انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 10 شهریور1405 - 1:28am

پاسخ به موضوع  [ 27936 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2790 , 2791 , 2792 , 2793 , 2794
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
آنلاین
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آمل
سلام خدمت عزیزان فلزجو
مهندس جان برای لوپ یک و نیم فلزجو تصمیم گرفتم سیم های لوپ رو با نخ و بست پلاستیکی به هم ببافم . آیا اینطوری در تفکیک و عمق بیشتر لوپ تاثیر گذار خواهد بود ؟ تقریبا مشابه لوپ تخت میشه . فقط در قسمت های چهار گوش لوپ مجبور شدم سیم ها رو روی هم قرار بدم

دوشنبه 9 شهریور1405 - 5:00pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
در حین روشن بودن دستگاه ولتاژ باطری رو اندازه بگیرین اگر با چیزی که روی ال سی دی نمایش داده میشه اختلاف داشت مقاومتهای 19 و 20 رو چک کنین. اگر هم در حین کارکرد عادی مدار ولتاژ باطری سریع افت میکنه خود باطریها ضعیف یا معیوب شدن.

سپاسگزارم استاد عزیز، در حالت روشن ولتاژ روی ال‌سی‌دی با ولتاژ اهم متر ۱۴ هست ، ولتاژ باطری ها رو جدا از هم ولتاژ گرفتم در حالت روشن ، باطری ۶ولت ۵.۸ دهم بود ، باطری ۱۲ ولت رو ۶.۵ دهم نشون میداد!

دوشنبه 9 شهریور1405 - 11:21pm
آنلاین
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آمل
سلام . مهندس جان ماسفت 2n7000 که روی برد فلزجو نصب بود رو با یدونه bs170 تعویض کردم . دستگاه تفکیکش یه مقدار فرق کرده قبلاً حذف آهن من روی 13 جواب میداد ولی الان که bs170 نصب کردم مجبورم حذف آهن رو تا 20 بالا بیارم . آیا همون قبلی رو نصب بکنم یا با همین bs170 میتونم کار بکنم؟

سه شنبه 10 شهریور1405 - 1:50pm
مدیر کل
مدیر کل

مساله تفکیک ربطی به این قطعه نداره مگر اینکه تقلبی باشه و کلا عملکرد مدار رو تغییر بده. لذا بهتره بجای حذف آهن ؛ تغییر اعداد 3 گانه و دیلی خودکار و برد رو بررسی کنین. متاسفانه هر دوی این شماره ها مدل تقلبی دارن. ولی اگر اصلی باشن BS170 اندکی بهتر هست.

سه شنبه 10 شهریور1405 - 2:19pm
مدیر کل
مدیر کل

kambiz1985 نوشته است:
سلام خدمت عزیزان فلزجو
مهندس جان برای لوپ یک و نیم فلزجو تصمیم گرفتم سیم های لوپ رو با نخ و بست پلاستیکی به هم ببافم . آیا اینطوری در تفکیک و عمق بیشتر لوپ تاثیر گذار خواهد بود ؟ تقریبا مشابه لوپ تخت میشه . فقط در قسمت های چهار گوش لوپ مجبور شدم سیم ها رو روی هم قرار بدم

بله اگر شبیه به لوپ تخت باشه هم روی کیفیت تفکیک و هم میزان برد تاثیر مثبت داره. اما بشرطی که حین حرکت فاصله سیمها از هم کم و زیاد نشه و تکان نخوره وگرنه میتونه تک بوق و بی ثباتی ایجاد کنه.

سه شنبه 10 شهریور1405 - 2:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

az56 نوشته است:
حمید نوشته است:
در حین روشن بودن دستگاه ولتاژ باطری رو اندازه بگیرین اگر با چیزی که روی ال سی دی نمایش داده میشه اختلاف داشت مقاومتهای 19 و 20 رو چک کنین. اگر هم در حین کارکرد عادی مدار ولتاژ باطری سریع افت میکنه خود باطریها ضعیف یا معیوب شدن.

سپاسگزارم استاد عزیز، در حالت روشن ولتاژ روی ال‌سی‌دی با ولتاژ اهم متر ۱۴ هست ، ولتاژ باطری ها رو جدا از هم ولتاژ گرفتم در حالت روشن ، باطری ۶ولت ۵.۸ دهم بود ، باطری ۱۲ ولت رو ۶.۵ دهم نشون میداد!

با سپاس از استاد عزیز ، باطری رو عوض کردم فرقی نکرد ، تا وقتی لوپ رو وصل نکردم بالای ۱۷ نشون میده لوپ که وصل باشه میاد پایین ۱۶ بعد که یه فلز رو نزدیک میکنم به لوپ میاد زیر ۱۴ و لو باطری میزنه!!!؟ دستگاه که خاموش میکنم ولتاژ میگیرم بالای ۱۸ نشون میده!

سه شنبه 10 شهریور1405 - 10:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27936 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2790 , 2791 , 2792 , 2793 , 2794

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: azimn3 , Google و 456 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure