انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 خرداد1404 - 7:13am

پاسخ به موضوع  [ 27805 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2283 , 2284 , 2285 , 2286 , 2287 , 2288 , 2289 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

سلام مهندس من بالاخره تونستم مدارو راه اندازی کنم ی دنیا ممنونم ازتون با لوپ 30سانت که با کابل کت6 تعداد دورها 4دور 1.9 اهم سکه 500تومانی رو 30سانت سنس کرد و فیبر مسی 15در11رو تو 67سانت . اعداد سه گانه هم A:200. B:647 C:740هست دیلی اوتوماتیک 11 فرکانس 200 پالس 160. تفکیکم بخوبی با کمترین سنس کار میکنه بنظر شما اعداد سه گانه وسنس مناسب وقابل قبول هست ممنونم میشم راهنماییم کنین و ی مسله اینکه با لوپ 60هم همین مقدار سنس رو دارم 4دور برای سیم کت6استفاد کردم به نظرتون درسته تعداد دورها اهمش شد1.8 تقریبا

جمعه 30 تیر1396 - 11:05pm
مدیر کل
مدیر کل

به فلزجو خوش اومدین. خسته نباشین.
برای لوپ 30 سانتی که با کابل کت6 ساخته بشه فکر میکنم 3 دور مناسب تر باشه. همینطور برای لوپ 60 قطعا 2 دور مناسب هست. اعداد شما هم با اینکه تا حدودی خوب هستن اما در درجه اول توصیه میکنم کابل کت رو کنار بذارین و لوپها رو بصورت اصولی و طبق توصیه بسازین تا جواب بهتری بگیرین. برد شما هم کم هست. لوپ مناسب درست کنین و در فضای باز تست بگیرین تا مشخص بشه ایرادی وجود داره یا خیر.

جمعه 30 تیر1396 - 11:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
دو سال روی این پروژه کار شده تا به جواب راضی کننده ای برسه. شما هم باید کمی وقت بذارین ابتدا راهنما رو با دقت مطالعه کنین و ببینین کجای کار ایراد داره. با یک خط توضیحی که دادین نه مشخص میشه چطور دستگاه رو ساختین و نه اینکه مشکل شما دقیقا چی هست! هر فلزیابی ریزه کاریهای زیادی داره که شاید به چشم نیان ولی عدم رعایت حتی یکی از اونها ممکنه فلزیاب رو کلا بلا استفاده بکنه. مثلا اگر تنها اتصال سیم کانکتور و کابل لوپ ایراد کوچکی داشته باشه میتونه بی ثباتی زیادی ایجاد کنه. عجالتا از مدار و کلیت دستگاهتون تصویری قرار بدین شاید بتونیم متوجه مشکل بشیم.

سلام
مهندس وقت زیاد گذاشتم این اولین بردی نیست که میسازم
دوبار خودم ساختم این سری دادم یکی از دوستا برام ساخت

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 30 تیر1396 - 11:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
حمید نوشته است:
خسته نباشین.
فکر نمیکنم تک بوق ربطی به حرارت قطعات داشته باشه. تک بوق معمولا در اثر وجود نویز قوی پیش میاد که با کم کردن تنظیم اسپید میتونه رفع بشه. البته سیم کشی خروجی لوپ شما هم جالب نیست! دو رشته سیم معمولی و نسبتا طولانی استفاده کردین که میتونه نویزپذیری زیادی داشته باشه. در این مورد در راهنما توضیح دادم.

سلام مهندس حمید صبور
راستش مهندس خروجی لوپ رو از سیم شارژر لپتاپ استفاده کردم که کیفیت خوبی داره و بنظرم مناسب بود. اون در عکس وارنیش روی شیلد زدم. اونطور بنظر میرسه .ولی تک بوقها شروع میشه و به چند بوق و مداوم تبدیل که با بالانس هم رفع نمیشه . . اگه بتونم فیلم میزارم . جالب اینه که با خنک کردن ارام میشه . البته مقاومتهای خروجی و 7812 کاملا تو زمان کوتاهی داغ میشوند . سپاس

شنبه 30 تیر1396 - 12:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
با تشکر از شما دوست من اقا فرشاد54 بابت راهنمایی

شنبه 30 تیر1396 - 12:35am
مدیر کل
مدیر کل

hamid f نوشته است:
سلام
مهندس وقت زیاد گذاشتم این اولین بردی نیست که میسازم
دوبار خودم ساختم این سری دادم یکی از دوستا برام ساخت

کابلی که استفاده کردین بنظر من مناسب نیست. چون از نوع شیلد استریو هست که ظاهرا فویل هم داره. کابل RG-58 بدون فویل خیلی بهتر جواب میده. عرض کردم قسمت لوپ و اتصالش به مدار از حساسیت زیادی برخورداره. این مورد رو بررسی کنین و اگر باز هم مشکلی وجود داشت دقیقا با ذکر تنظیمات و شرایط تست مشکل رو توضیح بدین تا بهتر نظر بدیم.

شنبه 30 تیر1396 - 1:09am
مدیر کل
مدیر کل

ali652 نوشته است:

سلام مهندس حمید صبور
راستش مهندس خروجی لوپ رو از سیم شارژر لپتاپ استفاده کردم که کیفیت خوبی داره و بنظرم مناسب بود. اون در عکس وارنیش روی شیلد زدم. اونطور بنظر میرسه .ولی تک بوقها شروع میشه و به چند بوق و مداوم تبدیل که با بالانس هم رفع نمیشه . . اگه بتونم فیلم میزارم . جالب اینه که با خنک کردن ارام میشه . البته مقاومتهای خروجی و 7812 کاملا تو زمان کوتاهی داغ میشوند . سپاس

خواهش میکنم.
چیزی که بنده در تصویر دیدم دو رشته سیم معمولی بدون شیلد و نسبتا طولانی بود که از مدار به کانکتور روی جعبه متصل شده. مشخصا عرض کرده بودیم که چنین اتصالی بخودی خود نویز پذیر هست.
اگر تک بوق کم کم شروع میشه و به بوق ممتد منتهی میشه مساله از ثبات حرارتی قطعاتی نظیر 7812 و 357 و مقاومتهای 2 وات و ماسفت هست. اما طبیعتا اگر ایراد این باشه اولا با بالانس مجدد باید حداقل تا چند دقیقه این مشکل پیش نیاد و در ثانی پس از گرم شدن دستگاه باید حل بشه!
خنک کردن دستگاه سطح بالانس رو اندکی تغییر میده و ساکت شدنش طبیعیه. سعی کنین بصورت موضعی این کار رو انجام بدین و ببینین دقیقا کدوم قطعه مشکل پایداری حرارتی داره تا اون رو با نمونه دیگری تعویض کنین.
داغ شدن رگولاتور و مقاومتهای 2 وات در زمان کوتاه اگر از فرکانس یا عرض پالس بالا استفاده نکرده باشین طبیعی نیست! اتصالات لوپ و دور و بر ماسفت رو بررسی کنین. احتمال معیوب بودن BS170 هم وجود داره.

شنبه 30 تیر1396 - 1:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asad135959 نوشته است:
با سلام
با تشکر از شما دوست من اقا فرشاد54 بابت راهنمایی

خواهش میکنم دوست عزیز.

شنبه 30 تیر1396 - 2:03am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت مهندس حمید عزیز..
مهندس میشه به جای خازن های الکترولیت از خازن های جامد با همون مقدار استفاده کرد؟منظورم اینه که مثلا به جای خازن الکترولیت 2200 میکرو از خازن 2200 میکروی جامد استفاده کرد؟به گمونم خازن های جامد بهتر عمل میکنن و دوامشون بیشتره...البته اگه اصل باشه

شنبه 30 تیر1396 - 3:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Atroo نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید عزیز..
مهندس میشه به جای خازن های الکترولیت از خازن های جامد با همون مقدار استفاده کرد؟منظورم اینه که مثلا به جای خازن الکترولیت 2200 میکرو از خازن 2200 میکروی جامد استفاده کرد؟به گمونم خازن های جامد بهتر عمل میکنن و دوامشون بیشتره...البته اگه اصل باشه

با اجازه مهندس حمید

سلام بله به شرط اصلی بودن میتونی استفاده کنی عملکردشون یکیه . @};-

شنبه 31 تیر1396 - 9:23am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27805 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2283 , 2284 , 2285 , 2286 , 2287 , 2288 , 2289 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 151 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure