نویسنده |
پیغام |
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
AMIRHOSEIN نوشته است: سلام مهندس حمید عزیز آقا دسگاهو روشن کردم.دیلی اتوماتم ۱۶ میده با ۳ تا لوپ ۱ در ۱ تست کردم حتی کابل اتصال هم عوض کردم باز دیلی ۱۶ میده نکته جالب اینکه دسگاه فلزجوی رفیقم همین سه تا لوپو ۱۸ نشون داد.البته اینم بگم با اینکه دیلی دسگاه من پایینتر اومد اما بردش از برد و سنس دسگاه رفیقم کمی قوی تر بود ثباتشم بیشتر بود.اما نباید تا این حد ضعیف بود.کجای کار ایراد داره میتونه از قطعات باشه؟ لطفا کمکم کنید سلام دوست عزیز خب دوست من وقتی هم بردش و هم ثباتش از مدار دوستتون بهتره واسه چی میخواید دست کاریش کنید؟؟؟ آیا تفکیک دستگاهتون هم درست عمل میکنه؟؟؟ دیلی 16 هم خیلی بد نیست البته باید دید اعداد سه گانه با این لوپ چند هست هرگونه تغییر در لوپ برای بهتر شدن دیلی باعث میشه اعداد سه گانه هم تغییر کنه 
|
یکشنبه 18 تیر1396 - 10:03am |
|
 |
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
دوستان این فلزیاب هم راهنمای ساخت به زبان فارسی داره و هم حدود 22760 پست براش زده شده که انواع سوالات مختلف بارها پرسیده شده و میتونیم با جستجو جواب سوالاتمون رو پیدا کنیم واقعا چرا باید از خصوصیات مهندس حمید سوءاستفاده کنیم و با سوالات ابتدایی باعث ناراحتی ایشون بشیم؟؟؟؟ مهندس حمید با ارائه دادن طرحی مثل فلزجو به خیلی ها لطف کردن اونوقت ما بجای قدردانی عملی از زحماتشون داریم ناراحتشون میکنیم آیا این انصافه؟؟؟
|
یکشنبه 18 تیر1396 - 10:41am |
|
 |
Farshadh54
کاربر حرفه ای
|
جواد64 نوشته است: دوستان عزیزدرود دوستان عزیزاطلاع رسانی کنیدتاکسانی برای بدست اوردن یه فلزیاب خوب هزینه اضافی متهمل نشوند. بهترین فلزیاب پالسی قویترین پالسی همین فلزجویه همه تنظیمات برای کاربربازگذاشته شده هرلوپی روبه خوبی جواب میده .گول رنگوروی فلزیابای دیگه رونخورین باسپاس ازمعلم عزیم حمید سلام اقا جواد وقتتون بخیر در رابطه با لوپی که با مغزی کابل RG58 درست کردین میخواستم لطف کنید توضیح بدین که کابلی که استفاده کردین چه مارکی داشت ساخت کدوم کشور هست و متری چند گرفتین ؟ ممنون و متشکر.موفق باشید
|
یکشنبه 18 تیر1396 - 11:24am |
|
 |
جواد64
کاربر حرفه ای
|
دروددوست عزیز کابلrg58سیماکابل اراک که قلع اندودشده است .بنده متری 3000تومن خریدم .ولی فکرکنم دوستان توتهران متری 1000خریدن موفق باشید
|
یکشنبه 18 تیر1396 - 11:32am |
|
 |
جواد64
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیزmilad15695 ماتوایران دنبال دفینه هستیم .یعنی کمترازنیم کیلوطلا نداریم برای دفینه های ایران قبرم که تکلیفش مشخصه همه چیزداخلش هست . کدوم فلزیابی که برای دفینه طراحی شده میتونه دنبال تک سکه یاتک انگشتربگرده .اگراین تک انگشترایاتک سکه هاسطحی باشه فلزجوراحت میزنه بایددیلی بیادپایین لوپم کوچکتراستفاده بشه . کدوم ادم میادمثلا میخواددوتاانگشترقایم کنه 2متری زیرزمین قایمش کنه اصلا لازم به این کارنیست به نظرمن دفینه هرچقدرکمترباشه توعمق کمترمیزاشتن وهرچه قدربیشتر بودتوعمق بیشترمیزاشتن وبرای طلای ریزم تاجایی که بنده خوندم واطلاعات دارم منلب 7000خوبه ولی 7000برای دفینه یابی بدردنمیخوره
|
یکشنبه 18 تیر1396 - 11:48am |
|
 |
جواد64
کاربر حرفه ای
|
جناب saiviy لطفا راهنمای استادوبازمطالعه بفرمایید. مخصوصالیست قطعاتو بجای 4700میکروشما2200بکاربردین .البته اگر6800میکروبزاریدبهترم نتیجه میگیریدچون بنده 68000الناگذاشتم موفق باشید
|
یکشنبه 18 تیر1396 - 11:54am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
AMIRHOSEIN نوشته است: سلام مهندس حمید عزیز آقا دسگاهو روشن کردم.دیلی اتوماتم ۱۶ میده با ۳ تا لوپ ۱ در ۱ تست کردم حتی کابل اتصال هم عوض کردم باز دیلی ۱۶ میده نکته جالب اینکه دسگاه فلزجوی رفیقم همین سه تا لوپو ۱۸ نشون داد.البته اینم بگم با اینکه دیلی دسگاه من پایینتر اومد اما بردش از برد و سنس دسگاه رفیقم کمی قوی تر بود ثباتشم بیشتر بود.اما نباید تا این حد ضعیف بود.کجای کار ایراد داره میتونه از قطعات باشه؟ لطفا کمکم کنید خسته نباشین. تفاوت دیلی اتوماتیک در مدارات مختلف در حد 2 واحد کاملا طبیعی و بدلیل تولرانس قطعات هست. ایسی 357 و قطعات اطرافش و ماسفت و حتی خود میکرو میتونه علت این تفاوتهای جزئی باشه.
|
یکشنبه 18 تیر1396 - 12:17pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
Atroo نوشته است: مهندس حمید خازن های الکترولیتی تو سایت گذاشتن برای فروش..مثلا 470uf HQ... اون HQ به معنی high quality گویا... شما که سررشته دارین تو این زمینه آیا واقعا داریم همچین چیزی که معلوم باشه از ظاهرش که خازن کیفیتش HQ باشه؟ یا الکیه و باید خازن رو بیرون از مدار امتحان کرد واسه دقتش؟..اینم عکس بله لفظ HQ ظاهرا به معنی کیفیت بالا هست! اما در تصویر من نشانه خاصی از کیفیت بالا در این خازن نمیبینم! بهرحال دقت خازنهای الکترولیت اهمیتی نداره. همینکه سالم باشن کفایت میکنه.
|
یکشنبه 18 تیر1396 - 12:20pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
sa!v!y نوشته است: ممنون مهندس جان.... ببخشید سوالاتم باعث عصبانیتتون شد!!! خب گفتم که این اولین مداریه که دارم میسازم و اصلا تجربه ساخت ندارم.... شرمنده اینکه وقت میذارید بدون هیچ چشمداشتی نشون میده که شما بسیار بسیار بسیار آدم مهربان و واقعا انسانیت خالصی در شماست.... تو دنیایی که همه مثل گرگ هستن واقعا شما نمونه یک انسان کاملین.... از وقتی اومدم تو فلزجو بهتون حصودیم میشه... بازم ببخشید اگه سوالاتم ناراحتتون میکنه  خواهش میکنم. لطف دارین. 
|
یکشنبه 18 تیر1396 - 12:21pm |
|
 |
AMIRHOSEIN
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: AMIRHOSEIN نوشته است: سلام مهندس حمید عزیز آقا دسگاهو روشن کردم.دیلی اتوماتم ۱۶ میده با ۳ تا لوپ ۱ در ۱ تست کردم حتی کابل اتصال هم عوض کردم باز دیلی ۱۶ میده نکته جالب اینکه دسگاه فلزجوی رفیقم همین سه تا لوپو ۱۸ نشون داد.البته اینم بگم با اینکه دیلی دسگاه من پایینتر اومد اما بردش از برد و سنس دسگاه رفیقم کمی قوی تر بود ثباتشم بیشتر بود.اما نباید تا این حد ضعیف بود.کجای کار ایراد داره میتونه از قطعات باشه؟ لطفا کمکم کنید خسته نباشین. تفاوت دیلی اتوماتیک در مدارات مختلف در حد 2 واحد کاملا طبیعی و بدلیل تولرانس قطعات هست. ایسی 357 و قطعات اطرافش و ماسفت و حتی خود میکرو میتونه علت این تفاوتهای جزئی باشه. سلامت باشید مهندس گل ای سی من ۱۵۷ فلزی هست ماسفت ۱۱nk۱۰۰ میکرو هم از نیکو شاپ گرفتم خازن ۵.۶ ان پی او انداختم روش مقاومت ها ۱٪ هستن به غیر از دوتا مقاومت ۱۰ اهم کابل اتصال هم میکروفون هست که به صورتی وصل کردم که شیلد به نقطه ۱ لوپ وصل کردم و دوتا مغزی رو به ۲ لوپ. سوکت اتصال هم نظامی پلاستیکی ضد ابه به نظرتون از کجا شروع کنم به تغییر؟
|
یکشنبه 18 تیر1396 - 12:57pm |
|
 |
|