boofdivoone نوشته است:
mehrab_sezar نوشته است:
ممنون از شما استاد
(لوپ 60 سانتی تخت: 16 دور سیم لاکی 0/7 میل با قطر داخلی 57 سانت) منظور از قطر داخلی چی هست؟
بنظر شما برای کویل 60 چه نوع سیمی خوبه لاکی یا افشان ؟
اگه افشان خوبه چند دور باید بپیچم و چند متر بخرم و قطر سیم چقدر باشه و قطر داخلی چند باشه؟
برای کویل 60 چند متر سیم لاکی بگیرم جواب میده؟
تعداد شیار ها در کویل 60 چند تا باشه؟
اندازه طولی و عرضی شیارها چقدر باشه؟
فاصله قرار گرفتن لوپ با دستگاه چقدر باشه خوبه؟
با تشکر
مهندس من و ببخشید جواب میدم.....همه سوالات شما توی فایل راهنما هست... منظور از قطر داخلی یعنی وقتی شروع کردید به پیچیدن لوپ قطر داخلی کویل از این کمتر نشه.... قطر سیم.0.7 هستش ضرب
در 16 دور میشه حدود دوازده میلیمتر که پهنای کویل شما میشه و
در حالت قطر ضرب دو میشه و میشه 2.5 سانتیمتر و از شصت سانت کم کنیم میشه 57.5... اگر برای هر شعاع دو نبم میلیمتر خطا
در نظر بگیریم قطر داخلی شما حدود باید 57
در بیاد.... چون اغلب سیمها 71 هستن نه 70....واسه لوپ عنکبوتی هم هر شیار حدود چهار سانت فاصله داشته باشه که 60*3.14 تقسیم بر چهار سانت میشه چهل و هفت شیار.... حتما باید شیار فرد باشه و
در حالت عنکبوتی یک دور بیشتر بپیچید شیارها حدود سه الی چهار میلیمتر چاک داشته باشن و لبه هاشون و تیز کنید سیم نشکنه موفق باشی
با سلام
دوست عزیز از وقتی که این موارد رو گفتید من 24 ساعته
درگیرم و نمی تونم
درکش کنم و توی یک عکسی که ضمیمه کردم مواردی که می خوام رو متذکر شدم و ممنون میشم و ههر کدومو جدا جدا بهم بگید و این موارد برای سیم لاکی می خوام
فاصله بین دستگاه و لوپ چق
در باشه خوبه؟
ای کاش کسی بود که فیلمی از نحوه پیچیدن 0 تا 100 لوپ مخصوص برای این دستگاه رو می گذاشت مثلا 60
در 60 که فکر کنم مشکل خیلی از کاربرا حل میشد
من کل قطعاتو خریدم فقط مشکل لوپ و باطری دارم نمی دونم چه باطری بخرم که از 0 تا 100
درصد باطری به من 18 ولت کامل رو بده چون استاد حمید ی توضیحی
در مورد باطری دادن گفتن زمانی که باطری به 50 میرسه دیگه 18 ولت کامل رو نمیده این منو
درگیر کرده نمی دونم چه مدل یا مارکی باطری بخرم که از 0تا 100
درصد 18 ولت بمن بده و کوچک باشه و قابل شارژ و عمر نسبتا بالای داشته باشه دوستان عزیز اللخصوص استاد حمید پیشنهاد شما چی هست
در این مورد؟