| نویسنده |
پیغام |
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
reza vir نوشته است: مدار کامل دستگاه همراه با لیست قطعات . سلام من این مدار رو ساختم هنوز لوپ براش درست نکردم در قسمت rxوtx هیچ فرکانسی ندارم با چرخش ولوم ها مدار صداش در نمیاد من تا بحال vlf نساختم اساتید اگه امانش هست کمک کنید راه بیفته
|
| جمعه 24 اسفند1403 - 10:31am |
|
 |
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
یعنی اساتید دیگه تو انجمن فعالیت نمیکنند
|
| جمعه 24 اسفند1403 - 4:55pm |
|
 |
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
اینم فایلها
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
| جمعه 24 اسفند1403 - 5:06pm |
|
 |
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
بقیه فایلها
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
| جمعه 24 اسفند1403 - 5:08pm |
|
 |
|
iran zamin
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: سلام خدمت عزیزان فایلی رو براتون میذارم که به همت یکی از دوستان جمع آوری شده و حاوی اطلاعات خوب و کاملی برای ساخت مدار فلزیاب TGSL هست. امیدوارم مفید باشه. عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب مهندس حمید عزیز و بزرگوار وقت شما بخیر جناب مهندس بیزحمت اگه ممکنه این فایل را یکبار دیگه بزارید نمیدونم چرا دانلود نمیشه با تشکر ویژه 
غریب و تنها کسی است که دوستی نداشته باشد امام علی(ع)
|
| دوشنبه 15 تیر1405 - 11:06am |
|
 |
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. متاسفانه پس از 14 سال که از قرار دادن اون فایل گذشته(!) هر چه گشتم نتونستم این فایل رو در سیستم خودم پیدا کنم. دوستان اگر فایل tgsl vlf.rar با حجم 5.5 مگ رو دارن لطفا قرار بدن.
|
| دوشنبه 15 تیر1405 - 4:06pm |
|
 |
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 1:43pm پست: 763 محل اقامت: Persian
|
با درود مثل اینکه سخت افزارش خوب طراحی شده اگه بشه دیجیتالش کرد عالی میشه باید روش کار کنم و یه نمایشگر و کد سورس خوب واسش بنویسم . البته تا نظر استاد حمید چی باشه که یه عمری هست دانشمند طراحی مدارات دیجیتال هستن که صفحات قبلی هم اعلام کردن که مدارات وی ال اف دیجیتال نظیر فورتون و کوازار بهتر از این مدار هم وجود دارد
پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک ، راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت)
|
| چهارشنبه 17 تیر1405 - 9:29am |
|
 |
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: با درود مثل اینکه سخت افزارش خوب طراحی شده اگه بشه دیجیتالش کرد عالی میشه باید روش کار کنم و یه نمایشگر و کد سورس خوب واسش بنویسم . البته تا نظر استاد حمید چی باشه که یه عمری هست دانشمند طراحی مدارات دیجیتال هستن که صفحات قبلی هم اعلام کردن که مدارات وی ال اف دیجیتال نظیر فورتون و کوازار بهتر از این مدار هم وجود دارد سلام و درود تا جایی که یادم میاد اینا دو مدل بودند یکی همین TGSL بود و اون یکی IGSL بود حالا کدوم بهتر بود اطلاعی ندارم ولی خوب انالوک هستند فکر نکنم از کوثر یا m2 بهتر باشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
| چهارشنبه 31 تیر1405 - 4:40pm |
|
 |
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 1:43pm پست: 763 محل اقامت: Persian
|
asadof نوشته است: mnbvcxzaqwsx نوشته است: با درود مثل اینکه سخت افزارش خوب طراحی شده اگه بشه دیجیتالش کرد عالی میشه باید روش کار کنم و یه نمایشگر و کد سورس خوب واسش بنویسم . البته تا نظر استاد حمید چی باشه که یه عمری هست دانشمند طراحی مدارات دیجیتال هستن که صفحات قبلی هم اعلام کردن که مدارات وی ال اف دیجیتال نظیر فورتون و کوازار بهتر از این مدار هم وجود دارد سلام و درود تا جایی که یادم میاد اینا دو مدل بودند یکی همین TGSL بود و اون یکی IGSL بود حالا کدوم بهتر بود اطلاعی ندارم ولی خوب انالوک هستند فکر نکنم از کوثر یا m2 بهتر باشه مخلصم حق با شماست 
پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک ، راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت)
|
| چهارشنبه 31 تیر1405 - 6:28pm |
|
 |
|