adnistor_6 نوشته است:
interlock نوشته است:
تصویر یک سیلندر هوای فشرده.البته نوع کامپوزیتی این سیلندرها هم وجود داره که سبکترند و حمل اونها راحت تره
حرفهاي شما در مورد اينكه سركه يا ماسك دست ساز به طور كامل خطر رو رفع نميكنه درسته اما بايد اينو در نظر داشته باشيد زماني كسي بخواد وارد غار بشه درب غار بايد باز باشه همين ورودي غار باعث رقيق شدن گاز سمي داخل غار ميشه يا حتي كاملا از بين ميره پس استفاده از يه ماسك ساده هم كفايت ميكنه البته بايد در نظر داشت كه عمق غار چقدر است اگر زياد باشه و غار داراي پيچو خم و پستي بلندي باشه حرفهاي شما درسته اما كسي كه مياد اينجا دنبال راه حل ميگرده نمياد ٥٠٠ هزار تومن بده يه ماسك ضد گاز خريداري كنه البته بازم صحبتهاي شما بجا بود كاوش گران اهرام مصر همگي از همين ماسك هاي دست ساز استفاده ميكردن البته به صورت اصولي
سلام ادنستور عزیز.
اول اینکه کسی که چند ملیون یا چند ده ملیون خرج یه دستگاه می کنه آیا منطقیه که بقول شما مثلا 500 هزارتومن برای جونش خرج نکنه.
مطلب دوم لطف کنید شواهد و مستندات خودتون رو در مورد کاوش اهرام مصر با ماسک سرکه ارائه بدید.
بنده مستندی رو دیدم که محققان برای کاوش قسمتی از هرم از یک ربات استفاده می کردن. نمی گم تمام این هرم رو با ربات گشتند.نه. بلکه فقط کانال هایی رو که انسان نمی تونه در اون تردد کنه با ربات جستجو کردند.
http://goglet.ir/1392/70202?-?????-???? ... ??-????-???
اما امروز با توجه به در دسترس بودن تکنولوژی ساخت ربات استفاده و ساخت اونها بسیار مقرون به صرفه شده حتی نیازی به هزینه ی 500 هزارتومنی هم نیست.
مطلب سوم اینه که خیلی کم پیش میاد که شما با یه غار چند متری مواجه بشید و در خیلی از مواقع حتی نمی دونید غار و یا کانال شما چقدر طول داره پس چطور باید وارد این مکان ناشناخته شیم ثانیا در بسیاری از مواقع و بویژه در چاه ها سولفید هیدروژن حاصل از تجزیه ی بافت آلی درون اندامک های سربسته ای محبوس می شن و به محض کوچکترین تماس فرد با این این اندامک(اسمیه که خودم روش گذاشتم اسم دقیقش رو نمی دونم)پاره می شه و گاز وارد محیط می شه!اگر از روستاییان و افراد مقنی بپرسی در این مورد براتون توضیح میدن.این مورد بویژه در چاه های قدیمی که آشغال درون اون ریخته شده و یا حیوانی درون اون سقوط کرده مشاهده می شه.در این موقع آیا ماسک سرکه به داد شخص خواهد رسید؟
یه مورد دیگه که لازم به توضیحه اینه که کاوش گران اهرام مصر به هیچ وجه تنها با یه ماسک ساده ی دست ساز راه نمی افتادن و همه جا رو باش بگردن.اگر می خواستند یک هرم رو جستجو کنند شرایط خیلی زیادی رو در نظر می گرفتند.مثلا اینکه آیا در راهرویی که دارند حرکت می کنند احتمال انباشت گاز در اثر تجزیه ی مواد آلی وجود داره یا نه.
دوم اینکه به چه صورت می تونند امکان تهویه ی مناسب رو فراهم کنند.
و اما مطلب سوم اینکه درسته که کاوش های زیادی در قرن نوزده و یا اوایل قرن بیستم در این مکان ها صورت گرفته و بالطبع امکانات امروزی رو نداشتند اما مطمئن باشد به این شکلی که بسیاری از اساتید فن!!دیگران رو ترغیب به کشتن می کنند،عمل نمی کردند و ثانیا گازهایی مثل h2sگازی نیست که امروز و دیروز شناخته شده باشه بلکه مدت ها قبل از شکل گیری صنایع تبدیلی شیمیایی این گاز شناخته شده بوده و حتی امروز به عنوان یکی از معظلات صنعت با اون دست به گریبان هستند.پس قطعا این دوستان باستان شناس همه چیز رو رعایت می کردند و با ادعا هایی افراد همه چیز فهم(منظورم شما نیستید مرتضی جان بلکه منظورم بعضی از به اصطلاح اساتیده)جون خودشون رو به خطر نمی انداختند.