نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام و درود امروز یدنه فلزیاب T6 دستم رسید قاب رو باز کردم دیدم این همون فلزجو هستش  فقط دوتا ایسی 8 پایه اضافه کردند یکی نزدیک خروجی صدا هستش احتمالا برای بخش امپلی فایر باشه و اون یکی هم نمی دونم برای چی هستش! چون فعلا برد رو کامل باز نکردم لاینها رو چک کنم چرا دوتا ایسی اضافه کردند این فلزیاب رو 70 میلیون خریدند 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 19 مرداد1404 - 9:39am |
|
 |
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
درود بر جناب اسدف عزیز ، عالی میکرو در بیار فایل هگزش استخراج کن من قبلا تو این صفحه زیر درباره مهندسی معکوس t6 پست گذاشتم و کلا لختش کردم و نقشه pcb در آوردم فقط طرف عجله داشت واسش باطری درست کردم تحویل دادم وقت نشد فایل هگزش استخراج کنم به روش های مختلف مخصوص چون الان حتی اگه فایل هگز لاک هم شده باشه میشه استخراج کرد ، و دقیقا همون مدار فلزجو هست که فقط تنها تفاوتش اینه که بخش ارسال پالس به جای bs170 از اپتوکوپلر به صورت ایزوله شده پالس زنی انجام میده viewtopic.php?f=8&t=4983
پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک ، راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت)
|
یکشنبه 19 مرداد1404 - 12:50pm |
|
 |
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
میکرو با دقت با هیتر هوای گرم در بیار و از این برد های تبدیل smd به دیپ بخر و میکرو نصب کن رو برد بعد بذار تو پروگرامر tnm دیتکت دیتکت بزن فایل هگزش کپی میشه https://eshop.eca.ir/%D9%81%DB%8C%D8%A8 ... qfn44.html
|
یکشنبه 19 مرداد1404 - 1:13pm |
|
 |
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
اگه پروگرامر tnm هم نداشتی تعمیرات تلویزیون بعضی هاشون دارن بده واست انجام میدن
|
یکشنبه 19 مرداد1404 - 1:21pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام این نوع پروگرمر رو ندارم ولی به نظر نمیشه چون به احتمال زیاد میکرو رو قفل کردند
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 22 مرداد1404 - 12:36pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: اگه پروگرامر tnm هم نداشتی تعمیرات تلویزیون بعضی هاشون دارن بده واست انجام میدن شما فایل هگز رو بیرون کشیدی؟نتیجه چی بود جواب داد؟
|
چهارشنبه 22 مرداد1404 - 12:38pm |
|
 |
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: mnbvcxzaqwsx نوشته است: اگه پروگرامر tnm هم نداشتی تعمیرات تلویزیون بعضی هاشون دارن بده واست انجام میدن شما فایل هگز رو بیرون کشیدی؟نتیجه چی بود جواب داد؟ من کمی تلاش کردم نشد فقط یه مشت فایل هگز درم ورم ازش در آوردم چون پروگرامر tnm نداشتم بعدش تحویل صاحبش دادم
|
چهارشنبه 22 مرداد1404 - 8:57pm |
|
 |
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: سلام این نوع پروگرمر رو ندارم ولی به نظر نمیشه چون به احتمال زیاد میکرو رو قفل کردند آره متاسفانه قفل هست ولی یه رفیق تو اینستاگرام چند سال پیش پیدا کردم می گفت می تونه میکرو قفل هک کنه و استخراج کنه خدای این کارها بود دایرکتش گم کردم پاک شده دنبالش پیداش کنم بهت خبر میدم
|
چهارشنبه 22 مرداد1404 - 8:59pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: asadof نوشته است: سلام این نوع پروگرمر رو ندارم ولی به نظر نمیشه چون به احتمال زیاد میکرو رو قفل کردند آره متاسفانه قفل هست ولی یه رفیق تو اینستاگرام چند سال پیش پیدا کردم می گفت می تونه میکرو قفل هک کنه و استخراج کنه خدای این کارها بود دایرکتش گم کردم پاک شده دنبالش پیداش کنم بهت خبر میدم اینستاگرام نمیشه اعتماد کرد ممکنه میکرو بگیره و بعدش پس نده و.....اینکار رو باید به ادم قابل اعتماد و معروف سپرد. تا جایی اطلاع دارم اینکار فقط تو چین انجام میشه البته اونم نه هر جا یکی دوتا شرکت هستند کارشون استخراج فایل هگز از میکرو هستش فکر نکنم تو ایران کسی بتونه انجام بده
|
یکشنبه 26 مرداد1404 - 4:02pm |
|
 |
|