انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 17 خرداد1404 - 8:38am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2313 , 2314 , 2315 , 2316 , 2317 , 2318 , 2319 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

سلام مهندس حمید دستگاه من به شدت بی ثبات شده حتی با حساسیت زیر ده نمیتونی تکونش بدی از رو زمین سریع بوق میزنه مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید

دوشنبه 13 شهریور1396 - 7:43am

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مهندس
مدارم تا قیل از اینکه لوپ رو بهش وصل کنم کار میکنه اما بمحض اینکه لوپ رو بهش وصل میکنم صفحه lcd میپره و رگولاتور 12 سریع داغ میشه همون طور که فرمودین bs170 رو عوض کردم ولی درست نشد الان چی دستور میفرمایین ؟ از یه مارک دیگه bs استفاده کنم یا کار دیگه ای بکنم

دوشنبه 13 شهریور1396 - 11:46am
مدیر کل
مدیر کل

sajadm2 نوشته است:
سپاسگزار از پاسخ شما
بله توضیحات کامله
مشکل از ال سی دی میتونه باشه خراب شده باشه؟
سیم ها مستقیم به بورد لحیم بهتره؟

خواهش میکنم.
مساله خرابی ال سی دی نیست! همونطور که در راهنما اشاره داشتم سیستم نور برخی ال سی دی ها تفاوت داره و ممکنه بلحاظ روشن نشدن نور در عین آبی بودن رنگ ال سی دی چیزی مشاهده نکنین در صورتیکه اگر ال سی دی سبز میگرفتین چنین احتمالی وجود نداشت! بهرحال توصیه میکنم از ال سی دی با پس زمینه سبز استفاده کنین. سیم کشی اگر درست باشه تاثیر دیگری در کارکرد ال سی دی نداره.

دوشنبه 13 شهریور1396 - 2:19pm
مدیر کل
مدیر کل

milad15695 نوشته است:
سلام مهندس حمید دستگاه من به شدت بی ثبات شده حتی با حساسیت زیر ده نمیتونی تکونش بدی از رو زمین سریع بوق میزنه مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید

احتمالا قطعه ای در مدار شما معیوب شده. این مشکل میتونه از معیوب شدن ماسفت ؛ مقاومتهای 2 وات ؛ دیودهای 4148 و بسیاری از خازنها ناشی بشه. در عین حال محکم بودن اتصالات کابل لوپ و خود لوپ رو با دقت بررسی کنین. در راهنما عرض کردم وقتی فلزیاب رو به سمت آسمان میگیرین و تکان میدین اصلا نباید بی ثباتی داشته باشین! وگرنه جایی از اسکلت یا اتصالات اشکال داره و باید برطرف بشه.

دوشنبه 13 شهریور1396 - 2:23pm
مدیر کل
مدیر کل

ruby199623 نوشته است:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مهندس
مدارم تا قیل از اینکه لوپ رو بهش وصل کنم کار میکنه اما بمحض اینکه لوپ رو بهش وصل میکنم صفحه lcd میپره و رگولاتور 12 سریع داغ میشه همون طور که فرمودین bs170 رو عوض کردم ولی درست نشد الان چی دستور میفرمایین ؟ از یه مارک دیگه bs استفاده کنم یا کار دیگه ای بکنم

ممنون.
این مشکل معمولا از BS170 هست. اگر امکانش رو دارین مارک دیگری بگیرین یا از شماره 2N7000 استفاده کنین که البته جهت نصبش برعکس BS170 هست.

