نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
amid127 نوشته است: سلام خدمت مهندس حمید و دوستان .... مهندس دستگاه من ال سی دیش بالا نمیاد فقط نور صفحه داره وقتی سوکتای ال سی دی رو در میادم دستگاه کار میکنه هیچ مشکلی نداره فقط سوکت رو که جا میزنم رگلاتور ۵ ولت داغ میکنه پشت ال سی دی هم داغ میشه بنظرتون مشکل از ال سی دی هست خسته نباشین. مشکل به احتمال زیاد از اتصالات ال سی دی یا خود ال سی دی هست. ابتدا سیمکشی ال سی دی رو با دقت بررسی کنین.
|
سه شنبه 21 شهریور1396 - 4:36pm |
|
 |
Farshadh54
کاربر حرفه ای
|
iran eslami نوشته است: سلام .دوستان LF398 برای این مدار چطوری هست ؟ سلام دوست عزیز از همین مارک اورجینال زاپنی ایسی LF357n اصلی حسین اقا داره خیلی عالی جواب داده میتونید استفاده کنید من گرفتم خیلی عالی هست میتونم بگم از فلزیه بهتر جواب میده
|
سه شنبه 21 شهریور1396 - 5:18pm |
|
 |
sajadm2
کاربر فعال
|
Farshadh54 نوشته است: iran eslami نوشته است: سلام .دوستان LF398 برای این مدار چطوری هست ؟ سلام دوست عزیز از همین مارک اورجینال زاپنی ایسی LF357n اصلی حسین اقا داره خیلی عالی جواب داده میتونید استفاده کنید من گرفتم خیلی عالی هست میتونم بگم از فلزیه بهتر جواب میده شما خود حسین اقا هستید؟ 
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان مگردان
|
چهارشنبه 21 شهریور1396 - 1:41am |
|
 |
sajadm2
کاربر فعال
|
درود مهندس عزیز تمام مشکلات من با یاری خدا و راهنمایی شما حل شد فقط در مورد لوپ اگر پیشنهادی دارید بفرمایید سپاس از شکیبایی شما 
|
چهارشنبه 21 شهریور1396 - 1:43am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. خسته نباشین. توصیه و پیشنهاد من که در راهنما قید شده! باز هم شما مطالعه نکردین؟!  بهرحال اگر خواستین انواع کویلی که دوستان ساختن ببینین میتونین در بخش کویل و لوپ جستجو کنین. البته مشخصات پیشنهادی کویلها در راهنما رو حتما در نظر داشته باشین.
|
چهارشنبه 21 شهریور1396 - 2:01am |
|
 |
sajadm2
کاربر فعال
|
|
چهارشنبه 22 شهریور1396 - 3:51am |
|
 |
sajadm2
کاربر فعال
|

حمید نوشته است: دوستان خوشحالم به عرضتون برسونم پس از 2 ماه تلاش و در پی درخواستهای مکرر دوستان در خصوص طراحی یک فلزیاب پالسی توسط بنده ؛ بالاخره طرح این فلزیاب دیجیتال برای استارت اولیه پروژه آماده شد! ابتدا این رو عرض کنم مطابق نظراتی که قبلا هم داشتم ؛ فعالیت در زمینه به خصوص فلزیاب های پالسی محدود به قواعدی عمومی هست که بر کلیت علمی و فنی همه این مدارات حکمفرماست و لذا در بعضی مباحث از جمله داشتن برد بیشتر از حدی مشخص و یا حذف صد در صدی نویز و یا تفکیک بطور کامل ؛ هرگز نتیجه ایده آلی که بعضا در خیال کاوشگران وجود داره بدست نخواهد آمد! لذا دلیل وجود صدها و بلکه هزاران مدار فلزیاب که علاقه مندان گاهی هر یک چندین مورد رو میسازن و باز هم سراغ دیگری میرن همین هست. با این حال علت و انگیزه ای که بنده رو به سمت طراحی این پروژه طاقت فرسا هدایت کرد این بود که از طرفی دوستان تقاضاهای گسترده داشتن و از طرفی خیلی از دشمنان و رقیبان به ویژه پس از ارائه طرح ردیاب بنده رو متهم به کم سوادی کردن که اگر چیزی از طراحی بلد بودی یک فلزیاب طراحی میکردی! و همچنین توجه به این واقعیت که شاید فلزیاب پالسی بیش از هر دستگاه دیگری مورد علاقه سازندگان و کاوشگران هست و حتی خود بنده هم به این نوع مدار علاقه بیشتری داشتم و تجربه و اطلاعات بیشتری هم در موردش دارم. پس احساس کردم میتونم کار جدیدی صورت بدم که شاید در بخشهایی منحصر بفرد باشه و خوشبختانه حتی در همین قدم اول که آغاز کار بوده فکر میکنم یک شروع قوی داشته باشیم. لذا این پروژه که فکر میکنم برای اولین بار به چنین شکلی در ایران آغاز میشه و حتی شاید در بعضی قسمتها نمونه مشابهی براش در دنیا وجود نداشته باشه در اختیار دوستان قرار میگیره. برخی مشخصات ویژه این طرح به عبارت زیر هستن:
* یکی از کوچکترین و ارزانترین مدارات فلزیاب پالسی دنیا با استفاده از قطعات متداول در بازار و هزینه ساخت فقط حدود 20 دلار صرفا برای کیت مدار! * استفاده از میکرو کنترلر کوچک ولی قدرتمند ATmega328P با سرعت پردازش 20 مگاهرتز معادل 20MIPS و دارای حافظه برنامه و رم بالا و ADC قوی. (برای اولین بار بین طرح های مشابه فلزیاب دیجیتال) * استفاده از بهترین آیسی آپ امپ متداول در بازار بعنوان تقویت کننده سیگنال که تقریبا مورد تایید تمامی سازندگان فلزیاب پالسی هم هست. * دارای منحصربفردترین و قویترین منوی تنظیمات دیجیتالی که روی ال سی دی 16 در 2 امکانپذیر هست و با قابلیت تنظیم همزمان با نمایش گزینه ها روی صفحه و قابلیت رول بک و حفظ آخرین گزینه مورد تنظیم و ذخیره تمامی تنظیمات داخل میکرو. .... تمامی فایلهای لازم و به روز در مورد این پروژه همیشه در انتهای پست اول این تاپیک (همین پست) قرار خواهد گرفت. در صورت مطالعه دقیق فایل توضیحات ؛ جهت ساخت مدار نیازی به مطالعه ادامه تاپیک نیست! به امید موفقیت برای همه عزیزان.
فایل مونتاژ دستگاه به تاریخ 1 دی 93 :
برنامه پیشنهادی و مود شده جهت پروگرام میکروکنترلر ATmega328P:
پیوست: extreme_burner_avr_v1.4.2.zip فایل راهنما و توضیحات دستگاه - نسخه v3.35 به تاریخ 15 مهر 95 :
پیوست: FelezJoo_PI_v3_35.pdf فایل هگز نرم افزار دستگاه - نسخه v3.35 به تاریخ 1 تیر 95 :
پیوست: FelezJoo_PI_v3_35.hex اینا دانلود نمیشن چرا؟
|
چهارشنبه 22 شهریور1396 - 4:33am |
|
 |
ahamraj
کاربر فعال
|
دوست عزیز لینکها سالم هستند جهت اطمینان همین الان دانلود کردم
|
چهارشنبه 22 شهریور1396 - 8:34am |
|
 |
orkobon
|
سلام عزیز برای دانلود از دانلود منیجر استفاده نکن . دانلود منیجر رو غیر فعال کن و به صورت عادی دانلود کن موفق باشید
قبل از اینکه نا امید بشی یک بار دیگه امتحان کن .
|
چهارشنبه 22 شهریور1396 - 11:38am |
|
 |
arshia91
|
سلام خدمت استاد گرانقدر استاد حمید . چند تا سوال داشتم . میخام مقامت های 0.1 درصد بگیرم تو بعضی از اونها اهمش چند صدوم فرق داره . مثل 1.5k نداره و بجاش 1.49k داره یا 1.53k داره میخاستم ببینم این چندتا شماره مشکلی ایجاد نمیکنه؟ میتونم استفاده کنم ؟اگه میشه از عدد کوچیکتر از خودش استفاده کنم یا بیشتر از خودش ؟ مثلا از 1.49k استفاده کنم یا 1.53k ؟؟؟
استاد فایل فلزجو نسخه SMD خودتون موجود دارید ؟ میکرو اصلی smd مشخصاتش چی هست ؟ و طرز پرو گرامش چطوره؟ ایا دوستانی که smd تو سایت گذاشتن مورد تعیید شما هست که بسازیم؟ استاد اگه خودتو فایل smd دارید بزارید تو سایت استفاده کنیم
|
چهارشنبه 22 شهریور1396 - 12:43pm |
|
 |
|