انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 11 اردیبهشت1404 - 9:16am

پاسخ به موضوع  [ 6492 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 208 , 209 , 210 , 211 , 212 , 213 , 214 ... 650  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

و جدای اختلاف قیمتی که با نمونه های خارجی داره آیا کارکردش آسان و ثبات داره منظورم اینه اگه یک جا را چند بار اسکن کنیم همیشه یک تصویر داریم یا چند تا تصویر مختلف میده?
دوست من جعفر اختلاف با نمونه خارجیش تقریبا کل قیمته خارجیشه یعنی 124 میلیون اختلاف داره و صد در صد دقیقتر و تصاویر بهتری از نمونه خارجیش ارائه میده و عمق بیشتری رو میزنه و کارکردش زمانبره مثل نمونه خارجیش و بعد از اسکن حد اقل یکی دو روز بعدش دوباره اسکن بگیری دقیقا همون تصویر رو بهت میده همه اینا تست شده و صد در صد بهترین نوع دستگاه موجود در جهانه بشرط اینکه درست ساخته بشه و اپراتوریش درست باشه

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

شنبه 3 خرداد1393 - 11:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کانی عزیز اسم نمونه خارجیش چیه

شنبه 3 خرداد1393 - 12:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
سلام کانی جان میشه بفرمایید جای که مشکوک شدی افزایش عددتون چقدر بود داداش؟

شنیدن کی بود مانند دیدن

شنبه 3 خرداد1393 - 12:28pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
merlin نوشته است:
gladyator_089 نوشته است:
سلام دوستان :x این همون اسکن قبلی منه آیا چیزی متوجه میشین؟

گلادیاتور عزیز آیا دیواره چاه از سنگ ساخته شده یا خاک معمولی هست

سلام دوست عزیز افقط قسمتی از بالای دهنه چاه فک کنم از سنگه

gladyator_089

شنبه 3 خرداد1393 - 12:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
Kaniii نوشته است:
gladyator_089 نوشته است:
آره مهندس حمید شما راس میگین اما اینجا به نظر من تجربیات متاسفانه به همه انتقال داده نمیشه منظورم هم دقیقا این تاپیکه، دوستانی که با این سیستم مشکل دارن خوب متوجه میشن من چی میگم چون راه اندازی این دستگاه واقعا مشکل هست اپراتوریش مشکلتر از اون اما من با کمک دوستان دستگاه رو راه انداختم اما تو اپراتوریش واقعا موندم کسی هم که ............ :((
جناب کیهان اینم خدمت شما

دوست من گلادياتور موندم چرا از اپراتوري دستگاه غول ساختين با يكي دو بار تمرين همه چي گير آدم مياد كه ولا اپراتوريش كاري نداره واقعا هرچي كه تاحالا بوده گفته شده ولي بعد اينهمه مدت باز دوستان ميان و تازه از روش پراپ زني اين و اون ميپرسن چند تصويري از اسكن هام رو گذاشتم به غير تونل يه اسكن آخري رو هم گذاشتم موقع حفاري دقيق به چيزي رسيديم كه در اسكن بود كافيه از تجارب استفاده كننين مشكل حله عزيز

ممنون کانی جان که به فکر ما بد بختا هم هستی

gladyator_089

شنبه 3 خرداد1393 - 12:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

merlin نوشته است:
کانی عزیز اسم نمونه خارجیش چیه

اگزاماینر

شنبه 3 خرداد1393 - 1:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

keyhanjam نوشته است:

قبل از اسکن مشکوک بود کیهان جم به خاطر علایمی که روی سنگی بود در واقع داد میزد که هفت قدمیه سنگه بعد از اسکن هم دقیق همون شد افزایش عدد چشمگیری هم نداشتم در واقع کوچیکترین عدد 12 بود و بزرگترینش هم 63 یعنی تا با سورفر باز نکرده بودم فک میکردم چیزی نیست شما هم زیاد به اعداد دستگاه توجه نکنید در اصل این تصویر نرم افزار که نتیجه نهایی رو میگه

شنبه 3 خرداد1393 - 1:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
Kaniii نوشته است:
و جدای اختلاف قیمتی که با نمونه های خارجی داره آیا کارکردش آسان و ثبات داره منظورم اینه اگه یک جا را چند بار اسکن کنیم همیشه یک تصویر داریم یا چند تا تصویر مختلف میده?
دوست من جعفر اختلاف با نمونه خارجیش تقریبا کل قیمته خارجیشه یعنی 124 میلیون اختلاف داره و صد در صد دقیقتر و تصاویر بهتری از نمونه خارجیش ارائه میده و عمق بیشتری رو میزنه و کارکردش زمانبره مثل نمونه خارجیش و بعد از اسکن حد اقل یکی دو روز بعدش دوباره اسکن بگیری دقیقا همون تصویر رو بهت میده همه اینا تست شده و صد در صد بهترین نوع دستگاه موجود در جهانه بشرط اینکه درست ساخته بشه و اپراتوریش درست باشه

ممنونم کانی جان انشاالله منم حتما این زمین شناسی را تهیه میکنم

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

شنبه 3 خرداد1393 - 2:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
Kaniii نوشته است:
keyhanjam نوشته است:

قبل از اسکن مشکوک بود کیهان جم به خاطر علایمی که روی سنگی بود در واقع داد میزد که هفت قدمیه سنگه بعد از اسکن هم دقیق همون شد افزایش عدد چشمگیری هم نداشتم در واقع کوچیکترین عدد 12 بود و بزرگترینش هم 63 یعنی تا با سورفر باز نکرده بودم فک میکردم چیزی نیست شما هم زیاد به اعداد دستگاه توجه نکنید در اصل این تصویر نرم افزار که نتیجه نهایی رو میگه

کانی جان منظورم اعذاذHوL هست

شنیدن کی بود مانند دیدن

آخرین بار توسط keyhanjam در شنبه 3 خرداد1393 - 2:16pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 3 خرداد1393 - 2:09pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

keyhanjam نوشته است:
Kaniii نوشته است:
keyhanjam نوشته است:

کانی جان منظورم اعذاذhوlهست

نه عزیز عدد کنار مربع فقط چون مهم اونا هستن

شنبه 3 خرداد1393 - 2:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6492 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 208 , 209 , 210 , 211 , 212 , 213 , 214 ... 650  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 82 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure