bazargardan عزیز اشکالی نداره بنده به نوبه خودم توضیح میدم.
ببینید شما دستگاهی که در اختیار دارین ردیاب هست که به عنوان نوعی شعاعزن محسوب میشه. منظور از شعاعزن هم دستگاهیه که توانایی سنس اهداف از فواصل دور رو داره. پس رفتار فرکانسی و همینطور تکنیک های اپراتوری وقتی شما از هدف دور هستین با زمانیکه نزدیک هستین فرق میکنه! وقتی شما از هدف دور هستین یا هنوز هدفی رو شناسایی نکردین ؛ باید یک مدل اپراتوری انجام بدین و وقتی هدف رو شناسایی کردین و به نزدیکیش رسیدین به تستهای دیگری جهت تایید ؛ نقطه زنی ؛ عمقگیری و حجم گیری نیاز دارین.
لذا منظور از فرکانس مناسب رهگیری فرکانسی هست که در حالت اول و دور از هدف استفاده میشه و بیشتر مناسب پیدا کردن موقعیت اولیه یک هدف احتمالی در منطقه وسیع هست.
منظور از فرکانس مناسب نقطه زنی و تایید دقیق تر هم فرکانسی هست که شما باید پس از رهگیری با فرکانس اول و رسیدن به محوطه هدف احتمالی از این فرکانسها استفاده کنین تا هم از درست بودن و کاذب نبودن هدف اطمینان بیشتری پیدا کنین و هم بتونین نقطه دقیق تر هدف رو به کمک این فرکانسها بدست بیارین.
البته با همه فرکانسها کم و بیش همه این کارها رو میشه انجام داد! اما خاصیت فرکانسهای مختلف دقیقا یکسان نیست و این باعث میشه برخی فرکانسها برای ردیابی از راه دور مناسب تر باشه و برخی هم برای تستهای نزدیک به هدف.
در نهایت باید خدمت شما عرض کنم بنظرم شما نیاز دارین چند روز وقت بذارین و با حوصله مسیر اپراتوری رو از ردیاب 22 تا ردیاب 35 مطالعه و نت برداری کنین. چون مطمئنا صدها نکته وجود داره که شما نمیدونین و به این صورت که دونه دونه بخواین سوال کنین هم برای بچه های انجمن مشکل ایجاد میشه و هم خودتون خیلی دیرتر به نتیجه میرسین.