دوشنبه 13 شهریور1396 - 2:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید عزیز
مهندس دستگاهی ک من مونتاژ کردم توی تست برد با لوپ یک متری سینی استیل ۳۰*۴۵ سانت رو با تنظیمات زیر توی عمق دو نیم متر با میتر ۴۰ سنس کرد ، یعنی اگه یه آدم قد بلندتر بود تا حدود ۳ متر مطمنن سنس میکرد،
فرکانس۳۰۰
پهنا۲۵۰
دیلی۴۰
حساسیت ۸ ( مجبور بودم حساسیت رو کم کنم تا دستگاه ثبات پیدا کنه چون فرکانس بالا بود)
گراند ۵
بقیه ی تنظیمات هم رو پیش فرض گذاشتم بمونه، البته دیلی اتومات رو ۲۱ شناسایی کرد ، ولی چون اعداد سه گانه کمی مشکل داره مجبورم ایرون رجکت رو روی ۲۹ بذارم تا تفکیک رو انجام بده. یه محوطه ی کوچیک رو هم دستگاه رو چرخوندم اینور و اونور ک میتر منفی و بوق اضافی نداشتم و ثبات دستگاه خیلی خوب بود.
حالا سوال من اینه ، چون من با این تنظیمات تونستم بیشترین برد رو بگیرم از این دستگاه با لوپ یک متری ، بنظرتون این تنظیماتی رو که گفتم رو میشه توی کاوش واقعی استفاده کرد؟! یا تنظیمات درستی نیستن؟!فقط کمی افزایش مصرف باتری داشتم.

دوشنبه 13 شهریور1396 - 11:38pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
اون سینی با فریم 1 متری تا 2.7 متر میتونه سنس بشه. لذا با توجه به اینکه میفرمایین در 2.4 متر با میتر 40 سنس شده برد خیلی خوب بوده.
در تنظیمات شما برای کاوش واقعی بهتره فرکانس 100 و گراند خاموش و حساسیت دور و بر 15 باشه تا نتیجه خوبی بدست بیاد. فرکانس بالا ممکنه در تست هوایی نتیجه بهتری بده ولی برای کار روی زمین برعکس هست. همینطور فرکانس بالا موجب بی ثباتی نمیشه بلکه بدلیل حرارت بیشتری که ماسفت و مقاومتهای 2 وات متحمل میشن باید بعد از تغییر فرکانس و عرض پالس حداقل 1-2 دقیقه صبر کنین تا دستگاه به ثبات برسه. در اون صورت نیازی به درجه حساسیت 8 نیست. کلا درجه حساسیت زیر 10 رو توصیه نمیکنم و تا الان هم در هیچ موردی برای دستگاه سالم نیاز نبوده حساسیت تا این حد کم تنظیم بشه. در نظر داشته باشین اگر از درجه حساسیت زیر 15 استفاده کردین خیلی بهتره گراند خاموش باشه.

سه شنبه 13 شهریور1396 - 2:02am

دورود بر شما مهندس حمید عزیز و بزرگوار
بازم ازتون تشکرمیکنم بابت سیستمی که طراحی کردید ، چندشب پیش توی بیابون ، با لوپ 1.5*1.5 با حساسیت 19 و دیلی 40 و فرکانس 100 و پالس واید 200 و گراند 3 اسپید 7 ، با چنان دقت و بی صدایی کار میکرد که گاهی اوقات شک میکردم نکنه سیستم خاموشه !!!!!!
تازه ، نوسانات جزیی لوپ هم هیچ تاثیری روی سیستم نمیزاشت . واقعا" دمتون گرم ....
باورکنید به محض روشن شدن دستگاه بعد از چند ثانیه نوسانات انتگرال روی 3-4 رقم ثابت میشد و دستگاه با ثبات کامل کار میکرد . خداروشکر
بازم متشکر بابت این طرحتون
مهندس حمید گرامی @};- @};- @};-

سه شنبه 14 شهریور1396 - 12:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام
قدرتِ سیستم طراحی مهندس در رابط کاربری آسان و دامنه تغییرات مناسب برای چندین عامل سنسِ
دست مهندس درد نکنه
منی که اولین باره دارم با یه سیستم کار میکنم دستم برای شرایط مختلف زمین بازه که نشان از هوش بالای طراحشه.
ولی با این حال میتونه این سیستم حتی بهتر و با قدرت بیشتر (با کمی تغییر بنا به صلاحدید) کار کنه که اونم با نظرات کاربران و صد البته نظر مهندس میسّر میشه.

سه شنبه 14 شهریور1396 - 1:25pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون از لطف شما. ایشالا موفق باشین. @};-

سه شنبه 14 شهریور1396 - 3:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2313 , 2314 , 2315 , 2316 , 2317 , 2318 , 2319 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 243 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure