نویسنده |
پیغام |
amin.rahjoo
کاربر فعال
|

saeed.jo نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز و مهندس حمید عزیز که فکر کنم با سوالات پیش و پا افتادم دیگه کلافه شده خلاصه شرمندم .مهندس حمید جان من میخوام این شارژ رو رو مدارم نصب کنم ولی چون علمی توی الکترونیک ندارم چندتا سوال واسم پیش امده شرمنده توی عکس اون قسمت که شماره یک نوشتم سیم مثبت ادابتور 24 ولت نصب میشه؟؟؟! 2 . توی عکس اون قسمت که نوشتم شماره دو چیه ؟؟؟ 3. سیم منفی که مال اداپتوره به کجای این مدار وصل میشه ؟؟؟ 4 . مهندس حمید برای لوپ تخت 60 سانت هم 57 دور سیم لاکی 0.7 استفاده کنیم؟؟؟ 5 .میشه بعد پیچیدن لوپ وقتی توی قاب میزاریم با اسپری درز گیر فوم پر کنیم ؟؟ مشکلی تو برد لوپ ایجاد نمیکنه چون توی لوپ های شرکت مینلب توی یه فیلم که دیدم بعد باز کردن لوپ قسمت سیم پیچ با یه ماده سیاه تو قالب لوپ پر شده بود اون چه ماده ای است؟؟؟؟ با درود فراوان و سپاس از استاد بی همتا جناب استاد مهندس حمید و دیگر دوستان و عزیزان انجمن وبا اجازه از محضراستاد عزیز...جناب سعید بنده این مدار رو مونتاز کردم و عالی کارمیکنه ...1.سیم منفی اداپتور دقیقا به نقطه شماره 2وصل میشه که زمین مدار هست....سیم مثبت اداپتور شماره یک هم دقیقا همون جا وصل میشه و شما میتونید اگر 5سل دارید با راهنمایی استاد 5عدد دیود 1ن4007 وصل کنید تا باطریها فول شارز بشن...بازهم عذرخواهی از محضراستاد و دیگر عزیزان 
|
دوشنبه 6 آذر1396 - 11:10pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

saeed.jo نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز و مهندس حمید عزیز که فکر کنم با سوالات پیش و پا افتادم دیگه کلافه شده خلاصه شرمندم .مهندس حمید جان من میخوام این شارژ رو رو مدارم نصب کنم ولی چون علمی توی الکترونیک ندارم چندتا سوال واسم پیش امده شرمنده توی عکس اون قسمت که شماره یک نوشتم سیم مثبت ادابتور 24 ولت نصب میشه؟؟؟! 2 . توی عکس اون قسمت که نوشتم شماره دو چیه ؟؟؟ 3. سیم منفی که مال اداپتوره به کجای این مدار وصل میشه ؟؟؟ 4 . مهندس حمید برای لوپ تخت 60 سانت هم 57 دور سیم لاکی 0.7 استفاده کنیم؟؟؟ 5 .میشه بعد پیچیدن لوپ وقتی توی قاب میزاریم با اسپری درز گیر فوم پر کنیم ؟؟ مشکلی تو برد لوپ ایجاد نمیکنه چون توی لوپ های شرکت مینلب توی یه فیلم که دیدم بعد باز کردن لوپ قسمت سیم پیچ با یه ماده سیاه تو قالب لوپ پر شده بود اون چه ماده ای است؟؟؟؟ خواهش میکنم. 1- بله 2- زمین مدار یا همون منفی باطری و منفی آدابتور که همه به هم متصل هست. 3- شماره 2 4- برای لوپ تخت معمولا بین 1 الی 2 دور سیم کمتر از عنکبوتی نیاز هست. 5- فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه. ولی سعی کنین اسپری لای سیمها رو نگیره. در مورد اسم دقیق اون ماده سیاه رنگ اطلاع ندارم.
|
سه شنبه 6 آذر1396 - 1:22am |
|
 |
delta2014
کاربر حرفه ای
|
سلام بر مهندس حمید و دوستان یک باطری کارکرده لپتاپ گرفتم داخلشو که باز کردم دیدم دوتا دوتا باهم موازی کرده اند شده سه جفت که اونم سری کرده اند شده 11.1 ولت. حالا من اینا رو از هم جدا کردم و بصورت تکی می خواستم سری کنم دیدم یه جفتش خراب شده درست بشو نیست میرم یه باطری دیگه هم پیدا کنم شما گفتین نه شش سل نه چهارسل،پنج سل بهتره. اولش نمیدونم اینا بصورت تکی چند آمپر هستند به درد مدار میخورند بصورت جفت هم اگه موازی کنیم حجمش برای جا گیری در باکس بیشتر میشه و اشکال پیدا میکنه نظرتون چیه برای شارژ کردن اینها هم دو نوع شارژر دارم که در روی اونا این مشخصات نوشته یکی ۲۰ ولت ۰.۶ آمپر اون یکی ۱۹ ولت ۴.۵ آمپر کدوم یکی برای این باطری خوبه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
همیشه امید داشته باش
|
سه شنبه 6 آذر1396 - 1:55am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
بارها توصیه کردم تا جاییکه میتونین از باطری کارکرده و مشکوک استفاده نکنین! ممکنه نهایتا حدود نصف ظرفیت حدود 2 آمپری اولیه خودشون رو داشته باشن ولی مهمتر این هست که ممکنه هر لحظه حین کار خراب بشن و شما رو لنگ بذارن! همین سلول ها رو بصورت نو میتونین حدود 10 تومن از بازار تهیه کنین. در هر صورت 5 سلول سری شده از این باطریها خوب جواب میده. اون دو شارژر که میفرمایین بنظر میاد آدابتور باشن! در این صورت بصورت مستقیم بعنوان شارژر قابل استفاده نیستن. هر چند اون ادابتور 20 ولت رو بصورت سری با یک مقاومت 5.6 اهم 5 وات میتونین بعنوان شارژر استفاده کنین. ولی حتما تست کنین ولتاژ خروجی ادابتور از 21 ولت بیشتر و از 20 ولت کمتر نباشه وگرنه مناسب نیست. مداری که ذکر شد همراه با یک ادابتور 24 ولت خوب جواب میده.
|
سه شنبه 6 آذر1396 - 2:03am |
|
 |
delta2014
کاربر حرفه ای
|
سلام این آداپتور ۲۰ ولت ۰.۶ آمپر مال یه فلزیاب دارای همین باطری ها در همین ولتاژ و مستقیم باطری رو شارژ می کرد یه سوال خارجی اینکه باطری لبتاپها کنارشون یه مدار کوچولو هم دارند که حتما برای کنترل یا کم کردن جریان آداپتور ...تا باطری آسیب نبینه. چرا این آداپتورای لبتاپها و ... برای شارژ مستقیم باطری ها کارایی ندارند. پس چرا این آداپتورا دارای خروجی بالا برای همین باطریا میسازند چرا آداپتور به صورت کامل باطری شارژ نمیکنه همین باطری که برای مدار ما هم کارایی داره اگه بگیم روی لبتاپ موازیاند تعدادشان شش تاست مال لبتاپ ها هم بیش از چهار آمپر هستند تقسیم بر شش میشه ۰.۷۵ آمپر میدونم من یه جایی رو حتما اشتباه میکنم لطفاً برام روشن کنید
همیشه امید داشته باش
|
سه شنبه 7 آذر1396 - 3:29pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
من اطلاعی ندارم داخل اون آدابتور دقیقا به چه صورتی دستکاری شده تا بعنوان یک شارژر قابل استفاده باشه! بنابراین نمیتونم نظری بدم. اون مدار کوچک که میفرمایین حالت شارژر اتوماتیک و هوشمند توام با سیستم بالانسر شارژ سلول ها رو داره و درون خود پک باطری هم قرار میگیره. این بخش هیچوقت داخل خود ادابتور قرار نداره! آدابتورهای لپ تاپ موجود فقط یک ادابتور سوئیچینگ با ولتاژ و سقف جریان مشخص هستن و بطور مستقیم و بیواسطه برای شارژ هیچ نوع باطری مناسب نیستن. معنیش هم این نیست که شارژ نمیکنن! بلکه با این روش باطری یا کامل شارژ نمیشه و یا برعکس ممکنه باطری سریعا خراب و حتی منفجر بشه! ضمن اینکه کار اصلی اون ادابتورها تغذیه خود لپ تاپ هست و عمل شارژ حالت ثانویه داره. باطری های لپ تاپ معمولا 3 سلول و 6 سلول هستن. در برخی پکها از سلولهای موازی هم استفاده میشه که البته عمر باطری رو کمی کاهش میده. موازی کردن سلولها سبب افزایش ظرفیت جریان میشه در حالیکه ولتاژ ثابت هست. پس دو سلول 2 امپری موازی هم معادل یک سلول 4 امپری عمل میکنه. اما برای تغذیه مدار فلزیاب ما اصلا به چنین چیزی نیاز نداریم.
|
سه شنبه 7 آذر1396 - 3:54pm |
|
 |
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
سلام از دوست عزیزم امین رها جو و استادم مهندس حمید تشکر میکنم بابت جوابشون و البته صبری که واسه سوال پیش و پا افتاده های ما دارن 
|
سه شنبه 7 آذر1396 - 4:30pm |
|
 |
amin.rahjoo
کاربر فعال
|
saeed.jo نوشته است: سلام از دوست عزیزم امین رها جو و استادم مهندس حمید تشکر میکنم بابت جوابشون و البته صبری که واسه سوال پیش و پا افتاده های ما دارن  موفق باشی سعید عزیز.بنده همین جا از استادم که واقعا کوه صبروعلم هست جناب استاد مهندس حمید بینهایت سپاسمندم و برای ما ایشان نعمتی هستند که باید قدرشون رو بدونیم 
|
سه شنبه 7 آذر1396 - 8:24pm |
|
 |
haikel774
کاربر فعال
|
HI ALL FRIEND
please friends i search to made a push-button keyboard pcb to manipulate felezjoo (up-down-left-right) thnak you very much
|
سه شنبه 7 آذر1396 - 11:37pm |
|
 |
haikel774
کاربر فعال
|
hi dear walkman THANK YOU VERY MY FRIEND WALKMAN FOR YOUR HELP 
|
سه شنبه 7 آذر1396 - 11:40pm |
|
 |