انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 خرداد1404 - 7:09am

پاسخ به موضوع  [ 27805 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2285 , 2286 , 2287 , 2288 , 2289 , 2290 , 2291 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت مهندس حمید گرامی

یه میکرو مال دوستم هست که چند بار خواسته برنامه فلزجو پروگرام کنه که متاسفانه موفق نشده من با برنامه اکسترم بورنر و با فیوز بیوتهای
F7,D1,FC
پروگرام کردم ولی متاسفانه ال سی دی دمو میزنه دوبار مجدد پروگرام کردم مراحل پروگرام کامل انجام میشه ولی باز دمو نشون میده بنظر دوستان مشکل از کجاست؟ اینم بگم که من با این پروگرامر مولتی اوار چندین میکرو پروگرام کردم و مشکلی نداشته
ضمنا کریستال خارجی در پروگرامر نصب کردم

یکشنبه 1 مرداد1396 - 9:40pm
مدیر کل
مدیر کل

عرض کردیم و در راهنما هم تاکید کردیم جهت ریست محدودیت استفاده و بر طرف شدن حالت دمو باید از فیوز بیت F7 - D9 - FC استفاده کنین. کلا همیشه با همین فیوز بیت پروگرام کنین تا مشکلی پیش نیاد.

یکشنبه 1 مرداد1396 - 10:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
عرض کردیم و در راهنما هم تاکید کردیم جهت ریست محدودیت استفاده و بر طرف شدن حالت دمو باید از فیوز بیت F7 - D9 - FC استفاده کنین. کلا همیشه با همین فیوز بیت پروگرام کنین تا مشکلی پیش نیاد.

سلام مهندس حمید عزیز ،استاد حمید علاوه بر میکرویی که گفتم دوتای دیگه از میکروها هم با این فیوزبیتها پروگرام شد ،خیلی ممنون از راهنماییتون . :ymapplause: :ymapplause: ^:)^ ^:)^

یکشنبه 1 مرداد1396 - 11:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس جان جواب منو ندادید,خوبه با این تستی که گرفتم بنظرتون

یکشنبه 1 مرداد1396 - 11:49pm
مدیر کل
مدیر کل

asad135959 نوشته است:
با عرض سلام خدمت مهندس عزیز
دسگاه جدیدم به لطف شما اماده شد,وخیلی,عالی
تست سکه 25 تومانی دورنگ با لوپ 25 معمولی گرد, در38
فیبر مسی7/7 بالوپ 25 در55
.تو دسگاه قبلیم چند تا مقاومت اشتباهی زده بودم مثلا,1/8 کیلو رو 18 کیلو زده بودم,که تازه متوجه شدم,الان ثبات دسگاه,عالیه مهندس,
بعدش,سکه 25 تومانی دورنگ non,few. میزنه,دسگام,درسته مهندس
فیبر,non,fe
حذف اهن روی14 عالی کار میکنه
بازم تشکر از زحمات شما,نظرتون چیه,ممنون

برد سکه تقریبا خوبه ولی برد فیبر مسی میتونه تا حدود 70 سانت هم باشه.

یکشنبه 1 مرداد1396 - 11:53pm

سلام . شب همگی بخیر .
میخوام ببینم میشه بدون باز کردن جعبه ای سی را پروگرام کرد؟ مثل ای سی های رو بردی. و اگر امکان داره ایا به اپمپ اسیب نمیرسه . یا قطعات دیگر ؟ متشکرم

دوشنبه 1 مرداد1396 - 12:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس جان
امروز یه ایسی گرفتم پر کردم دوباره زدم به دسگاه یادم رفت OK رو بزنم,الان باید از نو پرو گرام بشه,
مینویسه
demo.iii

دوشنبه 2 مرداد1396 - 11:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asad135959 نوشته است:
سلام مهندس جان
امروز یه ایسی گرفتم پر کردم دوباره زدم به دسگاه یادم رفت OK رو بزنم,الان باید از نو پرو گرام بشه,
مینویسه
demo.iii

سلام دوست عزیز منم همین مشکل داشتم با پروگرام کردن مجدد درست میشه فقط فیوز بیت باید به جایD1 تو فیوز بیت جدیدD9 وارد کنید

دوشنبه 2 مرداد1396 - 11:28pm
مدیر سایت
مدیر سایت

نقل قول:
در تکمیل فرمایش شما به اون مقاومتهای که دارای روکش طوسی ملات شکلی هستن مقاومت حرارتی میگن
وبرای رفع مشکل به هم خوردن ثبات در اثر تعقیر حرارت این مقاومتها بهترین شیوه استفاده از مقاومتهایی سازگار با توانهای بالاتر هست که گرمای کمتری تولید میکنن ویا حتی در صورت لزوم نوعی مقاومت که روی هیتسینگ نصب میشن.......
در هرصورت تمام اینها در صورت لزوم میتونه راهکارهایی باشه تا با استفاده از اونها بتونیم به پهنای پالس وفرکانس بالاتر توام با ثبات دست پیدا کنیم.

بله احسنت ممنونم از همراهی و همفکری جنابعالی @};- :-BD میشه برای کنترل دمای مقاومتهای دمپینگ 11 و 12 بعد از اتمام مونتاژ روی اونهارو با نوعی چسب که در اثر حرارت ذوب نشه و حرارت رو کم بکنه هم استفاده کرد . به هرحال تفکر در کنترل حرارت بعضی از قطعات در ثبات بیشتر مدار موثر هست ! @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 3 مرداد1396 - 12:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استادحمید عزیزدرود
چندتا سوال برام پیش اومده اگرتوضیح بدین ممنون میشم
سنس یک فلزدرچندثانیه طول میکشه
دربعضی مطالبتون خوندم که فرمودین موج میرایی این موج به چه دلیل موج میرایی نام داره وایاموج رفت وبرگشتش موج میرایی نام داره
درکل اگردرموردسنس وتعریفش یه مقدارتوضیح بدین ممنون میشم
دراخرم این اطلاعات فقط برای اینکه سطح سوادخودم بالا بره میپرسم
باسپاس فراوان

سه شنبه 3 مرداد1396 - 9:28pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27805 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2285 , 2286 , 2287 , 2288 , 2289 , 2290 , 2291 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 154 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure