نویسنده |
پیغام |
sajadm2
کاربر فعال
|
Nima1234 نوشته است: sajadm2 نوشته است: سلام مهندس عزیز متاسفانه بنده مشکل ارور هنوز پابرجاست ایا امکان داره ایسی 357 سوخته باشه اینجا نه lf357 و نه bs170 گیر میاد (جایگزینی نیست؟  ) دارم نا امید میشم سپاس از شما درود با اجازه استاد حمید عزیز دوست عزیز من هم مشکل شما رو داشتم با عوض کردن ماسفت irf840 مشکلم حل شد و دیگه کویل ارور ندارم با هر لوپی چه دور کم چه زیاد ولی کیفیت لوپ هم خیلی مهمه سپاس از پاسخ همه عزیزان اینو که فرمودید عوض کردم ولی مشکل حل نشد حالا ایشالا فردا یه لوپ استاندارد بسازم امیوارم حل بشه ممنون
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان مگردان
|
سه شنبه 20 شهریور1396 - 1:58am |
|
 |
sajadm2
کاربر فعال
|
مهندس فایل های صفحه اول دانلود نمیشن
|
سه شنبه 20 شهریور1396 - 2:11am |
|
 |
sajadm2
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: به فلزجو خوش اومدین. دوست عزیز لطفا دیگه از این سوالات نپرسین! اگر قرار باشه هر تازه واردی مسائل ابتدایی که در راهنما ذکر شده و بارها عرض کردیم رو دوباره بپرسه و ما هم دوباره پاسخ بدیم که تا ابد باید همه چیز رو تکرار کنیم!!! برای لوپهای غیر تاشو اصولا هیچ نوع سیم رایجی غیر از سیم لاکی مورد توصیه نیست و جواب خوبی نمیده. به مشخصات کویلهای پیشنهادی در راهنما مراجعه کنین. سیم افشان صرفا برای فریمهای بزرگ تاشو توصیه میشه. لطف کنین هر سوال اینچنینی داشتین ابتدا با دقت در راهنما نگاه کنین اگر جواب نگرفتین مطرح کنین. مهندس ببخشید اینو میگم ولی ایشون بی تقصیرن بنده طراح سایت هستم شما باید یه بخش پرسش و پاسخ مربوط به فلزیاب فلزجو درست کنید و هر مشکل باید یه تاپیک داشته باشه مثال بنده یه تاپیک باز میکنم موضوع :مشکل کویل ارور سوال .......................... اینجا میشه تاپیک مشکل کویل ارور و شما فقط یه بار پاسخ میدید اینجوری من نویی سریعتر به پاسخم میرسم و شما اذیت نمیشید ببخش اگر فضولی کردم
|
سه شنبه 20 شهریور1396 - 2:17am |
|
 |
Nima1234
|
مرسی استاد حمید عزیز من راهنما رو کامل خونم و نزدیک به 1000 صفحه از سایت رو مطالعه کردم چون دیدم اکثر دوستان سیم افشان استفاده کردن و راحت تر پیدا میشه گفتم شاید تفاوت انچنانی نداشته باشن چند ماه استاد مطالب رومیخونم چشم سوال تکراری ممنوع ولی دستت طلا عجب مداری طراحی کردی عالیه
|
سه شنبه 20 شهریور1396 - 2:35am |
|
 |
Nima1234
|
|
سه شنبه 20 شهریور1396 - 2:50am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

sajadm2 نوشته است: مهندس ببخشید اینو میگم ولی ایشون بی تقصیرن بنده طراح سایت هستم شما باید یه بخش پرسش و پاسخ مربوط به فلزیاب فلزجو درست کنید و هر مشکل باید یه تاپیک داشته باشه مثال بنده یه تاپیک باز میکنم موضوع :مشکل کویل ارور سوال .......................... اینجا میشه تاپیک مشکل کویل ارور و شما فقط یه بار پاسخ میدید اینجوری من نویی سریعتر به پاسخم میرسم و شما اذیت نمیشید ببخش اگر فضولی کردم بله ایشون بی تقصیرن ظاهرا تقصیر از ماست که باید طرح مجانی بذاریم تا ابد هم پشتیبانی کنیم آخرش چیزی هم بدهکار بشیم! شما اگر طراح سایت هستین بنده 15 ساله در سایتها و انجمنهای مختلف فعالیت دارم! تا حالا ندیدم برای هر موضوع جزئی مربوط به یک پروژه تاپیک مجزا ایجاد شده باشه! اینطور باشه که صدها تاپیک نیاز هست. بارها عرض کردم چیزی که به وضوح در راهنما قید شده حداقل بعنوان توصیه من طراح باید پذیرفته بشه. حالا کسی اگر نظر دیگری داشت اون دیگه توصیه من نیست! فایلهای صفحه اول هم مشکلی ندارن و توضیحات راهنما در این موارد جزئی کاملا واضح هست. مشکل ما اینه شما تازه تشریف آوردین در جریان مراحل کار نبودین. همون راهنما به تنهایی بارها اصلاح شده تا سوالات پر تکرار رو در کنار اپراتوری و سایر جزئیات پوشش بده. بنابراین بنده که مدتها وقت صرف نوشتن این اطلاعات کردم حق دارم توقع داشته باشم مرتبا سوال تکراری مطرح نشه! در مورد کویل ارور هم خوبه نوشتیم هر ایراد اساسی در مدار میتونه منجر به کویل ارور بشه! کویل ارور یعنی یا لوپ مشکل داره یا بخش اعظم مدار شامل بسیاری از قطعات میتونه مساله داشته باشه. حالا کسی یک اتصالی یا قطعی کوچک در جایی از مدار داره بنظر شما باید در تاپیک مخصوصی توضیح بدیم چطور لحیم کاری کنین که چنین مشکلی پیش نیاد؟! از این گذشته بیشتر سوالات رو که در هر صورت من باید پاسخ بدم! پس هر طوری هم باشه آخرش اذیت بیهوده برای ماست اون هم بدلیل بی حوصلگی یا عدم دقت کافی یا نداشتن دانش حتی در حد مونتاژ یک مدار ساده توسط دوستان! حالا این داستان ما در اینجاست ولی از سوی دیگه اون کسانی که وارد تر هستن و سوالی نمیکنن اکثرا تبدیل به فروشنده شدن و از حاصل تلاش ما سودجویی میکنن و بعضا پشت ما حرف نامربوط هم میزنن! اون کسی هم که از دستگاه جواب میگیره و به موفقیت بزرگی میرسه که کلا ناپدید میشه و پشت سر خودش رو هم نگاه نمیکنه! حالا شما جای من باشین چه برخوردی میکنین؟!
|
سه شنبه 20 شهریور1396 - 2:56am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

Nima1234 نوشته است: مرسی استاد حمید عزیز من راهنما رو کامل خونم و نزدیک به 1000 صفحه از سایت رو مطالعه کردم چون دیدم اکثر دوستان سیم افشان استفاده کردن و راحت تر پیدا میشه گفتم شاید تفاوت انچنانی نداشته باشن چند ماه استاد مطالب رومیخونم چشم سوال تکراری ممنوع ولی دستت طلا عجب مداری طراحی کردی عالیه اگر راهنما رو خوندین که مشخصات کویلهای پیشنهادی واضح هست. در پست اول ذکر کردم در صورت مطالعه دقیق راهنما نیازی به مطالعه ادامه تاپیک نیست چون بخوبی میدونم امکان اینکه کسی بخواد حتی چند صد صفحه یک تاپیک رو بخونه تا به جواب مطلوب برسه عملا وجود نداره! صفحاتی هم که شما مطالعه کردین مربوط به اوایل کار بوده که دوستان به سلیقه خودشون آزمون و خطاهایی داشتن. ولی مطلبی که من در راهنما نوشتم و تاریخش هم مشخصه توصیه نهایی ماست. سیم افشان بدلیل ظرفیت خازنی بالا اصولا مناسب استفاده در هیچ نوع سیم پیچی نیست همونطور که در سیم پیچهای رادیویی یا ترانس ها هم چنین چیزی مشاهده نمیکنین! تنها شاید سیم لیتز مناسب تر از لاکی باشه که در بازار ایران یافت نمیشه و بعلاوه بسیار گرانتر و کار باهاش هم مشکل تر هست. پس همیشه در ساخت هر سیم پیچی باید اولویت شما به استفاده از سیم لاکی باشه. اگر هم در فریم های بزرگ از سیم افشان استفاده میکنیم صرفا بلحاظ تاشو بودن فریمها و امکان خم شدن مکرر سیم بدون احتمال شکستگی هست. این انعطاف پذیری در سیم لاکی وجود نداره و لذا در فریمهای تاشو نمیتونیم از سیم لاکی یا هر نوع سیم مفتولی دیگه استفاده کنیم. ممنون از شما. 
|
سه شنبه 20 شهریور1396 - 3:04am |
|
 |
Nima1234
|
دقیقا درست میگید استاد حمید عزیز من معذرت میخوام سوال من به جا نبوده دستگاهی که طراحی کردید بی نقص و عالیه منچند وقته دنبال میکنم اما ثبت نام نکرده بودم قبلا دستگاه رو درست کردم اما ورژن فایل 3.35 نبود و لوپمم زیاد کیفیت نداشت اما تو عمق پنجاه یه انگشتر و یه شونف پیدا کردم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 20 شهریور1396 - 3:20am |
|
 |
Nima1234
|
ولی دوستان الان دوباره مونتاژ کردم فقط مونده لوپ و با ورژن جدید کار نکردم به امید خدا دستگاه که راه افتاد و تنظیماتشو فول شدم میرم برا کاوش این ها همه زحمات استاد حمید عزیز هست که من بتونم یه دستگاه عالی داشته باشم
|
سه شنبه 20 شهریور1396 - 3:23am |
|
 |
Nima1234
|
دوستان عزیز و گل هر کس قطعه اصل و با کیفیت با بهترین مارک میخواد حسین اقا دارن قیمت ها هم عالیه میتونید برید تلگرام حسین اقا
Hosseinmm3@
|
سه شنبه 21 شهریور1396 - 5:31am |
|
 |
|