mehran1545 نوشته است:
با درود
این طرح در نهایت جواب داد؟ دوستانیکه که با فرانکو کار کردند نتیجه مطلوب گرفتند؟ کسی تونسته طلا یا نقره پیدا کنه؟ ارزش ساخت داره؟
این سایت
https://robostar.ir/ شانسی بهش برخورد کردم ردیاب فرانکو و چندتا پالسی و قطعات میفروشه کسی مدیر سایت میشناسه؟ محصولاتش ارزش خرید داره؟
سلام به شما و همه دوستان.
تا جایی که من میدونم تمامی تلاشها برای به گونه ای ردیابی کردن با فرانکو به شکست انجامیده.البته نه اینکه کارایی نداشته باشه بلکه کارایی مطلوب نداشته. تا اونجا که من باخبرم افزودن فرستنده یا تغییرات ساختاری در اصله مدار فرانکو فقط باعث افزایش سنس های هرز و یا عدم تشخیص سنس های ارزشمند از غیر ارزشمند میشه.
دو تا توصیه دارم اول اینه اگر بدنبال افزایش کارایی مدار(نه اینکه بخواید توقع دریابی داشته باشید)هستید کار روی قسمت اسیلاتور و هماهنگی محض این قسمت با ترانزیستور دوم یا همون ترانزیستوری که نقش میکسر رو داره هست.
به مدارهای BFO که در اوایل ساخت رادیو کریستالی ها برای تقویت گیرنده استفاده میشده رجوع کنید.ازBFOمیتونید بجای قسمت اسیلاتور بهره بهتری ببرید. فقط هماهنگ کردن و سازگار سازی خروجی BFOبا بیس میکسر سخت هست که با سروکله زدن باهاش میتونید به فاصله مطلوب و رنج دلخواه برای ایجاد ثبات در خروجی دست پیدا کنید.
اگر بتونید این هماهنگی رو ایجاد کنید کارایی مدار به طرز چشمگیری افزابش پیدا میکنه و ویژگی های مثبت قبلی کماکان سرجاش باقی میمونه. تکرار میکنم اصلا توصیه من برای ردیابی نیست. فقط نقطه زنی.
توصیه دوم اینکه زمین مدار رو به گونه ای با بدن خودتون در تماس قرار بدید و بدن رو با زمین زیر پاتون. یعنی مثلا زمین مدار رو با سیم به دور دسته بپیچید که وقتی دسته رو میگیرید پوست دست با سیم در تماس باشه که بشه اتصال زمین مدار با بدن شما. سپس با زنجیر یا سیم شرابطی ایجاد کنید که حین کاوش پوست پای شما با رمین زیر پای شما در تماس باشه. بطور کلی یعنی زمین مدار با بدن و سپس زمین زیر پاتون در تماس باشه.
بعد از تغییرات بالا تو محیط که میرید کاملا متوجه افزایش حساسیت میشید.
همگی موفق باشید.