نویسنده |
پیغام |
iran eslami
کاربر فعال
|
سلام .من در ابتدا آیسی رو گذاشتم .اون شمارشی که میاد اشتباهی دیر اوکی زدم الان تو صفحه هیچی معلوم نیست .دوستان راه کارشون چی هست واسه این مشکل 
|
پنج شنبه 15 شهریور1396 - 12:19am |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1912 محل اقامت: کوردستان
|
متاسفانه شما در لحظه ای اوکی رو زدید که چیزی روی صفحه دیده نشده و فرض بر این است که شما چیزی مشاهده کرده اید و قبول کردید باید میکرو را مجددا با فیوز بیت مربوط به ریست تنظیمات پروگرام کنین و اینبار برای بار اول که روشن کردید ، صبر کنید تا نوشته ها را بخوبی ببینید ، بعد اوکی را بزنید عجله نکنید و صبر کنید تا چند بار شمارش تموم بشه و از اول شروع بشه . اینجوری معلوم میشه که روی چه عددی ، وضوح بهتری دارید ، اونوقت اوکی رو بزنید بعدا با تنظیم کنتراست در منو ، میتونید وضوح را بهتر کنید .
لا اله الا هو
|
پنج شنبه 15 شهریور1396 - 12:37am |
|
 |
asad135959
کاربر حرفه ای
|
سلام بر همگی خسته نباشید فلزجویی که دارمو خودم ساختم ازش راضیم خدایی, ولی یکی از دوستام از اقا مجتبی خرید کرده فلزجو رو که خیلی از دسگاه من از نطر ثبات بهتره,اصلا جیکش در نمیاد,خوب اونم دلیلش اینکه بحرحال یه استاد ساخته,ولوپ اصولی شیلد,غیره کرده با تشکر از استاد مجتبی خسته نباشید
|
پنج شنبه 15 شهریور1396 - 12:45am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام بله آقا مجتبی کار مونتاژش عالیه و همچنین دقت خوب در نوع قطعه و وقت گذاشتن برای تست قطعات و استفاده از بهترین رنج عددی قطعه و همچنین در نظر گرفتن عملکرد انواع قطعات مشابه ! که این موضوع خودش نیاز به کارشناسی داره ، البته مهندس حمید تمام و کمال پشت ایشون هست از نظر همفکری در کیفیت قطعات و سنجش کمی و کیفی قطعات و همچنین لوپ که سنسور اصلی یک فلزیاب هست و باید با کارشناسی اصولی ساخته بشه ، آقا مجتبی خیلی خوب و اصولی تا حد ممکن دستگاه رو ساخته و انصافاً هم هرکسی توان خرید رو داره از ایشون بخره که ضرر نخواهد کرد !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 16 شهریور1396 - 8:27am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
mhmd007 نوشته است: es9 نوشته است: سلام دوستان لینک زیر رو ببینین چیست آیا؟ فزیاب انجمن اینه یا این فلزیاب انجمنه؟؟؟؟؟ http://b2n.ir/76773خود طرف هم گفته این فلزیاب رو از اینجا کپی زده . بعید میدونم کیفیت محصول مجتبی رو داشته باشه بله به هیچ وجهی کیفیت دستگاه مجتبی رو نخواهد داشت ! قطعات و لوازم مجتبی گلچین شده هست و انصافاً عملکرد خوبی داره ! دوستان بنده بابت این حرفهای که میزنم هیچ نفعی از طرف مجتبی ندارم و نیازی هم ندارم ، حتی یک فقط کابل لوپ 2 در 2 بدون کانکتور و بدون لوله هم از ایشون 200 هزارتومن خریدم ! ولی کاری که زحمت و دقت شبانه روزی براش گذاشته شده و عالی داره جواب میده در بین دست سازها باید هم تعریف و تمجید بشه چون بسیار عملکرد دستگاه مجتبی عالیه !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 16 شهریور1396 - 8:32am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: جالبه که گفته بدون محدودیت 300 بار ، معلوم هم نیست درست باشه یا نه ، به هرحال برای مصرف کننده واقعی که بتونه خودش مونتاژ و پروگرام کنه همین 300 بار هم خیلی عالیه ! بنده که از اولین کسانی بودم مدار رو ساختم و اینهمه تست کردم هنوز یک بار هم 300 بار مدار تمام نشده ! مدار خالی رو میده 680 تومن !!! اصل و اساس کیفیت و دقت در این مدار کیفیت ساخت لوپ و آی سی 357 یا 157 هست دوست عزیز این شخص کلا بیسواده تو گروه خودشون رفتم ازش در مورد طبقه تقویت سوال کردم.ایشون نمی دونه اصلا طبقه تقویت چی چی هست.به من گفت فقط میتونم برنامه بنویسم که اونم اصلا معلوم نیست.این سوالات من تو عمومی بود که در حضور دوستان همون گروه ازش سوال کردم دوستانی که انجا بودند شاهد هستند.و حتی ایشان رو دعوت کردم بیاد این گروه مدار رو تحلیل کنیم.خوب وقتی کسی که ندونه طبقه تقویت کارش چیه و یا طبقه اوسیلاتوچیه انوقت چه انتظاری از ایشان دارید؟!!!
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 16 شهریور1396 - 1:53pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
اگه حرف من رو باور ندارید برید بپرسید اصلا ماسفت به چه صورت عمل میکنه؟!!! 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 16 شهریور1396 - 1:56pm |
|
 |
orkobon
|
با سلام خدمت دوستان بزرگوار و مهندس عزیز یه کویل یک متری درست کردم با 10 دور سیم افشان 1 که دیلی 19 شده و سینی 30 سانتی گرد رو تو 2 متر سنس میکنه اعداد سه گانه 260 678 786 هست . تو حیاط خانه فضای باز امتحان کردم . می خوام بدونم اگه بخوام دیلی بیشتر بشه چند دور دیگه باید سیم اضافه کنم . ایا با باالا رفتن دیلی اتومات برد اضافه میشه .؟؟
قبل از اینکه نا امید بشی یک بار دیگه امتحان کن .
|
پنج شنبه 16 شهریور1396 - 4:54pm |
|
 |
mohammad22
کاربر حرفه ای
|
سلام دیلی , اعداد وبرد شما خوبه نیازی نیست تعداد دور لوپ رو تغییر بدین. اگه دستگاه رو به کوه وبیابون ببرین اندکی هم برد شما زیاد میشه. با بالا بردن دیلی اتو هم برد زیاد نیمشه.
|
پنج شنبه 16 شهریور1396 - 7:43pm |
|
 |
ruby199623
|
حمید نوشته است: ruby199623 نوشته است: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مهندس مدارم تا قیل از اینکه لوپ رو بهش وصل کنم کار میکنه اما بمحض اینکه لوپ رو بهش وصل میکنم صفحه lcd میپره و رگولاتور 12 سریع داغ میشه همون طور که فرمودین bs170 رو عوض کردم ولی درست نشد الان چی دستور میفرمایین ؟ از یه مارک دیگه bs استفاده کنم یا کار دیگه ای بکنم ممنون. این مشکل معمولا از BS170 هست. اگر امکانش رو دارین مارک دیگری بگیرین یا از شماره 2N7000 استفاده کنین که البته جهت نصبش برعکس BS170 هست. سلام مهندس Bs170 رو که عوض کردم مدارم درست شد ممنون از راهنماییتون فقط یه مشکلی که هست اینه که دیلی اوتومات رو 13 میاد و اعداد سه گانه به صورت 790 690 450 هست به نظرتون مشکل از چیه؟( Lf357 هم اصله )
|
پنج شنبه 16 شهریور1396 - 8:26pm |
|
 |
|