saraqueen نوشته است:
من اصلا حرف های این آقا رو باور ندارم. در ضمن فیلتر کالمن مال این کار نیست.
به جرات میتونم بگم فلزیاب یکی از پیچیده ترین دستگاه های الکترونیکی هستش و من هنوز انگشت به دهن موندم چطور فردی مثل حمید آقا با میکروی محدود و فیبر یک رو کاری مثل این انجام داده. اون بخش افزایش سرعت نمونه برداری یک تکنیک خیلی پیچیده است که در بعضی دستگاه های صنعتی دیده میشه که من نمیگم چیه و کجاها هست تا کسی مفت یاد نگیره بعد اظهار فضل کنه ولی من به جرات میگم کسی که این مدار رو ساخته میتونه در بهترین شرکتهای جهان کار کنه.
در فاروم های خارجی هم از این آدمها زیاده نظر میدن میرن مختص ایرانیا نیست در حالی به قول استاد امون هنوز خودش یک مدار تا حالا طراحی نکرده. من خودم از میکروی پیشرفته ارم استفاده میکنم ولی هنوز به این برد این دستگاه نرسیدم. تفکیک بماند.
در ضمن من به عمرم کسی رو ندیدم اینقدر توجه به مخاطب هاش داشته باشه و جواب سوالات اشون رو مفتی بده. مردم بیرون یکی براشون منفعت مالی نداشته باشه جواب سلام هم نمیدن
خیلی ممنون از شما.
در مورد میکروی ARM یا STM و غیره درسته که این میکروها پیشرفته تر هستن و امکانات بیشتری دارن اما در پیاده سازی یک الگوریتم مشخص و دارای فرمولهای مختلف و صدها تصمیم گیری لاجیک که باید انجام بشه خود میکرو که کاری صورت نمیده! این قطعات همه در بازار موجود و در اختیار همه هست و با مختصری وقت گذاشتن میشه سینتکس کاری اونها رو یاد گرفت. مهم هنر برنامه نویسی هست که بیشتر اون به برنامه نویس ربط داره. وانگهی وجود مسائلی مثل DMA حداقل برای یک فلزیاب پالسی کمک خاصی نمیکنه. برای بنده شاید فقط ADC سریع تر میتونست کار رو راحت تر بکنه که در عوض با تکنیکهای برنامه نویسی به نتیجه مطلوب رسیدم. این هم اتفاقا کار مشکل تری بود که انجام دادم! وگرنه با میکروی مد نظر این دوستان که کل اون بخش برنامه قابل حذف هست و خیلی راحت تر میشه! پس منتظر چی هستن؟!
حالا یک نفر نیست بگه نه به اون میکروی آرم و فیلتر کالمن و نه به این پیشنهاد استفاده از فلزیاب آنالوگی مثل سندبانکس که مربوط به 40 سال پیش هست و هیچ قابلیت خاصی هم نداره!

ظاهرا فقط میخواستن به نحوی از فلزجو عبور کنن! و البته بنده میدونم چه کسی هر دو این بحثها رو بارها مطرح کرده و چند بار هم طی این سالها در ساخت فلزیاب دیجیتال ناکام مونده!

با اطمینان خدمت این دوستمون عرض میکنم فلزیاب پالسی فلزجو همونطور که طی این 4 سال مطرح شده تا سالها بین تمامی این طرحها همچنان مطرح باقی خواهد موند! این نه تنها بدلیل مهارت و ابتکارات کسی مثل من بلکه بیشتر بدلیل 2 سال عمری هست که وقف این کار کردم و میدونم هر کسی مرد این میدان نیست!