سلام دوستان
من میخواستم تمامه اطلاعات ریزودرشت مدارو تو یه فایل بزارم ولی مثل اینکه بعضی از دوستان ناراحت شدن که چرا زودتر نمیگی که منم تصمیم گرفتم کم کم اطلاعتو بزارم یعنی هر چه قدرتا امروز اطلاعات تونستم جمع کنم میزارم.که این تمامه اطلاعاتی که قول داده بودم نیست چون من قوله 0 تا 100 داده بودم اینا فقط فیبره جدید که اصلاح
شده واطلاعات لازم برای ارتباط با کامپیوتر هست که طریقه گذاشتن پروب وتنظیم دستگاه و.....هنوزمونده که شانس ما هوا بده تا شما تو مدارتون تغییرات لازمو بدید و به کامپیوتر وصل بشید هم هوا بهتر
شده هم دوستمون جناب کاوشگر عزیز اومدن.
دوستانی که فکر میکنن من دارم سرکارشون میزارم سخت دراشتباهن من میخوام کاری کنم که اگه یه بچه ۱۰ ساله خواست مدارو درست کنه هیچ مشکلی نداشته باشه.
اینم عرض کنم که اپراتوری این مدار خیلی سخته و متفاوته من با این جور مدارا کار کردم ولی این مدار متفاوته.اگر بتونم ثبات مدارو به 0 برسونم خیلی خوب میشه البته الانم رسونندم به 0 ولی جای کار داره.
هر سوالی در رابطه با این مدار داشتید تا جای که بتونم جواب بدم در خدمتم اگرم نتونستم اقا حمید کمک میکنه
دوستانیم که هر نوع اطلاعات در باره این مدار دارن به من بگن تا تو فایل اموزشی ازش استفاده کنم.(چندتا فکر بهتر از یه فکره)پس دوستان برای کمک به همدیگه بیاید اطلاعاتمونو در اختیار همدیگه بزاریم
یه برنامه جدید که ماله مگنومتر جان بکر گذاشتم که بااین راحتر اتصال پیدا میکنید هم جدید تره هم راحتتر