Farshadh54 نوشته است:
پیوست:
_20170728_184733.JPG
سلام مهندس حمید وقتتون بخیر ،تو یه کانال تلگرامی یه بنده خدایی ادعا کرده که یه برنامه جدید برا فلزجو نوشته و اسمشو از فلز جو به طلا جو تغییر داده و یه توضیحات مبهم از تفکیک دستگاه ارایه میکنه هرکار کردم نتونستم فیلمشو دان کنم بخاطر همین چندتا عکس میزارم که ببینید و اگه لازم دونستید توضیحی ارایه بدید، سپاس
ممنون.
چند مطلب هست که خدمتتون عرض میکنم.
1- ادعا یا تصمیم برای نوشتن برنامه مجدد برای یک مدار وقتی معنی داره که مدار کامل و پیچیده و بسیار خاصی در اختیار باشه که بخش برنامه اون یا موجود نباشه یا ایرادی داشته باشه نه اینکه برای یک مدار ساده که هر کسی میتونه بسادگی مونتاژ کنه و بالای 99 درصد قابلیتهای خاص اون فقط به برنامه موجود بستگی داره تلاش بشه برنامه دیگری نوشته بشه!!! حالا اگر برای برنامه موجود تلاش میکردن مدار دیگری طراحی کنن بنظر من بیشتر با عقل جور در میومد.
2- اون 5 عددی که در تصویر دیده میشه از نظر من دارای توالی و رابطه منطقی و مشخصی نیست که بشه از اون نتیجه خاصی گرفت و حداقل من متوجه نشدم این اعداد بر چه مبنا و به چه صورتی محاسبه و نمایش داده شدن و هدف چی بوده. بهرحال شما اگر بصورت تصادفی هم از ADC مقدار بخونین ممکنه چنین اعدادی حاصل بشه. باید مشخص باشه چه کاری داره انجام میشه و چه برداشتی میشه از این اعداد داشت. بهرحال مطمئن باشین از نظر تفکیک کاری کامل تر از چیزی که در فلزیاب فلزجو انجام شده امکانپذیر نیست. کما اینکه در هیچ فلزیاب دیگری هم فراتر از این کاری انجام نشده.
3- کسی مثل بنده اگر چیزی طراحی میکنم حداقل از نظر دقت و وسواس در حدی هستم که حتی اگر به زبان انگلیسی مسلط نباشم محض احتیاط از دیکشنری کمک بگیرم تا کلماتی که روی ال سی دی نمایش میدم غلط املایی نداشته باشه! نه اینطوری که غلط املایی در کلمه انگلیسی ورژن و حتی املای فینگلیش طلاجو وجود داشته باشه! حالا چنین کسی چطور میتونه ادعای نوشتن برنامه بهتر رو داشته باشه؟! در واقع دقت و کیفیت کار از همین مسائل ساده و ابتدایی آغاز میشه و بعد به مسائل فنی مهمتر و پیچیده تر میرسیم. بقول معروف کسی که در جدول ضرب مشکل داشته باشه هرگز نمیتونه به تکنولوژی ساخت ماهواره برسه! قبلا عرض کردم از نظر برنامه نویسی هر کسی بتونه حداقل یک منوی مشابه فلزجو روی همین ال سی دی درست کنه تازه در آغاز واقعی راه طراحی برنامه ای مشابه قرار گرفته همونطور که ما در نسخه 1 برنامه فلزجو انجام دادیم!
4- بنظر من چنین تلاشهای نصفه و نیمه ای فقط به هدف بهره برداری از اسم و رسمی هست که فلزیاب پالسی فلزجو بدست آورده! وگرنه اگر کسی واقعا خودش رو دارای دانش و مهارت و در عین حال خلاقیت و سبک در کار طراحی بدونه اصلا نیاز به کمک گرفتن از اسم فلزجو و مشابه سازی نداره! میتونه از ابتدا مدار و برنامه رو با سلیقه و به اسم خودش طراحی کنه و تمام اعتبارش هم برای خودش باشه نه اینکه اگر هم به جایی رسید تا آخر زیر سایه اسم فلزجو باشه! این مطلبی که عرض کردم جنبه یک توصیه دوستانه برای همه کسانی رو داره که به نوعی دستی بر آتش دارن و مطمئنا به نفع خودشون هست وگرنه انجام کارهای اینچنینی اتفاقا بر اعتبار و معروفیت طرح فلزجو اضافه میکنه!