با درود به همه دوستان
چند نکته هست که باید خدمت دوستان عرض کنم
فرکانس گیری یک سمت مسئله هست........آزمایش یه سمت مسئله است.......اپراتوری یه سمتش.......عوامل خطا یه سمتش
جناب حمزه,جاوید,کانی یه فرکانسی رو با زحمت و تلاش بدست میارن,حالا تو امکانات و عواملی که دارند تا اونجایی که میتون تست میکنن ولی این صد در صد تایید کننده نیست چرا؟ایران کشور پهناور با جغرافیای متنوع است انواع عوامل تاثیر گذار است خاک های معدنی ,سیلیس,آب,سفال,ممکنه ذراتی فقط تو یه منطقه باشه که دستگاه یا اون فرکانس به اون حساسه,بعدشم اپراتوری بنده با حمزه خان و دیگر اساتید یکی نیست,شما به این نکته دقت نمیکنید که اپراتوری ردیاب آنتنی چیزه ساده ای نیست,انگار ما تنظیم دیش ماهواره یا اتصال کابل اون رو نمیدونیم رفتیم سر فرکانس دادن,مهندس حمید و مجتبی خان زحمت ساخت این ردیاب رو کشیده اند....ردیابی که همچین کارایی داره نمونه خارجیش بالای 20000 دلار قیمتشه که قابلیت وزن و نقطه کردنم نداره,دوستانم میان زحمت میکشن فرکانس هایی رو معرفی میکنن ,به نظر بنده از بزرگان این انجمن کسی همچین کاری نمیکنه اگر قرار بود همچین اتفاقی باشه دیگه لازم نبود اساتید وقت خودشون رو هدر بدن و تلاش شبانه روزی بکنند و بیان تو انجمن به بچه ها اعلام کنند یا پای مشکلات و دد دل هاشون بشینند, حالا سو تفاهمی پیش اومده امیدوارم حل بشه,نمونه اش فرکانس رنجه 37 بنده تحقیق کردم خارجیها هم تو رنج فرکانس های ulter low frequancy اون رو فبول دارند پس همونطور که حمزه خان هم گفتن این یک فرکانس علمیست که تایید شده است .
به نظر بنده دوستان اول قدرت ردیابی خودشون و اپراتوریشون رو بالا ببرند و بعد از بین فرکانس های اساتید ,فرکانسی رو که تو منطقه خودشون بهترین جواب رو میده انتخاب کنند.
نکته مهم دیگه ای هم که هست دوستان در جایی که آثار داره و محل باستانی کار کنید ,جایی که بار داره شک نکنید که ردیاب شما رو درست میبره بالای بار ,ولی جای که هیچی نباشه و یکم اپراتوریمون ضعیف باشه به حفاری های بی مورد کشیده خواهیم شد...
در پایان این رو عرض میکنم که:تنها به فرکانس هایی اساتید می فرمایند توجه نکنید بلکه روشهای صحیح اپراتوری رو که با زحمت بدست آوردن و در اختیارتون میذارند رو هم در نظر بگیرید تا با ترکیب هر دو به هدف برسید.
با آرزوی موفقیت برای تک تک بچه های فلزجو