انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 17 خرداد1404 - 6:32pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2314 , 2315 , 2316 , 2317 , 2318 , 2319 , 2320 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس ممنون بابت رمز ورود
میخواستم تشکر کنم بابت شاهکارتون مهندس جان
اولین موفقیت من با فلزجو تو 2/20 با لوپ ١متری بود

بازم ممنون از زحمات شما

سه شنبه 14 شهریور1396 - 10:37pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. خیلی ممنون. ایشالا همیشه موفق باشین. @};-

چهارشنبه 14 شهریور1396 - 1:51am
مدیر سایت
مدیر سایت

Milad.N نوشته است:
دورود بر شما مهندس حمید عزیز و بزرگوار
بازم ازتون تشکرمیکنم بابت سیستمی که طراحی کردید ، چندشب پیش توی بیابون ، با لوپ 1.5*1.5 با حساسیت 19 و دیلی 40 و فرکانس 100 و پالس واید 200 و گراند 3 اسپید 7 ، با چنان دقت و بی صدایی کار میکرد که گاهی اوقات شک میکردم نکنه سیستم خاموشه !!!!!!
تازه ، نوسانات جزیی لوپ هم هیچ تاثیری روی سیستم نمیزاشت . واقعا" دمتون گرم ....
باورکنید به محض روشن شدن دستگاه بعد از چند ثانیه نوسانات انتگرال روی 3-4 رقم ثابت میشد و دستگاه با ثبات کامل کار میکرد . خداروشکر
بازم متشکر بابت این طرحتون
مهندس حمید گرامی @};- @};- @};-

با سلام
احسنت به شما معلومه که سیستم و لوپ رو بخوبی درآوردید :-BD بله واقعاً طرح بسیار ارزشمندی هست و اگر جایی بار واقعی باشه با لوپ 1 متری حتی تا عمق 4 متری هم برای یک فلز 40 سانتی با فرکانس 100 و پهنای پالس 200 و دیلی دستی 40 و گراند خاموش به خوبی و قدرت سیستم خواهد زد ! شکی درش نیست . که جای تشکر قدردانی و چندیدن و چندین بار از مهندس حمید بزرگوار خواهد داشت :-BD :YMPEACE: @};- فقط دوستان کانکتور یک نقطه ی حساس هست که باید خوب محکم باشه و موقع کار شل نباشه چون ممکنه با تکانهای جزئی که در کار پیش میاد موجب کوئل ارور بشه .

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 15 شهریور1396 - 7:11am
مدیر سایت
مدیر سایت

asad135959 نوشته است:
سلام مهندس ممنون بابت رمز ورود
میخواستم تشکر کنم بابت شاهکارتون مهندس جان
اولین موفقیت من با فلزجو تو 2/20 با لوپ ١متری بود

بازم ممنون از زحمات شما

با سلام
لطفا در بخش اپراتوری نقطه زن فلزجو تجربه این کارتون رو بفرمائید دوستان استفاده کنن ،( تنظیمات و شرح سنس در مکان ) :-BD @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 15 شهریور1396 - 7:13am
مدیر سایت
مدیر سایت

zanlog نوشته است:
با سلام
قدرتِ سیستم طراحی مهندس در رابط کاربری آسان و دامنه تغییرات مناسب برای چندین عامل سنسِ
دست مهندس درد نکنه
منی که اولین باره دارم با یه سیستم کار میکنم دستم برای شرایط مختلف زمین بازه که نشان از هوش بالای طراحشه.
ولی با این حال میتونه این سیستم حتی بهتر و با قدرت بیشتر (با کمی تغییر بنا به صلاحدید) کار کنه که اونم با نظرات کاربران و صد البته نظر مهندس میسّر میشه.

با سلام
سپاس ار شما ، ولی اگر انشاا... شما فلزی رو در عمق خاصی از زمین سنس کنید متوجه قدرت سنس دستگاه خواهید شد که هیچ نیازی به تقویت نخواهد داشت ! قدرت نفوذ فرکانسی در این دستگاه بقدری میزان و عالی هست که اگر واقعا فلزی زیر خاک باشه با توجه به لوپ مورد نظر و اندازه منطقی فلز در عمق خوبی با قدرت و سرعت بالا سنس خواهد شد ! این مورد توسط اپراتوران حرفه ای و قدیمی بارها اعلام شده که حتی از لورنز هم پیشی گرفته این دستگاه ! فقط نیاز به تمرین در خاک داره تا با تنظیمات و عملکرد سیستم بهتر آشنا بشید . موفق باشید @};- :YMPEACE:

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 15 شهریور1396 - 7:17am

سلام دوستان
لینک زیر رو ببینین
چیست آیا؟
فزیاب انجمن اینه یا این فلزیاب انجمنه؟؟؟؟؟

http://b2n.ir/76773

چهارشنبه 15 شهریور1396 - 10:30am
مدیر سایت
مدیر سایت

جالبه که گفته بدون محدودیت 300 بار ، معلوم هم نیست درست باشه یا نه ، به هرحال برای مصرف کننده واقعی که بتونه خودش مونتاژ و پروگرام کنه همین 300 بار هم خیلی عالیه ! بنده که از اولین کسانی بودم مدار رو ساختم و اینهمه تست کردم هنوز یک بار هم 300 بار مدار تمام نشده ! مدار خالی رو میده 680 تومن !!! اصل و اساس کیفیت و دقت در این مدار کیفیت ساخت لوپ و آی سی 357 یا 157 هست

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 15 شهریور1396 - 1:27pm

es9 نوشته است:
سلام دوستان
لینک زیر رو ببینین
چیست آیا؟
فزیاب انجمن اینه یا این فلزیاب انجمنه؟؟؟؟؟

http://b2n.ir/76773

خود طرف هم گفته این فلزیاب رو از اینجا کپی زده . بعید میدونم کیفیت محصول مجتبی رو داشته باشه

چهارشنبه 15 شهریور1396 - 7:16pm

با سلام خدمت مهندس عزیز و دوستان بزرگوار
مدار دوم خودم رو تازه درست کردم ولی متاسفانه یه مشکلی پیش اومده . وقتی مثبت باطری رو به مثبت مدار و منفی رو به منفی وصل کردم مشکلی نبود برای بار اول ok رو زدم وارد صفحه شد ولی وقتی جای این دو رو عوض می کنم مدار روشن نمیشه . ولی با مدار قبلی فرقی نمی کرد در هر صورت مدار روشن می شد . البته چون از سیم لحیم شماره بالا استفاده کردم لحیم کاریم زیاد خوب نشد . ایا ممکنه از یکی از فطعات باشه یا لحیم کاری ضعیف من .؟
ممنونم

قبل از اینکه نا امید بشی یک بار دیگه امتحان کن .

چهارشنبه 15 شهریور1396 - 7:58pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین!
دوست عزیز تمام مدارات الکترونیکی تنها با اتصال باطری در جهت صحیح مثبت و منفی روشن میشن! مگر اینکه قطعه ای مثل پل دیود در ورودی وجود داشته باشه که مدار رو از حالت قطبیت خارج کنه و جهت باطری اهمیت نداشته باشه. لذا در این مدار هم باید مثبت و منفی باطری رو درست وصل کنین و اگر اشتباه بزنین هیچ اتفاقی نمیفته جز اینکه مدار روشن نمیشه. در واقع مدار دارای دیود محافظ در برابر اتصال معکوس باطری هست.

چهارشنبه 15 شهریور1396 - 9:40pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2314 , 2315 , 2316 , 2317 , 2318 , 2319 , 2320 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 228 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure