انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 1 شهریور1404 - 9:25pm

پاسخ به موضوع  [ 6567 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 653 , 654 , 655 , 656 , 657
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
در مورد تست فندک توجه کنین که فندک معمولی احتمالا واکنشی ایجاد نمیکنه. قبلا توضیح دادم برای این کار باید از فندک آشپزخانه که دارای سر فلزی بلند هست استفاده کنین. سایر تستها هم ملاک نیست چون مدار دارای یک گیرنده حساس هست و با نزدیک شدن به منابع نویز مختلف واکنش نشون میده اما این واکنش لزوما ربطی به سیستم یون یابی نداره.

دوشنبه 19 خرداد1404 - 2:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خسته نباشین.
در مورد تست فندک توجه کنین که فندک معمولی احتمالا واکنشی ایجاد نمیکنه. قبلا توضیح دادم برای این کار باید از فندک آشپزخانه که دارای سر فلزی بلند هست استفاده کنین. سایر تستها هم ملاک نیست چون مدار دارای یک گیرنده حساس هست و با نزدیک شدن به منابع نویز مختلف واکنش نشون میده اما این واکنش لزوما ربطی به سیستم یون یابی نداره.

ممنون از راهنماییتون مهندس حمید عزیز و عرض خسته نباشید

فعلا چون مدار رو داخل باکس نذاشتم بجای انتن یه تیکه سیم برای تست لحیم کردم . در این حالت جرقه فندک گاز اشپزخونه رو از یک سانتی سنس میکنه

چون کریستال 8 مگ نداشتم و تا خریدهام به دستم برسه کریستال 6 مگ جایگزاری کردم برای تست . ترانزیستور ها هم BC548B که بتا 460 رو مولتی متر نشون میده استفاده کردم

در ضمن به جای سه خازن یک پیکو همین دو رشته سیم کفایت میکنه ؟ ولتاژ پایه 3 ایسی با تنظیم این دو رشته سیم الان 3.5 ولت هست

با این توضیحات سنس ضعیف هست یا چون قطعات دیگه جایگذاری کردم بخاطره اونه ؟

دوشنبه 19 خرداد1404 - 4:06pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
آنتن باید حتما متصل باشه و طول مناسبی هم داشته باشه وگرنه سنس درستی وجود نداره و اصلا ممکنه دریافت سیگنال از میانه مدار و بعد از سیم پیچ رخ بده که اصلا ملاک نیست. در مورد کریستال 6 هم برای تست مشکلی نیست ولی حتما در نسخه نهایی کریستال 8 رو جایگزین کنین.

سه شنبه 20 خرداد1404 - 2:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید جان زمانی که شما آزمایشهای اولیه را انجام میدادید هیچ آزمایشی برای فرکانسهای بالاتر انجام دادید ؟ مثلا 200 یا 300 مکاهرتز را هم تست کردید ؟ ظاهرا ساخت آنتنهای Directional در فرکانسهای بالتر بسیار راحت تر و در اندازه های کوچکتری صورت میگیره ...در حقیقت در محدوده 100 مگاهرتز تنها آنتن جهت دار که براحتی قابل حمل باشه همان تکنولوژی یاگیه که جهت یابی خیلی دقیق را ممکن نمیکنه شاید اگر سیستم در فرکانسهای بالاتر قابل طراحی مجدد باشه استفاده از آنتنهای helical یا .... امکان جهت یابی دقیقتری را در اختیار کاربر قرار بده

یکشنبه 26 مرداد1404 - 6:10pm
مدیر کل
مدیر کل

در آزمایشاتی که من با اسکوپ و اسپکتروم آنالایزر انجام دادم بنظرم رسید در این روش سنس یونی روی طیف فرکانس بالا رنج فرکانسی حدود 50 الی 150 مگاهرتز بیشتر در سنس دخیل هست. فکر نمیکنم در فرکانسهای بالاتر جواب خوبی بدست بیاد. طبیعتا هر آنتنی که در این رنج فرکانسی جواب بده میتونه قابل استفاده باشه. البته در مورد جهت دار بودن آنتن باید به این نکته هم توجه کنین که جهت دریافت از سمت زمین هست نه روبرو! این نکته باعث میشه آنتن معمولی از اغلب آنتنهای جهت دار بهتر جواب بده. چون بسادگی وقتی آنتن با جهت هدف هم راستا میشه بطور خودکار بیشترین سیگنال رو از سمت زمین دریافت میکنه. لذا تشخیص جهت با آنتن یاگی مشکل تر هست و چون جهت آنتن باید به سمت زمین باشه از نظر اپراتوری هم وضعیت مشکل تری پیدا میکنه.

دوشنبه 27 مرداد1404 - 2:00pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید جان ممنون از پاسخ شما ....فرمایش شما کاملا درسته ولی بیشتر برای استفاده از سیستم در فاصله نزدیک به هدف ... ولی معمولا کاربران مایل به استفاده از این روش در فاصله های بیشتر هستند که خوب مثلا ااگر از فاصله بیشتر از 10 متر امکانپذیر باشه جهت یابی دقیق با دستگاه میتونه بسیار راهگشا باشه ... منظور اینه که در یک محوطه وسیع اگر محدوده هدف هم با آنتن جهت دار بتونه مشخص بشه بقیه کار مثلا با فلزجو بسیار دقیقتر صورت میگیره ...

دوشنبه 27 مرداد1404 - 8:15pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
بله مطلبی که میفرمایین واضح هست و کل توضیح من هم در مورد جهت یابی از فاصله دور بود. این مهم هست که متوجه باشین در فاصله دور از هدف زمین عامل انتقال سیگنال به سمت دستگاه هست. بهمین جهت عرض کردم باید جهت آنتن به سمت زمین باشه. وگرنه در محوطه خود هدف که بحث نقطه زنی هست و اتفاقا آنتن کوتاه تر میتونه کمک کننده باشه تا نقطه ای که سنس حداکثری داره بهتر مشخص بشه. هر چند که کلا نقطه زنی با یون یاب مشکل هست و قاعده کلی برای همه اهداف نداره و در صورت امکان باید از فلزیاب کمک گرفته بشه.

سه شنبه 28 مرداد1404 - 1:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6567 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 653 , 654 , 655 , 656 , 657

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 110 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure