انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 29 آذر1404 - 10:49pm

پاسخ به موضوع  [ 6577 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 654 , 655 , 656 , 657 , 658
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

نقش اسیلاتور روشن نگه داشتن ترانزیستور 5 با یک آستانه مشخص هست و به این شکل مدار به حداکثر حساسیت خودش میرسه. اگر اسیلاتور وجود نداشته باشه ترانزیستور 5 خاموش میشه و برای روشن شدن و داشتن سنس نیاز به سیگنال ورودی بسیار قوی هست. در واقع با طراحی مدار به صورتی متفاوت امکان حذف اسیلاتور وجود داره.

دوشنبه 17 شهریور1404 - 3:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ممنونم حمید جان ....مثل بقیه پاسخهای شما بسیار راه گشا :x

دوشنبه 17 شهریور1404 - 3:47pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. @};-

سه شنبه 18 شهریور1404 - 2:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
با درود
این طرح در نهایت جواب داد؟ دوستانیکه که با فرانکو کار کردند نتیجه مطلوب گرفتند؟ کسی تونسته طلا یا نقره پیدا کنه؟ ارزش ساخت داره؟
این سایت https://robostar.ir/ شانسی بهش برخورد کردم ردیاب فرانکو و چندتا پالسی و قطعات میفروشه کسی مدیر سایت میشناسه؟ محصولاتش ارزش خرید داره؟

یکشنبه 23 آذر1404 - 10:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mehran1545 نوشته است:
با درود
این طرح در نهایت جواب داد؟ دوستانیکه که با فرانکو کار کردند نتیجه مطلوب گرفتند؟ کسی تونسته طلا یا نقره پیدا کنه؟ ارزش ساخت داره؟
این سایت https://robostar.ir/ شانسی بهش برخورد کردم ردیاب فرانکو و چندتا پالسی و قطعات میفروشه کسی مدیر سایت میشناسه؟ محصولاتش ارزش خرید داره؟

سلام به شما و همه دوستان.
تا جایی که من میدونم تمامی تلاشها برای به گونه ای ردیابی کردن با فرانکو به شکست انجامیده.البته نه اینکه کارایی نداشته باشه بلکه کارایی مطلوب نداشته. تا اونجا که من باخبرم افزودن فرستنده یا تغییرات ساختاری در اصله مدار فرانکو فقط باعث افزایش سنس های هرز و یا عدم تشخیص سنس های ارزشمند از غیر ارزشمند میشه.
دو تا توصیه دارم اول اینه اگر بدنبال افزایش کارایی مدار(نه اینکه بخواید توقع دریابی داشته باشید)هستید کار روی قسمت اسیلاتور و هماهنگی محض این قسمت با ترانزیستور دوم یا همون ترانزیستوری که نقش میکسر رو داره هست.
به مدارهای BFO که در اوایل ساخت رادیو کریستالی ها برای تقویت گیرنده استفاده میشده رجوع کنید.ازBFOمیتونید بجای قسمت اسیلاتور بهره بهتری ببرید. فقط هماهنگ کردن و سازگار سازی خروجی BFOبا بیس میکسر سخت هست که با سروکله زدن باهاش میتونید به فاصله مطلوب و رنج دلخواه برای ایجاد ثبات در خروجی دست پیدا کنید.
اگر بتونید این هماهنگی رو ایجاد کنید کارایی مدار به طرز چشمگیری افزابش پیدا میکنه و ویژگی های مثبت قبلی کماکان سرجاش باقی میمونه. تکرار میکنم اصلا توصیه من برای ردیابی نیست. فقط نقطه زنی.
توصیه دوم اینکه زمین مدار رو به گونه ای با بدن خودتون در تماس قرار بدید و بدن رو با زمین زیر پاتون. یعنی مثلا زمین مدار رو با سیم به دور دسته بپیچید که وقتی دسته رو میگیرید پوست دست با سیم در تماس باشه که بشه اتصال زمین مدار با بدن شما. سپس با زنجیر یا سیم شرابطی ایجاد کنید که حین کاوش پوست پای شما با رمین زیر پای شما در تماس باشه. بطور کلی یعنی زمین مدار با بدن و سپس زمین زیر پاتون در تماس باشه.
بعد از تغییرات بالا تو محیط که میرید کاملا متوجه افزایش حساسیت میشید.
همگی موفق باشید.

چهارشنبه 26 آذر1404 - 9:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

https://www.boydhouse.com/darryl/crysta ... ndex.shtml
در لینک بالا از یک مدار BFOبرای تقویت رادیو کریستالی بهره برده.توصیه میکنم توضیحات لینک رو مطالعه کنید و عملکرد bfoرو در مدار درک کنید.
شاید در ذهن شما این سوال پیش بیاد که اسیلاتور 8مگاهرتز کجاااااbfo 455کیلوهرتز کجاااااا.
مهم تاثیر گذاری هست. چجوری مثال بزنم نمیدونم توضیح علمی بلد نیستم دوستان

پنج شنبه 26 آذر1404 - 1:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

به تصویری که پیوست کردم که در لینک پست بالا هم قرار داره دقت کنید. خروجی bfo به گیرنده متصل نیست صرفا حالت القایی داره.اگر تصمیم گرفتید این تغییرات رو ایجاد کنید دقت کنید که خروجی bfo بهمین صورت متصل نباشه و نقش القایی داشته باشه. مدار bfoرو با فاصله مناسب و دور از سنسور مدار فرانکو قرار بدید.چون سیم پیچ bfoخودش کاملا به نزدیک شدن دست حساس هست موضوع فاصله رو رعایت کنید.سعی کنید مدارbfoبه هیچی مدار فرانکو نزدیک نباشه حتی زمین مدار.
پیدا کردن جای مناسب برای تعبیه مدا bfo ممکنه اذیتتون کنه همچنین پیدا کردن فاصله مناسب خروجی bfo و بیس ترانزیستوری که نقش میکسر رو داره. برای bfo همونطور که مشخصه باید از مبدل ولتاژ جداگانه ای استفاده کنید.

شاید دوستانی که الکترونیک و مفاهیم علمی رو بلد هستن این پیشنهادم رو تحلیل کنن و نظر مثبت یا منفی شون رو بگن.
مهمترین موضوع رعایت یه فاصله امن برایbfo نسبت به مدار فرانکو و زمین مدار و نیز پیدا کردن بهترین فاصله برای خروجیbfo نسبت به بیس ترانزیستور هست بدون اینکه خروجی bfo روی آنتن تاثیری بزاره. چیدمان و فواصل خیلی مهمه.
ممکنه مدارهای bfoدیگری آسونتر اجرا بشه.
موفق باشبد همگی.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 26 آذر1404 - 1:47am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6577 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 654 , 655 , 656 , 657 , 658

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mehrdad1971s و 106 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure