انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 17 خرداد1404 - 8:38am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2312 , 2313 , 2314 , 2315 , 2316 , 2317 , 2318 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
mehdi.ah نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز ، عیدتون مبارک
مهندس میشه لطف کنید بگید چه قطعاتی در اعداد سه گانه دخیل هستن؟
دستگاهی ک مونتاژ کردم فاصله ی بین عدد دوم و سوم تقریبا صد هست ولی عدد اول زیادی زیاده مقدارش ،
بعد مهندس شما توی راهنما یه سری عمق زنی هایی به انواع لوپها معرفی کردین ، مثلا لوپ۴۵ سانت حداکثر برد ۲٫۴ متر ، این حداکثر بردی هست که میشه با بهترین تنظیمات در تست هوایی از دستگاه گرفت ، ولی تنظیماتی ک بشه باهاش کار کرد و توی یه محوطه ی مثلا ۲۰۰ متری چرخید و هدف پیدا کرد مطمنن نمیشه این تنظیمات رو اونقد حساس گذاشت تا این برد ۲٫۴ متری اوکی بشه پس مطمنن با تنظیماتی ک ادم انجام میده تا ثبات دستگاه بیشتر بشه عمق زنی دستگاه هم کمتر میشه ، مثلا موقع تست برد میشه حساسیت رو تا ۱۹ یا حتی ۲۰ هم بالا برد ولی مطمنن توی کاوش واقعی نمیشه ازین اعداد استفاده کرد و نهایتا میشه تا ۱۴-۱۵ بالا گذاشت ک این خودش با۵ت کاهش برد میشه ، بنظرت در شرایط عادی کاوش نه تست دستگاه ، عمق زنی لوپ های مختلف توی حداکثر بردشون چقده ؟؟!
مثلا برد لوپ ۳۰ و ۴۵ سانت و فریم ۱ متری بردشون در شرایط کاوش چقده؟!
مرسی مهندس عزیز از پاسخگوییتون

ممنون.
کیفیت لوپ و کابل لوپ و اصلی بودن آیسی 357 مهمترین موارد موثر روی اعداد هستن. زیاد بودن عدد اول معمولا در اثر حالت خازنی بالاست که میتونه از لوپ یا کابل لوپ باشه. اگر به توصیه های راهنما در این مورد دقت کنین مشکلی پیش نمیاد.
من برد نهایی رو روی درجه حساسیت 18 و برای فلزی به اندازه لوپ و از جنس مس در نظر میگیرم. مطلبی که شما فرمودین واضح هست و باید توجه کنین معتبر ترین شرکتهای تولید کننده فلزیاب هم جدول برد رو برای تست هوایی و با بهترین تنظیمات قید میکنن! در حالیکه ما حساسیت 20 رو ملاک قرار ندادیم. مثلا در دفترچه لورنز تست برد با دیلی 4 قید شده که عملا روی اکثر زمینها کسی با اون تنظیمات نمیتونه کاوش کنه! این مساله طبیعی هست و برای همه دستگاهها عمومیت داره. به همین دلیل عرض میکنم برد واقعی فلزیاب ها روی زمین تقریبا مشابه هم هست و البته فلزجو به لحاظ داشتن تنظیمات دقیق و کامل از نظر منطق یک فلزیاب پالسی شانس عمقزنی بیشتری در کاوش واقعی داره. در مورد درجه حساسیت هم توجه کنین درجات از نظر تفاوت برد بسیار نزدیک به هم هستن و با هر درجه کم شدن حساسیت چیزی حدود 2-3 درصد برد کم میشه. بنابراین درجه حساسیت 15 هم اصلا رقم کمی نیست و با برد نهایی بسیاری از مدارات فلزیاب دیگری که میبینین برابری میکنه! در این خصوص هم در راهنما کاملا توضیح دادم. نکته نهایی هم این هست که تقریبا هیچ دفینه واقعی وجود نداره که قویتر از همون فلز مشابه در تست هوایی سنس نشه!!! به این معنی که فلزات قدیمی مدفون در خاک بلحاظ اثر هاله بطور متوسط 1.5 برابر برد بیشتر از حد برد تست هوایی خودشون دارن. این واقعیت در کاوشهای متعدد توسط کاوشگران مختلف به اثبات رسیده. بنابراین نیازی نیست نگران این اعداد و ارقام باشین. اگر واقعا هدف درستی در رنج برد حدودی فلزیاب و لوپ مورد استفاده باشه مطمئن باشین سنس میشه. در واقع مشکل اصلی کاوشگران مکان نادرست و فاقد جنس با ارزش هست و در نهایت از سر نا امیدی گناه رو به گردن دستگاه مربوطه میندازن درحالیکه واضح هست در جایی که چیزی نیست با هیچ دستگاهی و تحت هیچ شرایطی چیز بدردبخوری از زمین در نمیاد چون وجود نداره!

با سلام
پیرو فرمایشات کاملا روشن و صحیح مهندس حمید باید عرض کنم که دوست عزیز آقای mehdi ah یک بشقاب مفرق گرد به قطر 20 سانت با حساسیت 12 هم در عمق 1/5 متری با لوپ 50 بخوبی سنس شده ! که با حساسیت 10 هم مقداری ضعیف تر سنس میشده ! مهم وجود فلز با حجم خوب و جنس لوپ و تنظیمات مدار هست . موفق باشید

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 11 شهریور1396 - 7:37am
مدیر کل
مدیر کل

Atroo نوشته است:
ممنون از پاسختون...من اونایی که فرمودین رو چک میکنم....یعنی مهندس نمیتونه اشکال از خازن ها یا کریستال باشه یا اینکه میکرو معیوب باشه یا فیوزبیت هاش درست پروگرم نشده باشه ؟

خواهش میکنم.
این مساله ربطی به خازنها یا فیوز بیت نداره و چون میکرو کار میکنه احتمالا به کریستال هم مربوط نمیشه.

شنبه 11 شهریور1396 - 12:20pm

حمید نوشته است:
ممنون. خسته نباشین.
دیلی 61 که مسلما مطلوب نیست و در این شرایط تفکیک هم درست کار نمیکنه. ابتدا باید دیلی لوپ رو درست کنین که زیر 30 در بیاد. علت هم میتونه نزدیکی لوپ به فلزات مزاحم در هنگام بالانس ؛ نامناسب بودن سیم لوپ یا کابل لوپ باشه. هر زمان دیلی لوپ و اعداد 3 گانه در رنج مطلوب قرار گرفت میتونین توقع کارکرد درست از بخش تفکیک داشته باشین. وگرنه تست تفکیک در شرایطی که گفتین فایده ای نداره. اگر به توضیحات راهنما توجه کنین تمام این موارد مفصلا قید شده.

ممنون از پاسختون مهندس حمید با توجه به راهنمایی شما من بنظرم رسید شایدمشکل از کانکتور فلزی باشه که روی جعبه نصب کردم ولی ی لوپ سی سانتی کت رو داخل منزل وصل کردم که دیلی رو 52شناخت بعدش بردم حیاط امتحان کردم که دیلی شد22وتفکیکم کارکرد وبرای لوپ60سانت هم داخل منزل 125و در حیاط 61شد ایا امکان داره نویز مغناطیسی موجود در اطراف داخل حیاط باعث دیلی بالا بشه چون فعلا امکان بیرون بردن وتست ندارم میپرسم ببخشید سوال تکراری بود

شنبه 11 شهریور1396 - 4:53pm

درود دوستان عزیز دوستان قاب پلاستیکی اماده که فقط سیم رو داخلش بزاریم کسی هست بفروشه یا فروشگاهی که اماده داشته باشه؟؟؟؟

شنبه 11 شهریور1396 - 5:10pm
مدیر کل
مدیر کل

sajjad sss نوشته است:

ممنون از پاسختون مهندس حمید با توجه به راهنمایی شما من بنظرم رسید شایدمشکل از کانکتور فلزی باشه که روی جعبه نصب کردم ولی ی لوپ سی سانتی کت رو داخل منزل وصل کردم که دیلی رو 52شناخت بعدش بردم حیاط امتحان کردم که دیلی شد22وتفکیکم کارکرد وبرای لوپ60سانت هم داخل منزل 125و در حیاط 61شد ایا امکان داره نویز مغناطیسی موجود در اطراف داخل حیاط باعث دیلی بالا بشه چون فعلا امکان بیرون بردن وتست ندارم میپرسم ببخشید سوال تکراری بود

بارها تاکید کردیم هنگام بالانس و تست لوپ نباید نزدیک به فلزات مزاحم باشه. با توجه به توضیحات شما بنظر میرسه در تست داخل منزل لوپ رو جایی گذاشتین که فلزی نزدیک به اون بوده. طبیعتا تمام فلزات مربوط به مصالح فلزی موجود در ساختمان که از دید شما مخفی هستن میتونن تاثیرگذار باشن. برای اینکه مطمئن بشین چنین مشکلی در محیط شما وجود نداره بهتره لوپ رو طوری قرار بدین که از کف و سقف و دیوارها تا حد زیادی فاصله داشته باشه و سپس بالانس کنین ببینین دیلی لوپ چند هست.
کانکتور فلزی هر چند مورد تایید نیست و مشکلات دیگری ایجاد میکنه که توضیح دادیم اما فکر نمیکنم به دیلی لوپ ربطی داشته باشه. نویز هم ربطی به دیلی لوپ نداره.

شنبه 11 شهریور1396 - 5:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
mehdi.ah نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز ، عیدتون مبارک
مهندس میشه لطف کنید بگید چه قطعاتی در اعداد سه گانه دخیل هستن؟
دستگاهی ک مونتاژ کردم فاصله ی بین عدد دوم و سوم تقریبا صد هست ولی عدد اول زیادی زیاده مقدارش ،
بعد مهندس شما توی راهنما یه سری عمق زنی هایی به انواع لوپها معرفی کردین ، مثلا لوپ۴۵ سانت حداکثر برد ۲٫۴ متر ، این حداکثر بردی هست که میشه با بهترین تنظیمات در تست هوایی از دستگاه گرفت ، ولی تنظیماتی ک بشه باهاش کار کرد و توی یه محوطه ی مثلا ۲۰۰ متری چرخید و هدف پیدا کرد مطمنن نمیشه این تنظیمات رو اونقد حساس گذاشت تا این برد ۲٫۴ متری اوکی بشه پس مطمنن با تنظیماتی ک ادم انجام میده تا ثبات دستگاه بیشتر بشه عمق زنی دستگاه هم کمتر میشه ، مثلا موقع تست برد میشه حساسیت رو تا ۱۹ یا حتی ۲۰ هم بالا برد ولی مطمنن توی کاوش واقعی نمیشه ازین اعداد استفاده کرد و نهایتا میشه تا ۱۴-۱۵ بالا گذاشت ک این خودش با۵ت کاهش برد میشه ، بنظرت در شرایط عادی کاوش نه تست دستگاه ، عمق زنی لوپ های مختلف توی حداکثر بردشون چقده ؟؟!
مثلا برد لوپ ۳۰ و ۴۵ سانت و فریم ۱ متری بردشون در شرایط کاوش چقده؟!
مرسی مهندس عزیز از پاسخگوییتون

ممنون.
کیفیت لوپ و کابل لوپ و اصلی بودن آیسی 357 مهمترین موارد موثر روی اعداد هستن. زیاد بودن عدد اول معمولا در اثر حالت خازنی بالاست که میتونه از لوپ یا کابل لوپ باشه. اگر به توصیه های راهنما در این مورد دقت کنین مشکلی پیش نمیاد.
من برد نهایی رو روی درجه حساسیت 18 و برای فلزی به اندازه لوپ و از جنس مس در نظر میگیرم. مطلبی که شما فرمودین واضح هست و باید توجه کنین معتبر ترین شرکتهای تولید کننده فلزیاب هم جدول برد رو برای تست هوایی و با بهترین تنظیمات قید میکنن! در حالیکه ما حساسیت 20 رو ملاک قرار ندادیم. مثلا در دفترچه لورنز تست برد با دیلی 4 قید شده که عملا روی اکثر زمینها کسی با اون تنظیمات نمیتونه کاوش کنه! این مساله طبیعی هست و برای همه دستگاهها عمومیت داره. به همین دلیل عرض میکنم برد واقعی فلزیاب ها روی زمین تقریبا مشابه هم هست و البته فلزجو به لحاظ داشتن تنظیمات دقیق و کامل از نظر منطق یک فلزیاب پالسی شانس عمقزنی بیشتری در کاوش واقعی داره. در مورد درجه حساسیت هم توجه کنین درجات از نظر تفاوت برد بسیار نزدیک به هم هستن و با هر درجه کم شدن حساسیت چیزی حدود 2-3 درصد برد کم میشه. بنابراین درجه حساسیت 15 هم اصلا رقم کمی نیست و با برد نهایی بسیاری از مدارات فلزیاب دیگری که میبینین برابری میکنه! در این خصوص هم در راهنما کاملا توضیح دادم. نکته نهایی هم این هست که تقریبا هیچ دفینه واقعی وجود نداره که قویتر از همون فلز مشابه در تست هوایی سنس نشه!!! به این معنی که فلزات قدیمی مدفون در خاک بلحاظ اثر هاله بطور متوسط 1.5 برابر برد بیشتر از حد برد تست هوایی خودشون دارن. این واقعیت در کاوشهای متعدد توسط کاوشگران مختلف به اثبات رسیده. بنابراین نیازی نیست نگران این اعداد و ارقام باشین. اگر واقعا هدف درستی در رنج برد حدودی فلزیاب و لوپ مورد استفاده باشه مطمئن باشین سنس میشه. در واقع مشکل اصلی کاوشگران مکان نادرست و فاقد جنس با ارزش هست و در نهایت از سر نا امیدی گناه رو به گردن دستگاه مربوطه میندازن درحالیکه واضح هست در جایی که چیزی نیست با هیچ دستگاهی و تحت هیچ شرایطی چیز بدردبخوری از زمین در نمیاد چون وجود نداره!

مرسی مهندس حمید عزیز و همچنین مدیر محترم سایت
مرسی از توضیحات مفصل و کامل تون، ایشالا در روز های آتی لوپ های مختلفی رو که موجود دارم در زمین کشاورزی اطراف تست میکنم و نتیجه ی بدست اومده رو اینجا اعلام میکنم
خیلی زحمت میکشید بی ریا جوابگو هستید واقعا دستتون درد نکنه و خسته نباشید @};-
با ین اوصاف دستگاه من الان فقط مشکل اعداد سه گانه داره ک تفکیک رو دچار مشکل کرده، بخصوص برای فریم یک متری. که حتی آیرون رجکت رو روی ۳۰ میذارم به زور تفکیک میکنه یعنی سنس باید بالای ۵۰۰ بیاد تا درست تفکیک کنه، گیر از ۳۵۷ هم فکر نکنم باشه چون سه تا همین قطعه رو دارم وا جابجاشون کردم که باز همین مشکل پابرجاست! #:-s :(

بازم تشکر میکنم ازتون مرسی واقعا

شنبه 11 شهریور1396 - 10:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

خسته نباشید
من وقتی روشن میکنم صدای بوق میده ال سی دی هم روشن میشه ولی هیچ تصویری نداره فقط صفحه ابی هست چن بار هم پروگرام زدم ولتاژها همه دقیق هستن
با پروگرامر هاتل برنامه ریختم
فیوز بیت هم اینجوری هست
http://uupload.ir/files/e2v9_photo_2017 ... -01-28.jpg
لطفا راهنمایی کنید
اتصالات ال سی دی هم چک شده
لطفا راهنمایی کنید

خدایا در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان

یکشنبه 12 شهریور1396 - 4:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
Atroo نوشته است:
ممنون از پاسختون...من اونایی که فرمودین رو چک میکنم....یعنی مهندس نمیتونه اشکال از خازن ها یا کریستال باشه یا اینکه میکرو معیوب باشه یا فیوزبیت هاش درست پروگرم نشده باشه ؟

خواهش میکنم.
این مساله ربطی به خازنها یا فیوز بیت نداره و چون میکرو کار میکنه احتمالا به کریستال هم مربوط نمیشه.

مهندس مشکلم حل شد.مشکل از فیوز بیت بود.چون موقع پروگرم کردن هنگام رایت فیوز بیت یه اخطار کوچیک میداد.من نادیده میگرفتم و پروگرم میکردم و تمام و کمال پروگرم میشد و وقتی میکرو رو مینداختم رو مدار اون مربع ها میومد رو صفحه... بازم پروگرم کردم و با هر بدبختی شده درست کردم و اخطاری نداد واسه فیوز بیت... انداختم رو مدار درست شد...یه دنیا ممنون حمید جان @};- .

یکشنبه 12 شهریور1396 - 6:04pm
مدیر کل
مدیر کل

sajadm2 نوشته است:
خسته نباشید
من وقتی روشن میکنم صدای بوق میده ال سی دی هم روشن میشه ولی هیچ تصویری نداره فقط صفحه ابی هست چن بار هم پروگرام زدم ولتاژها همه دقیق هستن
فیوز بیت هم اینجوری هست
لطفا راهنمایی کنید
لطفا راهنمایی کنید

به فلزجو خوش اومدین.
اگر تصویر فیوز بیت خودتون رو با لیست فیوز بیتهایی که در صفحه 8 راهنما شرح دادم مقایسه کنین متوجه میشین تفاوتهایی داره! فیوز بیتها رو باید دقیقا همون چیزی بذارین که ذکر شده. هر چند مشکل شما ممکنه ربطی به فیوز بیت نداشته باشه و مثلا از سیستم نور ال سی دی باشه. وقتی "تاکید" میکنیم از پروگرامر و برنامه پیشنهادی جهت پروگرام میکرو استفاده کنین یا عرض میکنیم "ترجیحا" از ال سی دی سبز استفاده کنین ؛ مطمئن باشین تجربیات زیادی پشت تک تک این عرایض نهفتست!

یکشنبه 12 شهریور1396 - 8:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
sajadm2 نوشته است:
خسته نباشید
فیوز بیت هم اینجوری هست
لطفا راهنمایی کنید
لطفا راهنمایی کنید

به فلزجو خوش اومدین.
اگر تصویر فیوز بیت خودتون رو با لیست فیوز بیتهایی که در صفحه 8 راهنما شرح دادم مقایسه کنین متوجه میشین تفاوتهایی داره! فیوز بیتها رو باید دقیقا همون چیزی بذارین که ذکر شده. هر چند مشکل شما ممکنه ربطی به فیوز بیت نداشته باشه و مثلا از سیستم نور ال سی دی باشه. وقتی "تاکید" میکنیم از پروگرامر و برنامه پیشنهادی جهت پروگرام میکرو استفاده کنین یا عرض میکنیم "ترجیحا" از ال سی دی سبز استفاده کنین ؛ مطمئن باشین تجربیات زیادی پشت تک تک این عرایض نهفتست!

سپاسگزار از پاسخ شما
بله توضیحات کامله
مشکل از ال سی دی میتونه باشه خراب شده باشه؟
سیم ها مستقیم به بورد لحیم بهتره؟

خدایا در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان

دوشنبه 12 شهریور1396 - 1:56am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2312 , 2313 , 2314 , 2315 , 2316 , 2317 , 2318 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 243 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure