انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 6 شهریور1405 - 12:54am

پاسخ به موضوع  [ 3 پست ] 
 Pdk3 , مورگان و استبان 
نویسنده پیغام
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و درود خدمت پروفسور حمید دانشمند بزرگ و خوش قلب و اساتید بزرگ انجمن و اعضای محترم
این هم pdk3 کامل هست که با گشت و گذار فراوان در سایت همسایه خارجی قسمت ردیاب های الکترونیک تاپیک های مربوط به pd پیدا کردم و جمع بندیشون کردم گزاشتم مدار شماتیک زیر کامله نیاز هست یکنفر زحمت pcb را بکشه برای مونتاژ خود مورگان اینو گزاشته و گفته دوجاش نیاز به تغییر داره
درمورد مدار:
یک برد dch85+ tda 7000 fm radio هست +یک فرستنده کیلوهرتزی برای تحریک dca85 مدل فرستنده باید رنج ۱۰ تا ۱۲۰ کیلوهرتز باشه ترجیحا یعنی با ۵۵۵ هم میشه ساخت که این چیز مهمی نیست،
این pdk3 ۴ برابر قوی تر از pdk های قبل هست به گفته اقایان مورگان و استبان یه تکه طلای ریز رااز ۶۰ تا ۹۰ متر سنس داره،
خب این مدار در قسمت انتن هم شامل یک یون چمبر طلا هست که میشه به جاش یک میله چوبی با روکش ورق طلای ۲۴ هم استفاده کرد مورگان توصیه به ساخت با میله کرده.
درخواست از جناب مهندس حمید برای وصل کردن tdaبه dch85، اگرجناب پروفسور حمید کمکم کنید میخوام اینو بسازم و نتیجه را خدمت حضورتون اعلام کنم به امید خدا و یاری شما ببینم چی میشه
اگر کسی مایل به ساخت بود مارا بیخبر نذاره از تجربیات هم استفاده کنیم
با تشکر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باشد که رستگار شویم

آخرین بار توسط iran zamin در جمعه 6 شهریور1405 - 7:52pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

جمعه 6 شهریور1405 - 7:30pm
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در خصوص این مدار pdk3 که قبلا گفتم آقای مورگان گفته مدارش dch85+tda7000هست درست بود و برای ساخت این مدار از جناب مهندس حمید درخواست کمک دارم تا راه اندازی بشه این پروژه،مهندس حمید بزرگوار بیا که سخت محتاج کمک شمام به جز شما بقیه اگر هم بخوان نمیتونن این پروژه را راه اندازی کنن پس بسم‌الله... :YMPRAY: :x @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باشد که رستگار شویم

جمعه 6 شهریور1405 - 7:37pm
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در قسمت شماتیک کامل،هم اوسیلاتور هست که واقعا کار میکنه ساختم و تستش کردم با pdk خودم قابل سنس از ۵۰ سانتی هست،قسمت بالا سمت چپ شماتیک مربوط به tda7000,به گفته آقای استبان جرقه باطری ۱.۵ ولتی را از ۵ متر سنس داره که تحقیق کردم واقعا سنس داره یعنی اون pdk های قبلی اسباب بازی بودن به نسبت این سیستم #-o
اون قسمت dch85 هم که نمیدونم چی هست و کار میکنه یا نه و نکته مخفی توش باشه یا نه هم باید جناب مهندس حمید زحمت آنالیز را متحمل بشه،امیدوارم مسمر ثمر بوده باشم
مجددا اگه چیز دیگه ای ازش فهمیدم خدمت حضورتان میرسانم
در هر صورت دوتا نکته مخفی خود مورگان گفته توی شماتیک هست :-?
با احترام @};-

باشد که رستگار شویم

جمعه 6 شهریور1405 - 11:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 3 پست ] 

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: hazhirasd و 66 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure