انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 17 خرداد1404 - 5:58pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2321 , 2322 , 2323 , 2324 , 2325 , 2326 , 2327 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
sajadm2 نوشته است:
مهندس ببخشید اینو میگم
ولی ایشون بی تقصیرن
بنده طراح سایت هستم
شما باید یه بخش پرسش و پاسخ مربوط به فلزیاب فلزجو درست کنید و هر مشکل باید یه تاپیک داشته باشه
مثال
بنده یه تاپیک باز میکنم
موضوع :مشکل کویل ارور
سوال ..........................
اینجا میشه تاپیک مشکل کویل ارور و شما فقط یه بار پاسخ میدید اینجوری من نویی سریعتر به پاسخم میرسم و شما اذیت نمیشید
ببخش اگر فضولی کردم

بله ایشون بی تقصیرن ظاهرا تقصیر از ماست که باید طرح مجانی بذاریم تا ابد هم پشتیبانی کنیم آخرش چیزی هم بدهکار بشیم! شما اگر طراح سایت هستین بنده 15 ساله در سایتها و انجمنهای مختلف فعالیت دارم! تا حالا ندیدم برای هر موضوع جزئی مربوط به یک پروژه تاپیک مجزا ایجاد شده باشه! اینطور باشه که صدها تاپیک نیاز هست. بارها عرض کردم چیزی که به وضوح در راهنما قید شده حداقل بعنوان توصیه من طراح باید پذیرفته بشه. حالا کسی اگر نظر دیگری داشت اون دیگه توصیه من نیست! فایلهای صفحه اول هم مشکلی ندارن و توضیحات راهنما در این موارد جزئی کاملا واضح هست. مشکل ما اینه شما تازه تشریف آوردین در جریان مراحل کار نبودین. همون راهنما به تنهایی بارها اصلاح شده تا سوالات پر تکرار رو در کنار اپراتوری و سایر جزئیات پوشش بده. بنابراین بنده که مدتها وقت صرف نوشتن این اطلاعات کردم حق دارم توقع داشته باشم مرتبا سوال تکراری مطرح نشه!
در مورد کویل ارور هم خوبه نوشتیم هر ایراد اساسی در مدار میتونه منجر به کویل ارور بشه! کویل ارور یعنی یا لوپ مشکل داره یا بخش اعظم مدار شامل بسیاری از قطعات میتونه مساله داشته باشه. حالا کسی یک اتصالی یا قطعی کوچک در جایی از مدار داره بنظر شما باید در تاپیک مخصوصی توضیح بدیم چطور لحیم کاری کنین که چنین مشکلی پیش نیاد؟! از این گذشته بیشتر سوالات رو که در هر صورت من باید پاسخ بدم! پس هر طوری هم باشه آخرش اذیت بیهوده برای ماست اون هم بدلیل بی حوصلگی یا عدم دقت کافی یا نداشتن دانش حتی در حد مونتاژ یک مدار ساده توسط دوستان! حالا این داستان ما در اینجاست ولی از سوی دیگه اون کسانی که وارد تر هستن و سوالی نمیکنن اکثرا تبدیل به فروشنده شدن و از حاصل تلاش ما سودجویی میکنن و بعضا پشت ما حرف نامربوط هم میزنن! اون کسی هم که از دستگاه جواب میگیره و به موفقیت بزرگی میرسه که کلا ناپدید میشه و پشت سر خودش رو هم نگاه نمیکنه! حالا شما جای من باشین چه برخوردی میکنین؟!

منظور بنده فقط این بود شما اذیت نشید
و قصد و نیت کمک بود
ولی شاید نتونستم درست مطرح کنم
ببخشید شرمنده

خدایا در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان

سه شنبه 21 شهریور1396 - 5:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پیوست:
_20170912_093339.JPG
سلام مهندس جان یه نظر میخواستم در رابطه با این رگولاتورهای 7812 بدید کدوم بهتر هست،ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 21 شهریور1396 - 8:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پیوست:
IMG-20170912-WA0003.jpg

سه شنبه 21 شهریور1396 - 8:41am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام و روزبخیر
رگلاتور های عکس پائین دوتای سمت چپ باید خوب باشه فکر کنم کره ای هم هستن ، اصلا کیفیت ظاهر قطعه ی چیز دیگست به نسبت بقیه !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در سه شنبه 21 شهریور1396 - 10:15am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 21 شهریور1396 - 10:05am
مدیر سایت
مدیر سایت

Nima1234 نوشته است:
به هر حال استاد حمید عزیز واقعا کم نزاشتن و واسه همه وقت میزارن و جواب میدن در حال حاظر اونم تو دنیای فلزیاب و زیر خاکی اکثرا به فکر سود جویی هستن اما استاد حمید عزیز طی سال ها تجربیات باارزششون رو رایگان ارائه کردن و طرح به این خوبی که بهترین فلزیاب پالسی دست ساز و چه بسا خیلی بهتر از فلزیاب های شرکتی هست که قیمتشون خیلی بالاست واقعا باعث افتخار و غروره به شخصه واسه من که هم‌وطن من چنین فلزیابی رو طراحی کردن و حتی خیلی از خارجی ها درستش کردن امیدوارم استاد حمید عزیز همیشه در کار و زندگی موفق باشید با تشکر فراوان از زحمات بیکران استاد بزرگوار مهندس حمید :x @};- @};-

احسنت بر شما
:ymapplause: :ymapplause: :-BD

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 21 شهریور1396 - 10:14am
مدیر سایت
مدیر سایت

عزیزان ، یک چیز کلی عرض کنم :
1- هر نقص عملکردی در مورد قطعات فوق ( مقاومتها، خازنها ، ترانزیستور ، ماسفت ) باعث کویل ارور خواهد شد
2- قطع و وصل شدن کانکتور نری و مادگی روی جعبه و کابل لوپ ( به علت شل بودن و لغ زدن ) باعث کوئل ارور خواهد شد که زیاد پیش میاد توی کار !
3- قطع شدن لحیم یا اتصال قلع کاری دوسر کابل لوپ به کانکتور باعث کوئل ارور خواهد شد
4- شکستگی و قطعی یک رشته سیم داخل لوپ بر اثر فشار یا خم و راست کردن یا تاشو کردن لوپ باعث کوئل ارور خواهد شد
5- اشتباه در اتصال گراند یا منفی مدار به یک سر تمام کلید های فشاری باعث کوئل ارور خواهد شد
6- بالانس کردن لوپ در نزدیکی فلزی بزرگ یا وجود فلز در زیر و نزدیک لوپ که اپراتور ازش بی خبر هست ممکنه کوئل ارور در موقع بالانس داشته باشیم
7- وجود هرگونه قلع مردگی داخل مدار و همچنین بصورت معلق در بین قطعات و یا داخل جعبه دستگاه که بعد از تکان خوردن جعبه و جابجایی باعث حرکت قلع مردگی و اتصال بین خطوط و پایه های خازنها و جک آی سی ها خواهد شد ؛ موجب اختلال در عملکرد مدار و کوئل ارور خواهد شد

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 21 شهریور1396 - 10:33am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام .دوستان LF398 برای این مدار چطوری هست ؟

سه شنبه 21 شهریور1396 - 12:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت مهندس حمید و دوستان ....
مهندس دستگاه من ال سی دیش بالا نمیاد فقط نور صفحه داره وقتی سوکتای ال سی دی رو در میادم دستگاه کار میکنه هیچ مشکلی نداره فقط سوکت رو که جا میزنم رگلاتور ۵ ولت داغ میکنه پشت ال سی دی هم داغ میشه بنظرتون مشکل از ال سی دی هست

سه شنبه 21 شهریور1396 - 3:11pm
مدیر کل
مدیر کل

Farshadh54 نوشته است:
پیوست:
_20170912_093339.JPG
سلام مهندس جان یه نظر میخواستم در رابطه با این رگولاتورهای 7812 بدید کدوم بهتر هست،ممنون

رگولاتور سمت راست و وسطی در تصویر اول رو بنده قبلا استفاده کردم و مشکلی نداشته. بهتره شماره همون L7812CV باشه.

سه شنبه 21 شهریور1396 - 4:30pm
مدیر کل
مدیر کل

iran eslami نوشته است:
سلام .دوستان LF398 برای این مدار چطوری هست ؟

عرض کردیم این شماره قابل استفاده نیست. کلا هیچ شماره معمول و رایج دیگری بجای آیسی 357 نمیشه گذاشت.

سه شنبه 21 شهریور1396 - 4:34pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2321 , 2322 , 2323 , 2324 , 2325 , 2326 , 2327 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 268 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure