نویسنده |
پیغام |
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
hamid_54 نوشته است: پیوست: 429826403_112878.jpg سلام مهندس جان در مورد این دستگاه یه توضیح بدین این چیه سلام دوست عزیز این مدار فلزجو خودمونه یه آی سی اتمگا بهش اضافه کردند که کارش اینه تا بالا اومدن دستگاه که تعداد دفعات استفاده و محدودیت استفاده 300 بار و مشخصات و اسم دستگاه به جاش یه نوشته های دیگه ی تو ال سی دی نمایش بده که طرف نفهمه مدار داخل جعبه فلزجو هست و یک سوکت براش تعبیه کردند جهت پروگرام کردن اتمگا بعد از 300 بار استفاده هر کی مونتاژ کرده بسیار بی ثبات هست . اگه مهندس حمید مطالب بنده رو تایید کردند لطفا اطلاع رسانی کنید . 
|
چهارشنبه 21 تیر1396 - 9:17am |
|
 |
bina
استاد علوم غریبه
|
ba.davood نوشته است: hamid_54 نوشته است: پیوست: 429826403_112878.jpg سلام مهندس جان در مورد این دستگاه یه توضیح بدین این چیه سلام دوست عزیز این مدار فلزجو خودمونه یه آی سی اتمگا بهش اضافه کردند که کارش اینه تا بالا اومدن دستگاه که تعداد دفعات استفاده و محدودیت استفاده 300 بار و مشخصات و اسم دستگاه به جاش یه نوشته های دیگه ی تو ال سی دی نمایش بده که طرف نفهمه مدار داخل جعبه فلزجو هست و یک سوکت براش تعبیه کردند جهت پروگرام کردن اتمگا بعد از 300 بار استفاده هر کی مونتاژ کرده بسیار بی ثبات هست . اگه مهندس حمید مطالب بنده رو تایید کردند لطفا اطلاع رسانی کنید .  سلام دوستان داود جان توی منوی مدار مهندس حمید که اطلاعات سازنده وجود داره و کاربر براحتی میتونه متوجهش بشه. البته بهتر مهندس حمید خودشون نظر بدن. یاحق 
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 21 تیر1396 - 11:25am |
|
 |
bina
استاد علوم غریبه
|
AMIRHOSEIN نوشته است: سلام مهندس حمید عزیز آقا دسگاهو روشن کردم.دیلی اتوماتم ۱۶ میده با ۳ تا لوپ ۱ در ۱ تست کردم حتی کابل اتصال هم عوض کردم باز دیلی ۱۶ میده نکته جالب اینکه دسگاه فلزجوی رفیقم همین سه تا لوپو ۱۸ نشون داد.البته اینم بگم با اینکه دیلی دسگاه من پایینتر اومد اما بردش از برد و سنس دسگاه رفیقم کمی قوی تر بود ثباتشم بیشتر بود.اما نباید تا این حد ضعیف بود.کجای کار ایراد داره میتونه از قطعات باشه؟ لطفا کمکم کنید سلام دوستان AMIRHOSEIN عزیز ممکنه لطفا عکس از مدارتون بذارین؟ مشخصات سیم و لوپتون هم بگین لطفا در کل مدارتون خوب کار میکنه که اگه اعداد سه گانه در رنج باشن کامل مشخص میکنه موضوع رو. یاحق 
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 21 تیر1396 - 11:28am |
|
 |
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: ba.davood نوشته است: hamid_54 نوشته است: پیوست: 429826403_112878.jpg سلام مهندس جان در مورد این دستگاه یه توضیح بدین این چیه سلام دوست عزیز این مدار فلزجو خودمونه یه آی سی اتمگا بهش اضافه کردند که کارش اینه تا بالا اومدن دستگاه که تعداد دفعات استفاده و محدودیت استفاده 300 بار و مشخصات و اسم دستگاه به جاش یه نوشته های دیگه ی تو ال سی دی نمایش بده که طرف نفهمه مدار داخل جعبه فلزجو هست و یک سوکت براش تعبیه کردند جهت پروگرام کردن اتمگا بعد از 300 بار استفاده هر کی مونتاژ کرده بسیار بی ثبات هست . اگه مهندس حمید مطالب بنده رو تایید کردند لطفا اطلاع رسانی کنید .  سلام دوستان داود جان توی منوی مدار مهندس حمید که اطلاعات سازنده وجود داره و کاربر براحتی میتونه متوجهش بشه. البته بهتر مهندس حمید خودشون نظر بدن. یاحق  سلام مهندس حالتون خوبه انشاالله درسته حق با شماست قبلا یکی مثل این به یه نفر داده بودند خراب بود من تعمیرش کردم البته مال اون ورژن قدیمی روش نصب بود که دقت نکردم فکر کنم اون موقع تو منو نبود . 
|
چهارشنبه 21 تیر1396 - 11:42am |
|
 |
Milad.N
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم. ممنون. اگر فقط لوپ رو بخواین بررسی بکنین دیلی اتوماتیک و اعداد 3 گانه در کنار تست برد کفایت میکنه. تست برد از این حیث اهمیت داره که مثلا اگر با سیم مناسب لوپ معمولی درست کنین ممکنه همه اون اعداد درست باشن ولی برد شما به اندازه لوپ تخت یا عنکبوتی نباشه. در هر صورت اگر مشخصات پیشنهادی کویل ها رو رعایت کنین نیازی به مولتی متر هم نیست. صدای وز وز بخصوص در لوپهایی که با سیم لاکی پیچیده شدن طبیعی و بدلیل اثر پالسها در سیم پیچ هست که کمی صدا ایجاد میکنه. این صدا به تنظیم عرض پالس و فرکانس و همینطور جنس قالب لوپ هم بستگی داره. دورود و سپاس .... مهندس حمید گرامی ....
|
چهارشنبه 21 تیر1396 - 1:32pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
hamid_54 نوشته است: پیوست: 429826403_112878.jpg سلام مهندس جان در مورد این دستگاه یه توضیح بدین این چیه همونطور که دوستمون فرمودن این مدار دقیقا همین فلزجو هست اما ظاهرا یک میکرو بهش اضافه کردن که کارش مخفی کردن دفعات استفاده و نوشته های ابتدای روشن شدن دستگاه هست. اگر دقت کنین میکروی دوم سر راه ال سی دی قرار گرفته و تایم روشن شدن اون رو کنترل میکنه. البته راههای ساده تری هم برای این کار وجود داشت! در مورد اطلاعات سازنده در منو هم ممکنه از نسخه های قدیمی تر فلزجو استفاده کرده باشن که این گزینه درش نبود.
|
چهارشنبه 21 تیر1396 - 3:23pm |
|
 |
Farshadh54
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: hamid_54 نوشته است: پیوست: 429826403_112878.jpg سلام مهندس جان در مورد این دستگاه یه توضیح بدین این چیه همونطور که دوستمون فرمودن این مدار دقیقا همین فلزجو هست اما ظاهرا یک میکرو بهش اضافه کردن که کارش مخفی کردن دفعات استفاده و نوشته های ابتدای روشن شدن دستگاه هست. اگر دقت کنین میکروی دوم سر راه ال سی دی قرار گرفته و تایم روشن شدن اون رو کنترل میکنه. البته راههای ساده تری هم برای این کار وجود داشت! در مورد اطلاعات سازنده در منو هم ممکنه از نسخه های قدیمی تر فلزجو استفاده کرده باشن که این گزینه درش نبود. سلام مهندس جان ظاهرا از مقاومت 390 اهم هم استفاده نکرده و جامپر گذاشته جاش ،این مشکل ایجاد نمیکنه؟
|
چهارشنبه 21 تیر1396 - 8:17pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خیر اگر جامپر باشه که کلا کار نمیکنه! ظاهرا از مقاومت 0.25 وات معمولی استفاده شده که در این صورت در اولین کاوش سنگین منفجر میشه! 
|
چهارشنبه 21 تیر1396 - 8:22pm |
|
 |
مهرافرین
کاربر حرفه ای
|
استاد تبریک میگم بالاخره تونستید 24 ساعت آسوده باشین امیدوارم همیشه سلامت باشید 
|
جمعه 22 تیر1396 - 1:43am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. 
|
جمعه 22 تیر1396 - 2:22am |
|
 |