انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 24 خرداد1404 - 1:58am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2378 , 2379 , 2380 , 2381 , 2382 , 2383 , 2384 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

http://s8.picofile.com/file/8298183100/ ... _11_06.jpg
haikel774 نوشته است:
hi dear walkman

THANK YOU VERY MY FRIEND WALKMAN FOR YOUR HELP :-BD

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 8 آذر1396 - 10:26am
کاربر فعال
کاربر فعال

hi dear mehdi

thank you very much

چهارشنبه 8 آذر1396 - 10:28am
مدیر سایت
مدیر سایت

I'm glad I could help you, you can also create your own photo. It's very comfortable

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 8 آذر1396 - 10:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام می خواهم پروگرمر multi avr سفارش بدم موندم اونی که مهندس حمید تاکید کرده اند با این که من دیده ام تفاوت داره؟
مهندس گفته اند دارای USBasp باشد ولی این از نوع USBisp نوشته آیا تفاوتی داره در خود سایت eca و سایتهای دیگر اینطور نوشته برای کار ما بدرد می‌خوره یا اشکال داره؟

همیشه امید داشته باش

چهارشنبه 8 آذر1396 - 5:13pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
اشتباه تایپی بوده همون مولتی آور usb isp رو خرید کنید ، درست است

لا اله الا هو

چهارشنبه 8 آذر1396 - 5:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با درود و ارزوی شبی خوش برای استاد بی همتا و همچنین بقیه عزیزان و هموندان انجمن :ymhug: . دوستان با اجازه استاد بزرگوار و مهربان و شکیبا :x که واقعا لحظه لحظه وقتم رو به ایشان مدیونم میخوام چندمورد درباره اشکالات مونتاز که بشخصه باهاش برخورد و باراهنمایی استاد گرانمایه بررف کردم خدمن عزیزان عرض کنم شاید بدرد دوستان تازه وارد بخوره و کمتر از استاد سوالات تکراری بکنیم :ymhug:

1.ارگر رگولاتور 12 و5 همزمان داغ کردن اول برید سراغ خازن شماره 6 چون به احتمال قوی برعکس نصب کردید در این وقت میکرو مرتبا پیام روشن خاموش میده

2.اگر رگولاتور 12 سریعا داغ کرد و تصویر بالا نیومد اول برید سراغ فت bs170 به احتمال زیاد با تعویض اون مشکل حل میشه
3.اگر بعد نصب لوپ coil error داشتید ابتدا به LF357 نگاه کنید اگر ازجنس پلاستیکی بود حتی نمونه قلابی اون باید یک سوراخ رو پایه 1 اون داشته باشه اگر نداشت اون ایسی اصلا 357 نیست...بعد اطمینان ازون سراغ دیودهای 4148 برید و یک تست ازونها بگیرید بهمراه تست از دمپینگیعنی مقاومت 11و 12.البته وقت گرفتن تست از مقاومتهای 390 اهم حتمالوپ رو ازمدار خارج کنید..بعد تست ازونها مقاومتهای 10 اهم رو وسپس بقیه اجزای اطراف 357 رو بررسی کنید که انشالا مشکل برطرف میشه.. :ymhug:

باارزوی موفقیت برای همه و باتشکر بینهایت از استاد گرانمایه مهندس حمید :x :ymhug:

چهارشنبه 8 آذر1396 - 11:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام استاد حمید وقت خوش
من لوپ ۶۰ درست کردم دستکاه برعکس عمل میکنه طلارو حذف میکنه با ایدی نتغیر ۷۶تا ۸۵ ولی فلزات دیگ همگی رو بالای ۸۵تا۹۵ میده حذف هم نمیکنه.

جمعه 10 آذر1396 - 10:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

stkmelodi_20 نوشته است:
سلام استاد حمید وقت خوش
من لوپ ۶۰ درست کردم دستکاه برعکس عمل میکنه طلارو حذف میکنه با ایدی نتغیر ۷۶تا ۸۵ ولی فلزات دیگ همگی رو بالای ۸۵تا۹۵ میده حذف هم نمیکنه.

میخوام فردا دوباره منطقه مشکوک رو با لوپ ۶۰ امتحان کنم. نمیدونم چرا ایدی از ۷۰ پایین نمیاد البته ۷۰ هم فقط واسه طلا. اونم با اولین سنس و درحالت تک بوق طلارو حذف میکنه‌ .و حذف اهنم آف میکنم فروو ۶۷ و ایدی متغیر از ۷۰ تا ۸۵ واسه طلا. بقیرو هر فلزی گرفتم بوق میزنه و ای دی هم بالای ۸۵ تا ۹۵ میره

جمعه 10 آذر1396 - 10:29pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
اولین و ساده ترین تست تفکیک در مورد عدد ID برای سکه 500 تومنی سفید هست که باید حدود 40 باشه! این رو همیشه به یاد داشته باشین و تا دستگاه به چنین شرایطی نرسیده دیگه حذف آهن رو بررسی نکنین چون اون بخش دیگه قطعا درست کار نخواهد کرد! چون حساسیت و ظرافت در بخش تشخیص آهن چه بصورت حذف چه بصورت نمایش فرو بمراتب بیشتر از بخش عدد تفکیک یا ID هست.
اگر دستگاه شما با لوپ دیگه درست عمل میکرده پس اشکال از لوپ فعلی شماست. وگرنه باید ایراد رو احتمالا به آیسی 357 ربط داد! البته مهم هست که تست تفکیک جایی انجام بشه که فلز دیگری غیر از فلز مورد تست نزدیک لوپ نباشه.

شنبه 10 آذر1396 - 12:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان عزیز مهندس با عرض شرمندگی چندتا سوال داشتم راجب شیلد لوپ البته قسمت شیلد کردن لوپ رو تو سایت خوندم ولی چندتا سوال واسم پیش امده ببخشید
1- مهندس من مطالب رو که خوندم میخوام برای لوپ 60 سانت با سیم لاکی 0.7 طبق گفته خودتون شیلد بسازم بهترین ماده واسه شیلد چیه؟ پودر گرافیت که لوازم تحریر ها دارن یا اسپری گرافیت یا پیشنهاد شما چیه؟؟؟

2 - مهندس بعد از پیچیدن کاغذ داری پوشش گرافتیت به دور لوپ و وصل کردن سیم لخت یه پوشش گرافیتی و وصل کردن سیم به شیلد کابل حالا شیلد کابل رو به نقطه شیلد مدار وصل کنیم؟؟؟ یا وصل نکنیم ؟؟ یا به قسمت 1loop مدار وصل کنیم؟؟؟

بازم ببخشید بابت سوالاتم

شنبه 10 آذر1396 - 12:58am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2378 , 2379 , 2380 , 2381 , 2382 , 2383 , 2384 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: giovanni , Google , worldjoo و 87 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure