mnbvcxzaqwsx نوشته است:
و شاید ماهی یکی دو تا دستگاه مشتری که از قدیم میشناسن داشته باشم بفروشم اونم اوقات فراغت میسازم چون قبلا هم چند سال پیش تو همین انجمن گفتم شغل اصلیم شرکت جوشکاری دارم و چند تا کارگر جوشکار استخدام کردم سوله و سازه های فلزی میسازم واسه کارخونه ها و هر وقت پروژه ندارم و بیکارم دستگاه میسازم میفروشم و بیشتر به خاطر علاقه و ذوقی به الکترونیک دارم
سلام
طراحی و ساخت لوپ و کار سخت و تخصصی نیست نیاز به دانش خاصی نداره اتفاقا خیلی راحته اگر تعداد زیاد میخوایی اول یک وکیوم خوب بخر که پیشنهاد میکنم خودت بساز کلیپ ساخت هم تو اینترنت زیاده و ورق abs هم برای وکیوم تو بازار موجوده فقط میمونه دسته که اگر به نرم افزار طراحی مثل کتیا مسلط نیستید بدید بیرون قالب سازی طرح دسته رو با الومینیوم براتون انجام میدند و بعد اون قالب رو ببرید به تعداد بالا سفارش بدید.
برای قالب لوپ هم میتونید با سی ان سی پوب ام دی اف رو برش بدید به شکل لوپ در بیارید و بعد وکیوم کنید که البته بعد از چندین بار وکیوم پوب کم کم خراب میشه باید مجدد بدید سی ان سی براتون بزنه اگه هزینه مهم نیست قالب خود لوپ هم با الومینیوم طراحی کنید اینطوری همیشگی میشه