حمزه جان شما لطف دارین ولی در مورد قدیمی بودن فرکانس با شما موافق نیستم!

عزیز من مگه مد لباس هست که بگیم قدیمی یا جدید داره یا مثلا تکنولوژی هست که قدیم یا جدید داشته باشه؟! اگر فرکانسی 20 سال پیش هم استفاده شده باشه و سابقه کشف دفینه باهاش وجود داره بنظر شما قدیمی بودنش اشکال میشه یا مزیت؟!

اتفاقا فرکانس قدیمی یعنی چیزی که خیلی بیشتر تست شده و جواب خودش رو داده! ولی فرکانس جدیدی که هنوز جایی استفاده نشده باید خیلی مورد تست قرار بگیره تا معلوم بشه خطاهای احتمالیش به چه صورتی هست. چون همه چیز هم در شرایط تست من و شما مشخص نمیشه و باید افراد مختلف در کاوش واقعی مورد استفاده قرار بدن و در آینده مشخص خواهد شد که نتیجه چی هست. این پروسه هم نیاز به صرف زمان و انرژی توسط کاربران داره.
در مورد فرکانسهایی که فرمولی هم هستن فکر کنم توضیحات لازم رو دادم و بهیچ وجه نمیشه با توجه به تغییراتشون به نسبت مغناطیس زمین و حتی عوامل دیگه روشون حساب کرد و بنابراین فکر نمیکنم یک مسیر علمی و بقولی فرمولی جلو ما باشه و تنها راه نهایی رسیدن به نتیجه ؛ همین فرکانس گیری عملی و بر اساس تجربه هست تا فرکانسهای بهتری پیدا بشه.
بهرحال من میدونم شما و چند نفر از دوستان واقعا زحمت کشیدین و به نوبه خودم از شما تشکر میکنم.

چون بهرحال فرکانسهایی پیدا شدن که به امید خدا برخی از خطاها رو حذف خواهند کرد.