babrestan نوشته است:
هر گردی گردو نیست
این گردو اون گردو نیست

آره دقیقا عجب مثال به موقعه ای بود استاد این فقط اهن میزنه به گمونم چون توی تست کردنش در چندین حالت سنسش فرق میکنه اول که روشنش میکنم ولوم استانه را باید بچرخونیم تا صداش دربیاد بعد هم باید چندین بار کم و زیاد بشه و همین حین هم با تست جرقه تنظیم بشه تا بوق ممتدش قطع بشه و بعد از تنظیم کردن هم هر ۱۰دقیقه نیاز به بالانس مجدد داره و هیچ واکنشی هم به فلزات نداره
حالت دومش برای بالانس کردنش باید یه جرقه فندک توی ۲ سانتی فاصله از فریت بزنم تا بوق ممتد شروع بشه در این حالت بعد از جرقه نزدیک فریت ولوم آستانه خیلی حساس میشه که نمیدونم چرا ولی در این حالت بعد از بالانس طلا و اهن را از ۴ سانتی میزنه و تیک تیک ساعت مچی را از ۵ سانتی میزنه ولی نقره و مس و بزنج را نمیزنه ،بالانس کردنش توی این وضعیت راحت تره اما علتشو نمیدونم که انگار با جرقه نزدیک به فریت شارژ میشه و حساسیتش بسیار بیشتر میشه، مکان تست مس و اهن دارم که روی هیچکدومشون واکنشی نداد اما جرقه باتری ۱.۵ ولتی از ۸۰ سانتی میگیره که در این حالت جرقه نزدیک فریت هنگام بالانس گفتم هست، در حالت عادی بالانس بدون جرقه اول نزدیک فریت از ۴۰ سانت میگیره در کل واکنشی به محل تست مس و اهن نداشت
نمیدونم چرا اقای مورگان این شماتیک را تایید کرد برای ساخت گمونم خودش هم نگاهش نکرده توی کامنت کانال یوتیوبش پینش کرده بود
شاد و پیروز باشی