرکه رو به عنوان ماسک برای ورود به چاه معرفی کرده:دوستان خواهش می کنم از جفنگیات و اراجیفی که برخی به نام با تجربه تو گوش شما فرو کردند دست بردارید.د.اول فکر کنیم بعد مشاوره بدیم در غیر این صورت بهتره سکوت کنیم
اوفففففففففففففف عمو کجا با این عجله
اولا باید بگم بهتره کمی یواش تر حرکت کنید با این شدت هم اگر خواستید رد شید قبلش دوتا بوغ بزنید
این طوری که شما پیش میرید باید یه تریلی هم ببریم واسمون کپسول رباط بیاره
قراره نصف شب دوتا بیل کلنگ ببریم حفاری کنیم و بیاییم اینطوری که شما توضیح میدید درسته که باید همیشه مراقب جون خودمون هم باشیم
ولی شما دوتا کتاب خوندید فکر نکنید شدید فیلسوف
بشینید یه کم رو بحث ها فکر کنید بعد پست بزنید توانایی هاتون رو به رخ مردم بکشیدبا این همه وسیله پلیس اومد تکلیف چیه اصلا میدونید چقدر دست پاتون گرفته میشه نمیدونید عزیز من چون شما دوست دارید بگید با علم چیکار میشه کرد اون ماسکی هم که شما میگید گاز با گاز فرق میکنه ماکه علم غیب نداریم بدونیم باید از چه فیلتری استفاده کنیم شما هر وقت خودتون ته چاه رفتید ازاین وسیله هاهم استفاده کردید جواب داد بعد توضیح بدید
چون من شخصا امتحان کردم خیلی هم خوب سرکه جواب داد اگر هم پست رو خوب مطالعه میکردید میدیدین که نوشتم سرکه هم فقط یه زمانی رو ایجاد میکنه تا از محل دور بشید
درضمن این روش ضرب تقسیمی هم که برای به دست اوردن عمق چاه نوشتید بدرد باسواد ها میخوره شما بهتره روشی بگید که برای همه مردم برای همه درامد ها ودر همه شرایط به ما کمک بکنه یه قرقره نخ بردارید سرش یه چیز سنگین ببندید بندازینش پایین هم میتونید عمق چاه رو بفهمید هم میتونید وقتی نخ رو اوردید بالا نگاه کنید ببینید تا کجاش خیس هست عمق اب هم میفهمید البته برای چاه اب فقط
اموزش ساخت ماسکم برای افرادی که نمیخوان هزینه کنند به ساده ترین شکل در بخش مسایل مربوط به حفاری .....دراموزش ساخت چند وسیله توضیح دادم
سرکه رو قول میدم که واقعا به دردتون میخوره اگر کسی بخواد بره حفاری و سرکه با خودش نبره واقعا که ضرر کرده تمام
البته از دست بنده ناراحت نشید ها دیدم تند جواب دادین گفتم خاکی باشیم مثل خودتون جواب دادیم
موفق باشید