انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 خرداد1404 - 11:39pm

پاسخ به موضوع  [ 27805 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2279 , 2280 , 2281 , 2282 , 2283 , 2284 , 2285 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
سلام . مشکل ارور کویل بعد از یک غفلت و اتصالی سیم بلندگو به پشت مدار پیش اومده .
قطعات تعویضی :
ال اف 357
ای ار اف 840
و دو عدد ترانزیستور .
بازم مشکل لوپ دارم . بنظرتون دیگه چی رو تعویض و تست کنم ؟
مرور مطالب بیشتر به قطعات اطراف840 اشاره کرده . یعنی همه رو که دورشه تست یا عوض باید کنم؟ ممنون

جمعه 23 تیر1396 - 5:39pm
مدیر کل
مدیر کل

مقاومتها که طبیعتا با یک اتصالی ساده طوریشون نمیشه. خازنهای مرتبط با خطای لوپ هم 10 و 11 و 12 هستن که 11 و 12 امکان معیوب شدن دارن. همینطور معیوب بودن دیودهای 4148 هم میتونه منجر به خطای لوپ بشه. احتمال معیوب شدن میکرو رو هم در نظر داشته باشین. کلا خطای لوپ فقط در حالت سلامت مدار به معنی ایراد در بخش لوپ هست! وگرنه وقتی هر ایراد اساسی در مدار باشه دستگاه درست کار نمیکنه و خطای لوپ اعلام میشه.

جمعه 23 تیر1396 - 8:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

این هم از FPI و چنس در یک قاب

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 23 تیر1396 - 11:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
حمید نوشته است:
مقاومتها که طبیعتا با یک اتصالی ساده طوریشون نمیشه. خازنهای مرتبط با خطای لوپ هم 10 و 11 و 12 هستن که 11 و 12 امکان معیوب شدن دارن. همینطور معیوب بودن دیودهای 4148 هم میتونه منجر به خطای لوپ بشه. احتمال معیوب شدن میکرو رو هم در نظر داشته باشین. کلا خطای لوپ فقط در حالت سلامت مدار به معنی ایراد در بخش لوپ هست! وگرنه وقتی هر ایراد اساسی در مدار باشه دستگاه درست کار نمیکنه و خطای لوپ اعلام میشه.

ممنون از شما بزرگوار . خزنها رو چک میکنم . میکرو هم سالمه و مجدد پروگرام کردم . بالا میاد و مرتبه .ممنون از راهنمایی . قربانت @};- @};- @};-

جمعه 23 تیر1396 - 11:56pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
بله میکرو به ظاهر سالمه و از نظر دیجیتال بالا میاد! ولی میکرو شامل بخشهای داخلی متعددی هست. اگر پایه 23 که ورودی سیگنال آنالوگ به میکرو در این مدار هست در اثر اتصالی یا افزایش ولتاژ ورودی به بیش از 5.5 ولت معیوب بشه ؛ اون بخش از میکرو دیگه کار نمیکنه و میکرو باید تعویض بشه. برای همین عرض کردم احتمال معیوب شدن میکرو هم وجود داره.

شنبه 23 تیر1396 - 12:26am

سلام مهندس حمید
ی مشکلی دارم خیلی وقتمو گرفته ممنون میشم کمکم کنی
وقتی لوپ رو به دستگاه وصله و دستگاه رو روشن میکنم ال سی دی خاموش هستش و میکرو اصلا کار نمیکنه رگولاتور 12 هم خیلی داغ میکنه و ولتاژ خروجیش هم افت کرده در همین حین لوپ رو جدا میکنم دستگاه روشن میشه و میتونم لوپ رو وصل کنم اگر خاموش کنم و سریع روشن کنم حتی اگر لوپ به دستگاه وصل باشه سیستم روشن میشه ولی اگر خازنها ولتاژ ورودی خالی بشند دیگه با لوپ دستگاه روشن نمیشه .
ماسفت رو عوض کردم و ماسفت خودش هم تست کردم سالم بود درایور هم عوض کردم .
ای سی انتگرال گیر هم که جدا میشه باز این مشکل هست حتما باید لوپ از دستگاه جدا بشه تا روشن بشه .
دیودهای فست هم سالم هستند .
ظرفیت لوپ 398 هستش و روی دستگاه دیگه در فرکانس 100 با دیلی 20.
خازن مسیر فیدبک رو هم عوض کردم . مشکلی نداشت .
برد ها را چک کردم از نظر روت مشکلی ندارند .
ای سی میکرو روی ی برد سالم مشکلی نداره .
سه تا برد جدید زدم همشون همین طور هستند .دستگاه رو روشن میکنم بعد لوپ رو وصل میکنم دیلی لوپ سی رو 10 میزنه توی هر فرکانس وپهنای پالسی لوپ 50 روهم با دیلی بالا بین 40 تا50 اصلا وضعیت کار دستگاه مطلوب نیست.
تست هوا هم تا 30 سانت بیشتر نمیزنه .
قبل از وصل لوپ ولتاژ های دستگاه مطلوب هست . بعد از این که لوپ وصل میشه هم همین طور . فقط موقع راه اندازی با لوپ این مشکل پیش میاد . و دستگاه هم حالت عادی کا خودشو نداره .
ممنونم
.

شنبه 23 تیر1396 - 2:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
DIE WORDS نوشته است:
سلام مهندس حمید
وقتی لوپ رو به دستگاه وصله و دستگاه رو روشن میکنم ال سی دی خاموش هستش و میکرو اصلا کار نمیکنه رگولاتور 12 هم خیلی داغ میکنه و ولتاژ خروجیش هم افت کرده در همین حین لوپ رو جدا میکنم دستگاه روشن میشه و میتونم لوپ رو وصل کنم اگر خاموش کنم و سریع روشن کنم حتی اگر لوپ به دستگاه وصل باشه سیستم روشن میشه ولی اگر خازنها ولتاژ ورودی خالی بشند دیگه با لوپ دستگاه روشن نمیشه .
ای سی انتگرال گیر هم که جدا میشه باز این مشکل هست حتما باید لوپ از دستگاه جدا بشه تا روشن بشه .
سه تا برد جدید زدم همشون همین طور هستند .دستگاه رو روشن میکنم بعد لوپ رو وصل میکنم دیلی لوپ سی رو 10 میزنه توی هر فرکانس وپهنای پالسی لوپ 50 روهم با دیلی بالا بین 40 تا50 اصلا وضعیت کار دستگاه مطلوب نیست.
قبل از وصل لوپ ولتاژ های دستگاه مطلوب هست . بعد از این که لوپ وصل میشه هم همین طور . فقط موقع راه اندازی با لوپ این مشکل پیش میاد . و دستگاه هم حالت عادی کا خودشو نداره .
ممنونم
.

لطفا بفرماييد از چه نوع باطري استفاده كردين ؟اگه از باطري ليتيوم پليمر استفاده كرده باشين همون طور كه مهندس بارها اشاره كردن به دليل محافظ داخلي اظافه بار دربرخي مدلهاي اين نوع باطري در لحظه اول استارت به دليل جريان زيادي كه خازنها از باطري ميكشن اين حالت ايجاد ميشه!!؟

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

شنبه 24 تیر1396 - 3:09pm
مدیر کل
مدیر کل

DIE WORDS نوشته است:
سلام مهندس حمید
ممنونم
.

خسته نباشین.
احتمالا نوعی از BS170 که استفاده کردین جوابگو نیست. اگر مارک دیگری گیر نیاوردین میتونین از 2N7000 استفاده کنین. البته توجه کنین پایه هاش برعکس BS170 هست.

شنبه 24 تیر1396 - 4:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود بزرگوار. من یکسال همین مشکل را داشتم. در اخر متوجه شدم که خازن ۲.۲ تانال را باید برعکس جا بزنید . و از مهندس حمید خواهشمندم این اشتباه در نقشه را برطرف کنند.

شنبه 24 تیر1396 - 9:00pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین! خیر خازن 2.2 میکرو طبق نقشه اصلی صحیح هست. دقت کنین قطب مثبت این خازن باید به مقاومت 100 اهم متصل بشه. مجددا متذکر میشم قطب مثبت خازنهای تانتالیوم با یک خط یا علامت + روی خازن مشخص میشه.
واقعا آدم از بیان برخی مسائل اون هم بعد از این همه مدت شگفت زده میشه! دوست عزیز یعنی هزاران بار این مدار درست شده جهت خازن اشتباه بوده؟! یا بنده که جهت خازن اشتباه توی نقشه گذاشتم اصلا چطور تونستم این فلزیاب رو به اینجا برسونم؟! :-? :D

شنبه 24 تیر1396 - 9:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27805 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2279 , 2280 , 2281 , 2282 , 2283 , 2284 , 2285 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: as_ps , Google , miladahoopay و 126 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure