انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 14 مرداد1405 - 1:19am

پاسخ به موضوع  [ 6595 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 656 , 657 , 658 , 659 , 660
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

babrestan نوشته است:
درود بر تو
استیمولاتور ساده دارم میخام ببندم رو یونیاب خاستم بدونم ایا مثلا برم توی عمق ۲۰ متری (به فرض مثال)
نقش فرستنده رو میتونه اجرا کنه در نبود فرستنده !
بنده هفت سال روی پیدی آلونسو و اونیکی کار کردم

کمکی که بهت میتونم بکنم اینه که رو پیدی آندریاس اصلا کار نکنی

درود فراوان جناب ببرستان دلتنگ شما بودیم عزیزید
بینهایت ممنونم اتفقا نزدیک بود بسازمشا :(( دست گلت درد نکنه واقعا اهل فن میدونن چقدر ضرر به بار میوند اگه میساختمش
راستی یه فیلم از طرح اندریاس توی یوتیوب میزارم آقای مورگان باهاش تست میگیره ولی اینی که دست مورگان هست اون طرحی که اندریاس گزاشته نیست بقولاوهر گردی گردو نیست
خودم یک طرح از اقای والدنی ساختم به نظر pdk هست
جرقه باتری ۱.۵ ولتی از ۱ متر تا ۱۷۰ سانت سنس داره ظربه بسیار ظریف پیچ گوشتی روی چاقوی میوه خوری از ۲۰ سانت سنس داره و تیک تاک ساعت رو میزی هم از ۱۵ تا ۲۰ سانت سنس داره یعنی صدای تاک یا صدای بلندتره ساعتو از ۲۰ سانت داره
البته طرح اصلیش با فریت هست که من به جاش از سیم پیچ استفاده کردم خیلی قوی تره حدود ۳ برابر قوی تره، درضمن به توصیه اقای مورگان یک فرستنده با ۵۵۵ ساختم و سیم پیچ فرستنده را هم باهاش صفر کردم که توی کوه این صفر باید یه ۱۰ سانتی به دوتا لوپ گیرنده نزدیک تر بشه احتمال زیاد برای شما هم همین رفتار رو داره ینی باید لوپ فرستندت را کشویی بزاری و نمیتونم شماتیک فرستنده را بزارم ببخشید @};-
درخواست کمک از جناب مهندس حمید لطفا اگه ممکنه بفرمایید این سیستمی که ساختم و شرح دادم در بالا آیا میتونه کاری کنه؟ نیاز به تغیییرات داره؟
وقتی هم که فرستنده را روشن میکنم سیستم بشدت قوی تر و بهتر جواب میده و انگشتر طلا و نقره را از ۳ تا ۵ سانتی میگیره و دست هم اگه کامل روی لوپ را پوشش بده از ۲ سانت الی ۳ سانت سنس داره و به همه فلزات واکنش داره ولی به طلا خیلی بیشتره مثلا تستش کردم با ورق طلا بسیار نازک ۲۴ عیار ۱۰در۱۰ از ۴۰ سانت بوق ریز و با فاصله داره ک به فاصله ۲۰ سانت که میرسه بوق ممتد میزنه
بنظرتون چطوره کاری ازش بر میاد؟
لوپ راشلخته پیچیدم نخ پیچی و سفتش نکردم
اینم لینک تست دستگاه آندریاس توس آقای مورگان
https://youtu.be/tuEUk_z7OcQ?si=0dy4dxlzKg9pbuDA
با احترام @};-

غریب و تنها کسی است که دوستی نداشته باشد امام علی(ع)

سه شنبه 13 مرداد1405 - 12:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: آشیانه عقاب
چیزهایی که دست اون هست که مسلمه میزنه ولی ایا چیزی از شماتیک یا هر چیزی بیرون اومده که روشن فکر میکنی یا ویدیو میفرستی!!
یاد بگیر چه می‌خواهی و چطور از یچیزی باید کار بکشی

چهارشنبه 13 مرداد1405 - 2:50am
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

babrestan نوشته است:
چیزهایی که دست اون هست که مسلمه میزنه ولی ایا چیزی از شماتیک یا هر چیزی بیرون اومده که روشن فکر میکنی یا ویدیو میفرستی!!
یاد بگیر چه می‌خواهی و چطور از یچیزی باید کار بکشی

خب مشخصه که این ویدیو خیلی آموزندست بهتره دقیق تر ببینیدش چون تمام دستگاه توی ویدیو مشخصه و لااقل اونایی که توی این سیستم ها تجربه دارن میدونن شماتیک و pcb مال کدوم طرحه !!! همون آندریاس که گفتی نساز :-? البته تقریبا نزدیکشم قصدم از ارسال ویدیو گرفتن نظرات اساتید بزرگ انجمن مخصوصا جناب مهندس حمید و جناب مهندس سنه دژ هست که با یک نظر pcb را مهیا میکنند :D جناب سنه دژ اگه این پست را میبینید لطفا کمک کنید،بنظرتون این همون طرح اقای اندریاس نیست؟
البته میدونم توی این تاپیک جای این پست نیست ببخشید @};-

چهارشنبه 14 مرداد1405 - 9:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: آشیانه عقاب
بنده سالها پیش همشو دیدم و مدتی هست دیگه نیاز به دیدن بعضی ویدیوها ندارم :D
هیچکس نمیتونه با دیدن ویدیو شماتیک طراحی کنه.
شما فقط میتونی از شماتیکهایی که لو رفته استفاده کنی .
هم میدونم در جواب مهندس چی میخاد بگه ؛جواب کلیش اینه اینطور سیستمهارو قبول نداره :|
جناب سنه دژ هم سالهاست خرش از پل گذشته :)

چهارشنبه 14 مرداد1405 - 1:34pm
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

babrestan نوشته است:
بنده سالها پیش همشو دیدم و مدتی هست دیگه نیاز به دیدن بعضی ویدیوها ندارم :D
هیچکس نمیتونه با دیدن ویدیو شماتیک طراحی کنه.
شما فقط میتونی از شماتیکهایی که لو رفته استفاده کنی .
هم میدونم در جواب مهندس چی میخاد بگه ؛جواب کلیش اینه اینطور سیستمهارو قبول نداره :|
جناب سنه دژ هم سالهاست خرش از پل گذشته :)

ای بابا خب یعنی باید از اول بشینم دونه دونه شماتیک های لورفته را بسازم و باهاشون بازی کنم و اگه تونستم بسازم اونوقت شاید بشه؟ خب این هم لطفا بگید که فقط مهندس حمید جواب میدن و انالیز و بررسی دقیق انجام میدن،من بشخصه به معجازات جناب مهندس حمید ایمان دارم که علم و تجربه ایشون بی مثال هست، امیدوارم بتونم یک pd خوب بسازم ،الان حدود ۶ تا شماتیک از pd ها دارم ،فقط یکیش دست خط خود اقای مورگان هست ،میدونی کدومو میگم؟اونو جناب محمود توی تاپیک pd صفحات اول گزاشته،در ضمن تاحالا هم ۳ تا pdk از همین شماتیک های لو رفته ساختم همشون الکیه پس pd های لو رفته هم همینه اوضاشون به خاطر همینه دیگه بدون مشورت جناب مهندس حمید کاری نمیکنم اما pd هم دوست دارم بسازم کما اینکه تا حالا به جز از جناب مهندس حمید و مهندس سنه دژ فقط کمک خواستم توی اون تاپیک ها ی مربوط،اما خیلی طعنه و کنایه دیدم از تعدادی اعضا گلایه ای نیست .سخن شما گرچه کمی تلخ ولی حقیقته از حسن نیتت تشکر میکنم عزیز دلی،
خب یکم درد و دل کردیم سبک شیم، در هر صورت من نه تجاریش میکنم نه عمومیش میکنم pd را ،خیلی از سیستم های مجازی که کلاه بردار ها نمیدونن چیه و چجور هست میان بدون علم و تجربه ۲ تا ایسی و ۴ تا ترانزیستور و یه باذر سرهم میکنن به ده ها و گاهی صد ها میلیون میفروشن چه برسه بخواد چیزی هم سنس کنه اونوقت دیگه فاز نیکولا تسلا و ژن برتر و هوش سیاه میگیرن کلاهبردارا
اکثرا به این موضوع واقفیم،البته دوست ندارم قشر ضعیف ضرر کنن و همش میگم ای کاش میشد امثال ما هم به نوایی برسند،
در کل امید به خدا و جناب مهندس حمید عزیز و جناب سنه دژ که همیشه تعصب انجمن و اعضا را دارن بنده نا امید نمیشم امیدم اول به خدا و بعد هم عزیزان مهندس حمید و مهندس سنه دژ هست
امیدوارم شما هم با سیستمتون یه بار خوب بگیرین و کار رو تموم‌گنین و بقولا خر را از پل بگذرونین
ممنونم که توجه کردین جناب ببرستان چقدر خوبه آدم انرژی بذاره و احساس توجه منتقل کنه ما با امید زندگی را پررنگ میبینیم
با احترام

پنج شنبه 14 مرداد1405 - 1:00am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6595 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 656 , 657 , 658 , 659 , 660

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 136 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure