نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. 1- در مورد صدا ترانزیستور 337 و مقاومتهای 16 و 17 و 18 و خازن 17 رو بررسی کنین. 2- گفتیم کویل ارور به خیلی قطعات ربط پیدا میکنه و تقریبا هر ایراد اساسی در مدار میتونه منجر به خطای لوپ بشه. ضمن اینکه لوپ شما هم کیفیت مناسبی نداره.
|
شنبه 18 شهریور1396 - 6:30pm |
|
 |
شیرعلی
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید، یکسری میگن قفل فلزجو فول را شکستن وبرای خودشون بازاری درست کردن فیلم هم ازش ارائه دادن
مهندس نسخه فول چه فرقی با دمو داره بدون در نظر گرفتن 300بار ایا روی ثباتش کار شده؟؟؟
|
شنبه 18 شهریور1396 - 8:33pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

نسخه فول فرق فنی خاصی با نسخه عمومی نداره اما مراحل ساخت کل دستگاه توسط آقا مجتبی تقریبا بطور کامل زیر نظر بنده بوده و از این حیث به اعتقاد من بالاترین سطح رعایت انواع ریزه کاری در ساخت یک فلزیاب درش اجرا شده. باز هم عرض میکنم ساخت هر فلزیابی فارغ از طرح و نقشه اون دهها ریزه کاری داره که عدم رعایت برخی از اونها فلزیاب رو کلا از کارایی مناسب دور میکنه. بارها ادعا های مختلفی در خصوص شکستن قفل یا کپی برداری یا تغییر در فلزیاب فلزجو مطرح شده. این مسائل واقعا به بنده ربطی نداره! ممکنه هر روز کسی چنین مسائلی مطرح کنه و لزومی نداره که من تک تک این موارد رو بررسی یا رد کنم! موضوع اصلی اینه که این طرح متعلق به بنده و مربوط به همینجاست و جز نکاتی که بنده عرض میکنم چیزی مورد تایید نیست و به اصل طرح فلزجو هم ربطی نداره. این دوستان هم هر ادعایی دارن بهتره طرح خودشون رو ارائه بدن. اما اسم و برند فلزجو صرفا مربوط به ماست و ربطی به دیگران نداره! اصل داستان همون چیزی هست که اینجا ارائه شده و تنها محصول تجاری مورد تایید در این زمینه هم توسط آقا مجتبی عرضه میشه. وانگهی اون که دستگاههای مینلب هست تقلبی یا کپیش در بازار موجوده و کیفیت کارش هم در برابر نسخه اصلی مشخصه. در مورد فلزجو هم فرقی نمیکنه! حالا شما اگر بخواین فلزیاب مینلب بخرین سراغ اصلش میرین یا تقلبیش؟!
|
شنبه 18 شهریور1396 - 8:56pm |
|
 |
milad1230
|
درود استاد حمید عزیز و دوستان گل دومین کیت هم مونتاژ کردم با بهترین کیفیت و بهترین قطعات اصلی فقط مونده پیچیدن سیم قاب لوپ پنجاه و یک هم اماده کردم با تشکر از استاد حمید در عین ساده بودن مدار بالاترین کیفیت و برد رو داره بهترین فلزیاب پالسی که باهاش کار کردم در حد gpxو لورنز واقعا دستت درد نکنه استاد حمید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 18 شهریور1396 - 2:00am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام آقای میلاد عزیز سلام احسنت مدار بسیار زیبایی ساختید که برای بنده خیلی آشناست این قطعات ماله حسین آقای گل هست که انصافا هم قطعاتشون عالیه در بین فروشگاه های اینترنتی که خیلی ها میشناسن قطعات حسین آقا اصلا قابل مقایسه نیست و کیفیت بالایی دارن ، عرض کنم که قدرت عمق زنی بالای فلزجو در زیر خاک با جی پی قابل مقایسه نیست و فلزجو حدود 2 برابر جی پی 5000 برد داره و عمق بیشتری میزنه ، ولی تفکیک جی پی رد خور نداره که خیلی دقت بیشتری داره ،حتی در عمق ! از این نظر تفاوت هایی دارن که کاملا مشهوده ! که خوب اونهم به خاطر ساختار مدار وی ال اف و پالسی هست ! در مورد اون مقاومتهای 390 اهم روی مدارتون بنده شنیدم که میگن 2 وات فشرده هست که اندازه مقاومت مقداری کوچیک هست ، نمیدونم همچین چیزی هست یا نه ؟ و عملکردش چطوره ؟! بیشتر به مقاومت های 1/8 وات شباهت داره ؛ مهندس حمید عزیز لطفاً همراهی بفرمائید ؟ 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 19 شهریور1396 - 8:04am |
|
 |
CCcall
کاربر حرفه ای
|
milad1230 نوشته است: درود استاد حمید عزیز و دوستان گل دومین کیت هم مونتاژ کردم با بهترین کیفیت و بهترین قطعات اصلی فقط مونده پیچیدن سیم قاب لوپ پنجاه و یک هم اماده کردم با تشکر از استاد حمید در عین ساده بودن مدار بالاترین کیفیت و برد رو داره بهترین فلزیاب پالسی که باهاش کار کردم در حد gpxو لورنز واقعا دستت درد نکنه استاد حمید دوست عزیز این فیبرو حسین مونتاژ کرده و عین همین عکس در کانالش موجوده.حالا اگه شما همین فیبر مونتاژ شده رو ازشون خرید کردین اون یه حرف دیگس. 
|
یکشنبه 19 شهریور1396 - 2:49pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

مهدی نوشته است: با سلام آقای میلاد عزیز سلام احسنت مدار بسیار زیبایی ساختید که برای بنده خیلی آشناست این قطعات ماله حسین آقای گل هست که انصافا هم قطعاتشون عالیه در بین فروشگاه های اینترنتی که خیلی ها میشناسن قطعات حسین آقا اصلا قابل مقایسه نیست و کیفیت بالایی دارن ، عرض کنم که قدرت عمق زنی بالای فلزجو در زیر خاک با جی پی قابل مقایسه نیست و فلزجو حدود 2 برابر جی پی 5000 برد داره و عمق بیشتری میزنه ، ولی تفکیک جی پی رد خور نداره که خیلی دقت بیشتری داره ،حتی در عمق ! از این نظر تفاوت هایی دارن که کاملا مشهوده ! که خوب اونهم به خاطر ساختار مدار وی ال اف و پالسی هست ! در مورد اون مقاومتهای 390 اهم روی مدارتون بنده شنیدم که میگن 2 وات فشرده هست که اندازه مقاومت مقداری کوچیک هست ، نمیدونم همچین چیزی هست یا نه ؟ و عملکردش چطوره ؟! بیشتر به مقاومت های 1/8 وات شباهت داره ؛ مهندس حمید عزیز لطفاً همراهی بفرمائید ؟  در مطلب شما ابتدا باید این رو تصحیح کنم که دستگاههای سری جی پی و جی پی ایکس مینلب همگی از نوع پالسی هستن کما اینکه فقط در سیستمهای پالسی هست که هم لوپ مونو و هم لوپ دابل قابل استفادست درحالیکه در فلزیاب های وی ال اف فقط لوپ دابل امکان استفاده داره. این مطلب رو بارها در بخشهای مختلف انجمن عرض کردیم. علاوه بر این نه تنها برد سنس فلزجو از دستگاههای مینلب بیشتره بلکه برد تفکیکش اختلاف بیشتری نسبت به سیستمهای مینلب داره! از حیث دقت تفکیک هم چون از الگوریتم مشابهی استفاده شده تفاوتی وجود نداره. ضمن اینکه در مدلهای واقعی وی ال اف هم فقط برای فلزات کوچک تفکیک بهتری وجود داره وگرنه برای تشخیص آهن از غیر آهن برای فلزات بزرگ خطای وی ال اف ها بیشتر هست. مقاومتهای 390 اهمی که دوستمون استفاده کردن بنظر ابعاد مقاومت 1 وات معمولی رو داره. مقاومت یک هشتم که کوچکتر از یک چهارم و در اندازه دیود 4148 هست! بحث ما در اینجا وات واقعی مقاومت نیست چرا که حتی مقاومت 1 وات هم روی این مدار جواب میده و نمیسوزه. بحث ما بیشتر پایداری حرارتی هست. مقاومتهای فشرده وجود دارن و مثلا مقاومت فشرده 2 وات بشرطی که واقعی باشه میتونه همون توانی رو تحمل کنه که مقاومت 2 وات معمولی تحمل میکنه. اما طبق قوانین فیزیک درجه دما یکسان نخواهد بود! شما اگر چند ژول انرژی حرارتی رو روی سر سوزنی متمرکز کنین درجه دمای بالایی ایجاد میشه در حالیکه اگر همون میزان انرژی حرارتی رو روی یک سطح وسیع پخش کنین دما افزایش محسوسی پیدا نمیکنه! این همون قاعده ساده ای هست که هیت سینکها و خنک کننده ها بر اساس اون عمل میکنن. بنابراین دمای مقاومت فشرده 2 وات بلحاظ کوچکتر بودن نسبت به نوع معمولی 2 وات بیشتر خواهد بود و چیزی که برای ما مهمه اینه که آیا در این شرایط پایداری حرارتی مناسب وجود داره یا خیر؟ برای تشخیص این مساله بهتره مقاومت رو در دمای عادی با اهم متر اندازه گرفت و سپس با چیزی مثل فندک از فاصله چند سانتی مقاومت رو گرم کرد تا داغ بشه و بلافاصله مجددا مقاومت رو اندازه گرفت. اگر تغییر مقاومت 390 اهم به میزان حدود 1 اهم بیشتر نباشه نشون میده مقاومت پایداری حرارتی عالی داره و برای کار ما کاملا مناسبه. اگر در حدود 5 اهم تغییر مقدار داشت در حد مقاومتهای معمولی هست و زیاد اشکال نداره. اما اگر بیش از این تغییر داشت دیگه مناسب نیست. در نظر داشته باشین در این تست برخی مقاومتهای 5 درصد بهتر از 1 درصد خودشون رو نشون میدن! بنابراین درصد خطای مقاومت الزاما بمعنی پایدار تر بودنش نیست.
|
یکشنبه 19 شهریور1396 - 3:37pm |
|
 |
orkobon
|
یا سلام خدمت مهندس حمید و دوستان بزرگوار یه کابل هست 7*1.5 که عکسش رو ارسال می کنم می خوام بدونم برای کویل دو متری مناسب هست یا نه ؟؟؟ ممنونم http://uupload.ir/files/gm0_photo_2017- ... -28-34.jpgالبته این عکس رو قبلا هم تو انجمن دیده بودم . می خوام بدونم برای کویل دو متری مناسب هست یا نه ؟؟؟ یه سوال دیگه من یه لوپ 45 درست کردم با قطر داخلی 41.5 و با 20 دور سیم 0.7 دیلی اتومات شده 21 ولی اعادا سه گانه 320 715 و 801 شده که عدد اول یه کم بالاست مشکل ایجاد میکنه ؟؟؟ ممنونم
قبل از اینکه نا امید بشی یک بار دیگه امتحان کن .
|
یکشنبه 19 شهریور1396 - 5:48pm |
|
 |
milad1230
|
درود دوستان عزیز مقاومت ها 2وات 0/1 درصد المانی هستن و تمامی قطعات اصل رو از حسین اقا تهیه کردم دقیقا همون عکسی که تو تلگرام هست رو بهشون گفتم همون فطعات رو بفرستن
|
یکشنبه 19 شهریور1396 - 7:13pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
orkobon نوشته است: یا سلام خدمت مهندس حمید و دوستان بزرگوار یه کابل هست 7*1.5 که عکسش رو ارسال می کنم می خوام بدونم برای کویل دو متری مناسب هست یا نه ؟؟؟ ممنونم http://uupload.ir/files/gm0_photo_2017- ... -28-34.jpgالبته این عکس رو قبلا هم تو انجمن دیده بودم . می خوام بدونم برای کویل دو متری مناسب هست یا نه ؟؟؟ یه سوال دیگه من یه لوپ 45 درست کردم با قطر داخلی 41.5 و با 20 دور سیم 0.7 دیلی اتومات شده 21 ولی اعادا سه گانه 320 715 و 801 شده که عدد اول یه کم بالاست مشکل ایجاد میکنه ؟؟؟ ممنونم این نوعی کابل فرمان هست که توضیح دادیم هر چند قابل استفادست ولی نمیتونه بهترین انتخاب باشه. مشخصات لوپ 45 شما و دیلی و اعداد 3 گانه اون کاملا درست هستن. عرض کردیم اعداد دقیق بهیچ وجه مد نظر نیست.
|
یکشنبه 19 شهریور1396 - 7:28pm |
|
 |
|